bilety na vip?
a nie to juz jest :huh:
-
-
Cracovia - Raków 26 września godzina 15.00
[quote='SaNtO' pid='1452381' dateline='1600675389']
bilety na vip?
a nie to juz jest :huh:
[/quote]
Na faze grupowa LE
- Edytowany
Generalnie przepowiadanie przyszłości to trudna sprawa.
Zawsze lepiej się prezentowaliśmy grając z mocniejszym rywalem więc dlaczego nie teraz ? Kolej na 3 punkty .
Bedzie taki wpierdol ze sie forum zwiesi.
Co oczywiscie ustawia mentalnie przed tym meczem, wiec chopaki moga mnie tylko in plus zaskoczyc, co w pewnym sensie daje komfort ogladania.
Wpadam na nowo w comarchowa depresje. Nie dozyje normalnosci w tym klubie.
Ian przepraszam, byłem przekonany że ciągniemy wątek tylko po zwycięstwie. Po tym meczu nawet wygranym oddaje wątek w twoje ręce
- Edytowany
Piękni są kibice Klubu ,który nie przegrał meczu w tym sezonie i broni PP zdobytego po wspaniałych meczach , szerzący stracho-panikę
bo vicelider (który zdobył raptem 3pkt więcej) przyjeżdża. :D
ps: dotyczy to zresztą tez żądań wymiany trenejro , który stracił z 5-u najlepszych obrońców dokładnie PIĘCIU (oby Siplak wrócił szybko to tylko 4-ch bedzie)
Ze składu finału PP jakieś drobne resztki mu zostały , nawet pozycję bramkarza z powodu przepisów musiał osłabić i gra 3-i "łapacz" a gość dalej nie przegrywa .
Owszem można ponarzekać ,że jak co roku budowanie zamiast ustabilizowanej drużyny ale czy to aby trener głowny winny (co innego vicek sportowy ;;)
- Edytowany
Mocno sie obawiam, ze zapakuja nam minimum 1 gola z roznego albo wolnego... ale pomimo tych obaw, wierze w nasze zwyciestwo :blush:
Chyba, ze chcemy isc na rekord i zremisowac 4 mecz z rzedu ??? :rolleyes:
OGIEEEENNNNNNN. Najwyzsza pora wygrac mecz.
P.S - To jest normalne, ze 5 kolejke z rzedu gramy o godzinie 15:00 ???. Bo ja z tego co pamietam, pierwszy raz w zyciu widze takie "jaja", zeby jedna druzyna grala 5 kolejek z rzedu o tej samej godzinie....
Jeśli mamy się bać to może od razu lepiej oddać mecz walkowerem ? Mimo całego zła o którym się czyta występujacego w klubie to dalej jest Cracovia i jej będe kibicował , w nią wierzył . Do końca .
- Edytowany
Santo i inni wyrazili pewne obawy, w moim odczuciu nie pozbawione sensu.
Khalid & spółka skontrowali bo też tam jakieś swoje racje mają.
Obie strony próbują swoimi sposobami przepowiedzieć przyszłość.
Każdy z nas odbiera Cracovię na swój sposób , bo mamy rożne charaktery , temperamenty itp.
I ja to rozumiem.
Natomiast przeraża mnie nawoływanie do banowania , przyklejania uszów czy innego tam piętnowania.
Do kurwa nędzy przecież to nie Białoruś!!
hmm nie wiem czemu bylem przekonany ze gramy u nich, cofam moje proroctwa, nie bedzie wpierdolu
rozjedziemy ich jedna bramka badz remisem :)
Prawda jest taka, że do tej pory graliśmy z ekipami, które teoretycznie powinniśmy rozjechać - mamy zwycięstwo i trzy remisy. W sobotę zagramy z dobrze poukładanym i mądrze prowadzonym zespołem. Wierzę w zwycięstwo choć realia i statystyki pokazują zupełnie co innego.
No nic - Do Boju PASY! :)
Nie róbmy z Rakowa zagadnienia! Wygrać i tyle.Nawet Płock w zeszłym roku był liderem i jak skończył. Pełny obraz po 4 kolejkach?, bez przesady.
To oni nas mają się bać!!!!
[quote='TOM76' pid='1452473' dateline='1600688898']
Nie róbmy z Rakowa zagadnienia! Wygrać i tyle.Nawet Płock w zeszłym roku był liderem i jak skończył. Pełny obraz po 4 kolejkach?, bez przesady.
To oni nas mają się bać!!!!
[/quote]
Zgoda z zastrzeżeniem, że nikt nikogo bać się nie musi.
[quote='Chwostek' pid='1452345' dateline='1600672484']
Prawda jest taka, że Raków gra w piłkę i kreuje akcje, a my ograniczamy się tylko do przeszkadzania, lufa do przodu i albo wyjdzie coś z tego albo nie. Zatęsknimy więc już wkrótce za Stawowym, zatęsknimy ...
[/quote]
Hejka, pisz proszę za siebie, ja na pewno nie, za dużo pamiętam :)
Myślę, że rozjebiemy ich w naszym stylu, czyli 1:1. My oczywiście wyrównamy po 80 minutach gry.
- Edytowany
Victorka Zizkow pewnie żyje od 1903,dlatego tak dużo pamięta
W sprawie Stawowego, jeszcze nie wypowiedział się Zubereg ;) :D
Raków dobrze gra, jest to drużyna wybiegana, silna i b.dobrze wykonująca stałe fragmenty gry.
Jeżeli jednak myślimy coś w tym sezonie ugrać, to musimy punktować więcej niż remisy.
Będę kibicować i życzyć zwycięstwa jak zwykle, ale w obecnej sytuacji ze sporą obawą. Raków jest klinicznym przykladem jak budować dobrą drużynę.
IAN
Wolę milczeć w tym temacie;), byle daleko od nas:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)