Liczę na podtrzymanie serii bez porażki i walki o pełn[size=small]ą[/size] pul[size=small]ę[/size].
Akurat z nimi, u siebie w meczu ligowym nie wygraliśmy od kwietnia 2005 roku. Czas najwyższy..
Do boju PASY
-
-
CRACOVIA - Legia Warszawa niedziela 22 XI 2020 g.17,30
[quote='J&B' pid='1461037' dateline='1605567544']
Liczę na podtrzymanie serii bez porażki i walki o pełn[size=small]ą[/size] pul[size=small]ę[/size].
Akurat z nimi, u siebie w meczu ligowym nie wygraliśmy od kwietnia 2005 roku. Czas najwyższy..
Do boju PASY
[/quote]
Na Cwks w tym roku najlepszy Wdówka :)
u nich ten bramkostrzelny Czech ma corone pewnie z nami nie zagra
[quote='Khalid' pid='1461038' dateline='1605568036']
[quote='J&B' pid='1461037' dateline='1605567544']
Do boju PASY
[/quote]
Na Cwks w tym roku najlepszy Wdówka :)
[/quote]
Chyba zostanie nam wódka
O której grają bo nie ma w temacie a czytam tylko forum i nie chce mi się szukać ;)
17:30
[quote='mariusz' pid='1461044' dateline='1605594202']
O której grają bo nie ma w temacie a czytam tylko forum i nie chce mi się szukać ;)
[/quote]
Jak to o której. Legia w niedziele gra prawie zawsze o 17.30 żeby się redaktorki w Legia+Ekstra mogli na żywo pospuszczać. Zaraz po meczu masz skrót, jest super!
Musimy ich zabiegać, oni dopiero rozkręcają. Czesiu ich powoli rozkręci. Oby nie w tym meczu.
faworytem napewno nie jesteśmy skoro przez tyle lat nas lali gdzie chcieli, kiedy chcieli i ile chcieli. wygraliśmy jednak z nimi dwa bardzo prestiżowe mecze (jeden w karnych) więc przewaga psychologiczna, którą do tej pory nad nami posiadali jakby zelżała. możemy ich ugryźć i trzeba to zrobić. maszynka Probierza zaczyna trybić więc nadzieja we mnie tym razem jest
[quote="leszeczek" pid='1461048' dateline='1605600194']
[/quote]
Jak to o której. Legia w niedziele gra prawie zawsze o 17.30 żeby się redaktorki w Legia+Ekstra mogli na żywo pospuszczać. Zaraz po meczu masz skrót, jest super!
[/quote]
Z Lechem byl mecz o 15... a taki klasyk... mecz kolejki ... mecz meczow w tej buraczanej lidze i nie grali w prajm tajmie ;) ;) i mimo to pospuszczali sie redaktorki jak opowiadali o tym meczu.. nie przeszkadzalo i ponosic troszku dluzej materialu w spodniach...
Wpakować im parę sztuk do siatki a z tyłu na zero . :)
Tak czy siak, prosimy o godzinę do nazwy tematu.
Oj niedobrze niedobrze. Santino nie ogłosił ,że Cwks nas rozjedzie na miazgę:(
[quote="Muertes" pid='1461055' dateline='1605602056']
Pekhart opuścił dziś zgrupowanie reprezentacji Czech...W czwartym ostatnio badaniu na covid test po raz drugi dał wynik pozytywny :)
Piąte badanie przed meczem. Pekhart strzelił 8 bramek z 14 zdobytych przez Legię w tym sezonie. Bez niego będzie zdecydowanie łatwiej
[/quote]
Muertes skąd masz informację, że ostatni wynik badania na covid w przypadku Pekharta był pozytywny?
[quote="stary kibol" pid='1461113' dateline='1605633029']
[quote="Muertes" pid='1461055' dateline='1605602056']
Pekhart opuścił dziś zgrupowanie reprezentacji Czech...W czwartym ostatnio badaniu na covid test po raz drugi dał wynik pozytywny :)
Piąte badanie przed meczem. Pekhart strzelił 8 bramek z 14 zdobytych przez Legię w tym sezonie. Bez niego będzie zdecydowanie łatwiej
[/quote]
Muertes skąd masz informację, że ostatni wynik badania na covid w przypadku Pekharta był pozytywny?
[/quote]
Prosisz i masz! :)
http://www.90minut.pl/news/308/news3082629-LN-Tomas-Pekhart-opuscil-zgrupowanie-reprezentacji-Czech.html
[quote='leszeczek' pid='1461048' dateline='1605600194']
[/quote]
[/quote]
Jaja sobie robię ;) dobrze wiem :)
Mecz poprowadzi Pan Lasyk
[quote='termi1995' pid='1461240' dateline='1605805078']
[/quote]
Chyba najlepszy wybór.
A czasem nie Lasyk prowadził pamiętne spotkanie w 2019, kiedy wygralismy 2:0 w warszawie?
[quote='termi1995' pid='1461240' dateline='1605805078']
[/quote]
Sędzia którego najbardziej cenię za obiektywizm. Nawet jeśli czasami po ludzku się myli. Nigdy nie odczułem, że kogoś faworyzuje, lub nie lubi.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)