Tylko 3 punkty!
-
-
[2] STS Sanok vs Cracovia | niedziela, 13.09.2020 r., godz. 17.00
Jest gdzieś transmisja?
[quote='Senior' pid='1450633' dateline='1599990346']
Jest gdzieś transmisja?
[/quote]
polskihokej.tv
Drugi mecz sezonu, nie jesteśmy w stanie złożyć 4 piątek :)
[quote='agent44' pid='1450656' dateline='1599998223']
[quote='Senior' pid='1450633' dateline='1599990346']
Jest gdzieś transmisja?
[/quote]
polskihokej.tv
[/quote]
Dzieki
- Edytowany
My znowu dogrywka tylko w odwrotnej kolejności, bo straciliśmy prowadzenie. Analogicznie do poprzedniego meczu powinny być 2 punkty. :)
Tymczasem Podhale dostało w trąbkę od KH Toruń 4:0.
Jakie są kursy na remisy?
Ok. 4.5.
Znów szykuje się porażka. Czas się przyzwyczaić.
- Edytowany
Pierwsze 2 mecze w sezonie i obydwa rozstrzygnięte po regulaminowym czasie gry. Szykuje się powtórka z zeszłego roku z meczami dłuższymi niż 3 tercje ?
No i jeszcze dziś przegrana ...
- Edytowany
Dwa razy przegraliśmy w loterii jak to mówił Rohacek o najazdach. No to coś nie mamy szczęścia. Trzeba zacząć liczyć na coś innego. :)
Trener Rohaczek będzie zadowolony bo 2 tercje wygrane?
Ja mam tylko jedno pytanie? Dlaczego żadnego karnego nie strzelał dobry specjalista ( pokazał to w Oświęcimiu) Saur? Pan Nejezchleb 1 pudło w Nowym Targu i 3 pudła w Sanoku. Coś jest nie halo.
- Edytowany
Ja mam też jedno pytanie ile minut grali młodzi którzy mają być podwaliną pod przyszłe sukcesy zdaje się nie wiele a Nowym Targu zero z lepszymi nie zagrają wcale to znaczy że trenem buduje drużynę przyszłości na drugoligowych Czeczach to se ne uda :Djeszcze bedziemy tęsknić za Domagałą ,Kruczkiem czy Urbanem lokomotywą NIE MÓWIĄĆ o Kapicy
- Edytowany
Ja zupełnie nie jestem zaskoczony ,gramy to samo co w poprzednim sezonie ( mała ilość strzelonych bramak to największa bolączka )no ale jest ten sam trener więc czego można oczekiwać innego
Drużyna Cracovii grająca w 1 lidze na 3 spotkania
3 zwycięstwa i 17 goli może zamiana trenerów?
Czy dałoby się zorganizować spotkanie z trenerem?
Tak na Ruczaju...
Gdzie weselna?
W poprzednim sezonie 10 porażek po remisach w regulaminowym czasie. W tym już mamy dwie. Może chcemy pobić rekord? A tak na serio RR nigdy nie zmieni sposobu trenowania i nigdy nie wprowadzi nowalijek za zakresu taktyki, rozgrywania przewag itp. itd. Więc nie wiem czemu się dziwicie, że znowu gramy to samo. On jest niereformowalny a ten hokej, który on wpaja naszym graczom to był może i skuteczny i atrakcyjny ale 15-20 lat temu
[quote='Hrabia' pid='1450621' dateline='1599987604']
Tylko 3 punkty!
[/quote]
Ale po dogrywce nie ma 3 punktów tylko max 2!
Panowie gramy pytę i tak jest prawda. Z tej całej zbieraniny może 8 jest do gry a reszta bez składu i ładu. Już nie mówiąc o tym, że strzelamy z 2-3 metrów dwa metry od bramki. W przewagach nic się nie zmieniło i jest totalny chaos. W Sanoku graliśmy praktycznie jedną tercję w 4, bo łącznie mieliśmy 26 min. kar. Modlę się o to aby już Fifi podziękował naszemu Czechowi za pracę w kliubie i odesłał go na emeryturę. Zawodnicy się z niego smieją bo chłop niczego nie potrafi ich nauczyć. Z tym Panem w tym sezonie max 5-6 miejsce. Zaraz nam odjedzie nawet taki Toruń. W Sanoku Panowie 17 zawodników to ich wychowankowie !!!! A u nas? Kpina
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)