Młody Rivaldo powinien zejść. A pierwsza osoba która musi odejść po tym meczu to Pan trener. Jest teraz przerwa reprezentacyjna. Trzeba to ratować i znaleźć kogokolwiek z licencją trenerską bo faktycznie spadniemy. Mam k.w niedzielę trzymać kciuk za GTS żeby pokonał Stal Mielec? No k.do czego to doszło.
-
-
22 kolejka. Piast Gliwice - Cracovia, piątek 19-03-2021 godz. 18.00
- Edytowany
Ja już nie mogę się wściekać na grę naszych kopaczy, są na czele z trenerem beznadziejni i dostaną kolejne bęcki.
Rapa powinien mieć dodatkowe treningi na swoje dośrodkowania. Probierz po tej kolejnej porażce powinien - mając resztki honoru - ODEJŚĆ!
Póki co przełączam na hokej. Tam faceci wiedzą o co w tej grze chodzi.
[quote='Muertes' pid='1479319' dateline='1616176321']
na prawej Roberto Carlos z Rumunii,
[/quote]
:D :D :D
[i]Pyta w pełni krasy[/i] kocham to forum :D
Choć między Bogiem, a prawdą to raczej zasuszony flaczek.
Dobra dawać ten hokej.
A Sergiu rzeczywiście coś dolega, czy oszczędza siły na kadrę?
Czemu Kosecki na ławce?
Jesteśmy bezzebni ! :(
Fajnie to wygląda jak Świerczok biegnie sobie sam, aby strzelić nam gola...a a za nim biegnie szarańcza w biało - czerwonych koszulkach... ;)
Kwintesencja poziomu gry Cracovii w tym sezonie...
[quote='hank' pid='1479328' dateline='1616176802']
Jesteśmy bezzebni ! :(
[/quote]
Ale bardziej bezjajni! :(
Kosecki nie bardzo pasuje do wizji gry naszego trenera :D
I jeszcze jedna uwaga, tam nie ma kapitalna.. bo ja rozumiem że Probierz ma wyje***ne ale w druzynie powinien byc ktoś kto tych kopaczy weźmie za pysk..takiej osoby w klubie nie ma .. najemnicy
[quote='wrobelson' pid='1479330' dateline='1616176859']
Fajnie to wygląda jak Świerczok biegnie sobie sam, aby strzelić nam gola...a a za nim biegnie szarańcza w biało - czerwonych koszulkach... ;)
[/quote]
I pomyśleć, że Świerczok był kiedyś u nas...
[quote='pawcioKSC' pid='1479305' dateline='1616175742']
Ma ktoś numer telefonu do Probierza? Niechże do niego zadzwoni, żeby Rape ściągnął. Przecież nie da się patrzeć na to, co ten patalityk wyprawia! Co się musi kur.wa wydarzyć żeby ten pajac nie grał..?!
[/quote]
Ktoś zadzwonił. Dzięki!
no wreszcie gramy w 11, Rapa out
Nie mamy napastnika, w związku z czym pozostali atakujący nie wiedzą co zrobić, żeby wykreować sytuacje bramkowe. Stawianie na Alvareza i Rivaldo z przodu zakrawa na obsesję, bo przecież od 20-tu kolejek widać, ze nic z tego nie wychodzi. Czy w klubie robią coś, żeby jeszcze teraz znaleźć kogoś do ataku? Jestem przekonany, ze gdyby taka sytuacja była w Rakowie, Zabrzu, Pogoni, itp. to wiedziano by co zrobić, żeby sprowadzić kogoś sensownego.
Może się zdarzy jakiś samobój, albo karny, żeby zdobyć ten 1 punkt...
[quote='Zbychu' pid='1479337' dateline='1616177215']
no wreszcie gramy w 11, Rapa out
[/quote]
To Rivaldinho już nie gra???
No jeśli tego nie strzelamy , to ja dziękuję :(
Wpuszczony joker na ostatnie pol godziny :dodgy:
- Edytowany
jpdl
to już nie moja CRACOVIA, to jebana Comarchovia...
2 - 0 .Probierz WON !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)