Wy tak wyciagacie zdarzenia historyczne czy w ciagu godziny zeszlo kolo 200 biletow?
-
-
Kończą się bilety na Derby
- Edytowany
1771 Częstochowa obroniona przed atakiem wojsk rosyjskich.
@Maku http://pasy.info/
Zerknąłem teraz na stadion i na najlepszym sektorze B1 zostały dwa miejsca a obok na sektorze A1 jeszcze jedno :) Przypuszczam, że nikt tego nie widzi i dlatego są jeszcze 3 bilety na super sektory :)
1707 - w Rzeszowie powstaje klub CWKS Resovia
1683 - to akurat powinno się znać :D
[quote='axe' pid='1423674' dateline='1582827894']
1707 - w Rzeszowie powstaje klub CWKS Resovia
[/quote]
A nie jakoś przed 1410?
1675 oblężenie Trembowli - wojna polsko-turecka
Jutro Grunwald! ;) A może nawet Chrzest Polski?
Kiedy wreszcie urodzi się Jezus?
1663-wojna hiszpańsko-portugalska zwycięstwo Portugalczyków w bitwie pod Ameixal
Rafa do boju!
Swoja drogą zastanawia mnie skąd to przyspieszenie
a - z powodu zbliżającego się meczu
b - z powodu braku sprzedaży biletów dla gości - inwazja partyzantów
c - z powodu braku sprzedaży biletów dla gości - inwazja tych co nie przepadają za przesadnym dopingiem gości
[quote='leszeczek' pid='1423709' dateline='1582836128']
Swoja drogą zastanawia mnie skąd to przyspieszenie
a - z powodu zbliżającego się meczu
b - z powodu braku sprzedaży biletów dla gości - inwazja partyzantów
c - z powodu braku sprzedaży biletów dla gości - inwazja tych co nie przepadają za przesadnym dopingiem gości
[/quote]
a- oczywista oczywistość
b- jako goście przyszły by same delfinki - na partyzanta się nie wybiorą
c- pewnie tak bo będzie normalnie/bezpiecznie [b]mecz i emocje[/b] a nie zdziczenie z jednej i drugiej strony
I dzieci będą bezpieczniejsze więc (niektóre) mogą zobaczyć na żywo swoje pierwsze derby. Może dlatego na I zaczęły bilety lepiej schodzić.
Myślę że to jednak efekt tego że większość sektorów już wykupiona ;) ale co ja tam się znam.
1660 - W Oliwie podpisano traktat pokojowy, kończący polsko-szwedzkie wojny o Inflanty
- trwa wojna polsko - rosyjska
Słabe to było stulecie, ruscy, szwedzi, turcy, wojna za wojną... kupować, kupować!!
[quote='morata' pid='1423660' dateline='1582824617']
Nie wiem na co niektórzy czekają . Później 2.03 okaże się ze nie ma biletów i tez za krótki bacząc na dostawienie trybuny. A co z tym J ? Będą tam sprzedane ?
[/quote]
Nie wszyscy czytaja forum lub twitera, nawet nie zdaja sobie sprawy, ze sie moga nie zalapac na derby.
- Edytowany
1610 Bitwa pod Kluszynem, Lada i Volvo zezlomowane przez polska Arrinera Hussarya GT ;)
Nie wiem skąd ta data powyżej?
Na ten moment
1654 Dekret króla Jana II Kazimierza Wazy nakazujący wypędzenie z Rzeczypospolitej cudzoziemców-[b]innowierców[/b]
1653 - bitwa pod Żwańcem. Niech już wróci ten złoty wiek!
1652 - Powstanie Chmielnickiego.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)