3 do pucharu, 4 do tacki.
-
-
Puchar Polski 2020/2021
[quote='Gąsior-' pid='1476207' dateline='1614775861']
Przypomnę tylko że dziś jest rocznica kompromitacji derbowej
[/quote]
Której?
[/quote]
a kolega z r20,że o tym przypomina??
[quote='Khalid' pid='1476210' dateline='1614776479']
[/quote]
[/quote]
Przypominam ponieważ dzisiaj jest duża szansa na kolejną kompromitację. Niewiem skąd tyle optymizmu u kolegów, ja niestety widzę już wszystko w czarnych kolorach, to efekt pracy naszego zarządu i trenera.
Widze ze po straceniu 4 bramek w lidze z pizdowatym Lubinem trener nie potrzebuje zmainy w linii defensywy... Widac trener jest zadowolony z nich skoro Dytiatjew sobie po Rynku chodzi i zdjecia robi... widac ze dostali cynk ze murawa w Chojnicach dalej sliska... mokra...moglby sie poslizgnac i cos znow zlapac...
W Ekstraklasie wyglądamy jak drużyna Schalke, ale w Pucharze Polski gramy jak Manchester City.... :cool: ;)
JAZDAAAA PO AWANS !!!!!
[quote='wrobelson' pid='1476216' dateline='1614778139']
W Ekstraklasie wyglądamy jak drużyna Schalke, ale w Pucharze Polski gramy jak Manchester City.... :cool: ;)
JAZDAAAA PO AWANS !!!!!
[/quote]
Widzę że wtłaczanie alko rozpoczęte już :cool:
#filipiakWon
- Edytowany
to żaden optymizm. przedmeczowe napięcie. udziela się nawet mi.
ja od początku pisałem, że awans to obowiązek i sraam na puste frazesy o szanowaniu rywala. Nie mamy prawa odpaść. Co nie oznacza, że nie jestem w pewien sposób przygotowany na tą kompromitację. To bardzo dziwne bo z jednej strony nie przyjmuje jej do wiadomości a z drugiej jestem na wszelki wypadek już przed meczem pogodzony. To wszystko wskazuje na to, że awans mnie bardzo ucieszy. Może więc to być dobry dzień. Życzę go wszystkim
#FilipiakOut
[quote='Gąsior-' pid='1476212' dateline='1614777136']
[quote='Khalid' pid='1476210' dateline='1614776479']
[/quote]
[/quote]
Przypominam ponieważ dzisiaj jest duża szansa na kolejną kompromitację. Niewiem skąd tyle optymizmu u kolegów, ja niestety widzę już wszystko w czarnych kolorach, to efekt pracy naszego zarządu i trenera.
[/quote]
Jak nic czworonóg jakiś..
- Edytowany
[quote="Endriusza" pid='1476217' dateline='1614778451']
[quote='wrobelson' pid='1476216' dateline='1614778139']
JAZDAAAA PO AWANS !!!!!
[/quote]
Widzę że wtłaczanie alko rozpoczęte już :cool:
#filipiakWon
[/quote]
Nie ma futbolu bez alkoholu- jedziemy po swoje i nie chce słuchac żadnych wymówek
Ja też już coś dla kurażu...
Tylko zwycięstwo, serbska śliwowica czeka ;)
Ja napiszę i powiele opinię każdego Pasiaka że dziś wygrana to obowiązek nawet słabych kopaczy z takimi wysokimi zarobkami i wymarzonymi warunkami do trenowania w porównaniu do rywala 2-go ligowego na dodatek.Nie chcę słyszeć żadnych tłumaczeń wymówek i cyckań Probierzowych po meczu.TYLKO AWANS !
A ja w robocie na trzeźwo będę oglądać ?
Teraz wygramy , wylosujemy Arkę przejdziemy do finału i dostaniemy wpizde strasznie w finale a ogrodnik czarodziej powie ,że finał rządzi się swoimi prawami.
Już po półfinale powie ,że kiedy byliście ostatnio w półfinale?
Rok temu ze mną a przede mną ch.uj wie kiedy...
Ja na kwarantannie jestem, alkohol jest, ale sam pił nie będę :(
[quote="LucasKsc" pid='1476226' dateline='1614781436']
A ja w robocie na trzeźwo będę oglądać ?
[/quote]
To sobie choc cos do mycia oczu kup :)
[quote='sadix' pid='1476227' dateline='1614781483']
Teraz wygramy , wylosujemy Arkę przejdziemy do finału i dostaniemy wpizde strasznie w finale a ogrodnik czarodziej powie ,że finał rządzi się swoimi prawami.
Już po półfinale powie ,że kiedy byliście ostatnio w półfinale?
Rok temu ze mną a przede mną ch.uj wie kiedy...
[/quote]
ja tam wolę z Arka w finale ;)
Trochę zmian, syn na ławce za niego Piszczu. Kosecki od pierwszej minuty
Kwadrata nima, syn na ławie, to już jakiś postęp jest.
Gdzie są podane składy ?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)