Tyle jazdy po Koseckim było a robi dobrą robote
-
-
Puchar Polski 2020/2021
Wloncu mamy skrzydla. Kosecki i Pik robia gre
Brawo Pik, Kosa, Pelle.
O widzę dodatkowy smaczek bo jakiś rodowity gtsowiec wchodzi
Dimunator wraca! Może przestaniemy oglądać Loshaja!
Nie ma Koseckiego nie ma gry.
Czy sędzia dał kartkę Niemczyckiemu za grę na czas? Przy 3:0 i pełnej dominacji? (nie patrzyłem chwilę na mecz)
Jeśli tak, to czy czarnych już doszczętnie POPIER*OLIŁO? Po 2 żółtych jest pauza, więc Niemczycki będzie musiał uważać w pólfinale.
[quote='jarkos_' pid='1476298' dateline='1614795159']
Czy sędzia dał kartkę Niemczyckiemu za grę na czas? Przy 3:0 i pełnej dominacji? (nie patrzyłem chwilę na mecz)
Jeśli tak, to czy czarnych już doszczętnie POPIER*OLIŁO? Po 2 żółtych jest pauza, więc Niemczycki będzie musiał uważać w pólfinale.
[/quote]
Po co Niemczycki przy takim wyniku dał pretekst czarnemu?
Nie widziałem sytuacji, więc nie chcę wydawać jednoznacznej opinii. Ale przy wyniku 3:0 nie ma podstaw do grania na czas, jak można w takim momencie dać taką kartkę? :D
Dobrze wyglądaliśmy na tle II-ligowego rywala, może nawet bardzo dobrze.
Niech każdy wyciągnie wnioski sam.
Pelle na kapitana, ten gość wie o co chodzi w piłce i jeszcze mu się chce. Zaimponował mi jak instruował mur, aby skakać przy wolnym.
Przeciwnik był tak dobry, że nawet Diego zapragnął sobie postrzelać...
[quote="jarkos_" pid='1476302' dateline='1614796048']
Nie widziałem sytuacji, więc nie chcę wydawać jednoznacznej opinii. Ale przy wyniku 3:0 nie ma podstaw do grania na czas, jak można w takim momencie dać taką kartkę? :D
[/quote]
Grał na czas już od pierwszej połowy, od 1-0. Ta kartka była za całokształt.
Poważnie? Grał na czas przy 3-0? W meczu z Chojniczanką, która nie oddała celnego strzału? A może jednak czarny debil chciał mu dać kartkę, żeby w półfinale była szansa dać mu drugą i wyeliminować z gry w finale (jeśli do takiego dojdziemy).
[quote="jarkos_" pid='1476316' dateline='1614796824']
Poważnie? Grał na czas przy 3-0? W meczu z Chojniczanką, która nie oddała celnego strzału? A może jednak czarny debil chciał mu dać kartkę, żeby w półfinale była szansa dać mu drugą i wyeliminować z gry w finale (jeśli do takiego dojdziemy).
[/quote]
Gdyby był mądrzejszy to przy 3-0 by już sobie odpuścił i by tej kartki nie dostał.
Akurat Niemczycki nie wygląda na niekumatego, a nie widziałem, żeby wcześniej grał na czas. No cóż, może byłem nieuważny. Ale jak dostanie drugą żółtą w półfinale i w finale wyjdziemy Pikiem i Lusiuszem, to proszę zapamiętać sędziego z Warszawy - [b]Łukasz Szczech[/b]
Ważne że wygraliśmy z 2-ligowcem bo byłby wstyd.Teraz półfinał tylko Arka 1-ligowa.
[quote='mariusz' pid='1476326' dateline='1614797711']
Ważne że wygraliśmy z 2-ligowcem bo byłby wstyd.Teraz półfinał tylko Arka 1-ligowa.
[/quote]
A w finale Piast :)
Nie ma co patrzeć z kim muszą wyjść walczyć i wygrać.Został 1 mecz do finału w dodatku dopiero za miesiąc.
W finale nie anulują się czasem żółte?
Jeśli nie będzie meczu na Ł3 to będzie finał:)
Regulamin z zeszłego roku:
'15.8. Po rozegraniu meczów 1/4 Finału, żółte kartki otrzymane przez zawodników na szczeblu centralnym zostają anulowane.'
Tyle moich spiskowych teorii :s :cool:
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)