litosci, odtajec, przetrawic i zapakowac dume do tylnej kieszeni i pisac jak sie miejsce lubi, jak sie nie lubi to nie dorabiac do tego oskarowych scenariuszy na dramat oryginalny w kategorii "Strzelam focha bo tak"
-
-
Forumowicze, których brakuje ...
- Edytowany
[quote='agent44' pid='1432161' dateline='1590040378']
Eee, no co Wy!? Przeca forumowicze znikają z tego forum na znak protestu, bo nie godzą się z panującą tu cenzurą. ;)
[quote='ian thorpe' pid='1432115' dateline='1589993042']
Gdzie jest Gargamel?! PrestidigitatorRioletto vel...gdzie? [...]
[/quote]
prestidigitatorRioletto został zbanowany na rok (pozostało 9,5 miesiąca).
[/quote]
Znikamy z Forum na znak protestu i cenzury ?
Nie, nie znikamy calkowicie , czytamy Forum by wiedziec co sie dzieje ....a zle sie dzieje...
Czytamy takie bzdury jak piszesz ......pewnie jestes szczesliwy jako jedyny autorytet Forum hokejowego ...prawda ?
Dobrze sie czujesz bez Zoltej Kaczki ? Jedyny facet ktory zostal po Karvinie z wiedza o hokeju i zapalem!
Tworca Typera Hokejowego, milosnik hokeja w kazdym calu, gosc ktory zarazil mase ludzi hokejem i przez ktorego zylo to forum Hokejowe.
A Ty co ? Ubyl Ci konkurent i chelpisz sie najwieksza strata i piszesz bzdury...wielu wroci po przeprosinach lub zmiany Administratora..[size=small]nikt Ci nie zagraza teraz , jestes panem i wielkim autorytetem hokeja ..Zadowolony ? Tego hokeja ktory upada na Forum..WSTYD![/size]
Z Administratorem mozecie sobie podac rece....idealna para.
Ps.
Zrobilem screena na wszelki wypadek gdyby cenzura wlaczyla sie....nie jestem wulgarny , wyrazam zdanie swoje i kilku Forumowiczow...Mam prawo na tym Forum wypowiedziec sie szczerze .
@Izbik, fruwasz tak wysoko między chmurami że się zastanawiam czy Ty na prawdę nie masz jakiś poważniejszych problemów ze sobą.
- Edytowany
Moze mam.....mimo wszystko dziekuje Buzzy za w miare kulturalna riposte....
Robisz postepy...
- Edytowany
Gdzie jest Żarko??!
Są jakieś niepotwierdzone sygnały z Antypodów. Czy My mamy kogoś na Tasmanii?
Ktoś widział też kogoś podobnego, podobno, w Kapsztadzie, w autobusie miejskim, wypełnionym kibicami FC CT.
CAUTION! WET PAINT
Żarko podróżuje po Ameryce Łacińskiej.
Swego czasu prowadził bardzo ciekawy blog na FB
4 dni później
- Edytowany
Teraz zobaczyłem , że będąc poszukiwanym już dzień później odezwałem się na forum:)
Ta obecność związana była z odpowiedzią Malarzowi na prywatną wiadomość z... 24 sierpnia:)
Tego dnia los zesłał mnie na prawie trzy miesiące do Norwegii.
Do Argentyny wrócę jak tylko otworzą stadiony na dobre.
1 usd=180 peso(przed pandemią 75)
Dobrze, że się odnalazłeś (kto by Cię tam szukał w tym chruśniaku u Olafa, albo Jorga). Powrót króla. O którym śpiewała Urszula.
Znowu mam parę próśb i pytań do Ciebie na priv., ale nie wiem, czy jak zdecydujesz się odpisać, to jeszcze smartfony i internet będą w użyciu.
PS. Jest takie zdanie, w którejś z książek Buckethead'a, chyba przystające do Ciebie Żarłacz, jak psa w mordę ulał.
-Ja takich nazywam Nową Generacją. Jeżdżą wszędzie. Znają wszystkich. Wiecznie na telefonie.
Caution! WET PAINT
[quote='Żarko' pid='1461872' dateline='1606237697']
Do Argentyny wrócę jak tylko otworzą stadiony na dobre.
1 usd=180 peso(przed pandemią 75)
[/quote]
Matko jedyna, zjedlibyśmy ponad dwa razy więcej steków za tę samą kasę :D
41 dni później
[quote='the Painter' pid='1461904' dateline='1606249519']
Dobrze, że się odnalazłeś (kto by Cię tam szukał w tym chruśniaku u Olafa, albo Jorga). Powrót króla. O którym śpiewała Urszula.
Znowu mam parę próśb i pytań do Ciebie na priv., ale nie wiem, czy jak zdecydujesz się odpisać, to jeszcze smartfony i internet będą w użyciu.
PS. Jest takie zdanie, w którejś z książek Buckethead'a, chyba przystające do Ciebie Żarłacz, jak psa w mordę ulał.
-Ja takich nazywam Nową Generacją. Jeżdżą wszędzie. Znają wszystkich. Wiecznie na telefonie.
Caution! WET PAINT
[/quote]
Gdzie te pytania się pytam, bo to ja z dwie wiadomości już wysterowalem:)
Gdzie jest Iniemamocny2?
- Edytowany
Kurde Zarko..zyjesz ;D
Mi brakuje: Ian Thorphe, Ronnie 79, Ferencvaros, Aston 1906, STARA HUTA i (badz co badz) Pottera
Ian się zmęczył forum, Ferenc mieszka w Stanach, Aston pisuje, choć pod innym nickiem.
Potter się obraził na forum. O Ronnie nic nie wiem.
50 twarzy Astona... ;)
ej serio? nie wyłapałem go pod nowym nickiem a przecież jego styl był rozpoznawalny na kilometr
p.s. w stanach nie ma jeszcze Internetu?
Ferenc się ożenił, to wiele tłumaczy ;)
Internet w USA jest beznadziejny, przynajmniej taki był 4 lata temu
Co to znaczy że beznadziejny? Aż tak żeby nie móc pisać na forum? :D
25 dni później
byl taki forumowicz, nick cos blisko KMpasa1 ??
lubilem czytac jego wpisy, choc nie ukrywam byl to wysilek konkretny z racji na forme i sposob konstruowania wypowiedzi
Po prostu trzeba było się trochę wysilić. Teraz już każdy chce czytać konkretne informacje. :)
Bardziej niż przy konferencjach Probierza :P
Co się dzieje z AWB/Romperem Stomperem. Czy są do niego jakieś namiary?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)