[quote='maaciek' pid='1451424' dateline='1600287612']
Ivan w leasingu, może być leasing. Fiolić i tak będzie lepszy niż Alvarez. Nie wiem jaki jest powód leasingu
a) Filipczak nie ma kasy
b) Probierz po roku czasu dalej nie orientuje się w możliwościach Fiolica
c) Genk nie ma innej alternatywy
?
[/quote]
Ivan w leasingu :)
-
-
Ivan Fiolić - witamy w klubie, powodzenia!
Ivan tylko na pozycji numer 10 , absolutnie żadne skrzydło .
Dobrze Ivan,ze jestes. Pograsz rok bez mozliwosci treningow pod czujnym okiem trenera I w koncu to Genk nam za Ciebie zaplaci.
[quote='SaNtO' pid='1451465' dateline='1600326423']
Szkoda, że po drodze musieliśmy odpaść z Malmoe. Nie twierdzę, że by nas zbawił. Nie mam takiej pewności jak wtedy z Javim ale, że nikt się nie uczy na własnych błędach to już wiemy..
To kawał zawodnika i w końcu jakiś kłopot bogactwa w środkowej strefie.
Ja bym dał go za Rivaldinho a Alvareza posadził z lodem na głowie.
[/quote]
To jest jakaś myśl. Wg mnie Rivaldinho za bardzo słucha Alvareza, nie odważa się na solowe akcje, szuka podania zamiast strzelać. Jeżeli byłby tym jedynym napastnikiem, za to w grze z Fiolicem i Pelle, to by mogło wypalić. Chciałbym zobaczyć choć 1 mecz w takim ustawieniu.
wszystko moze wypalic przy zielonym swietle trenejro
gra LKS jest najlepszym przykladem jak filozofia trenera moze wplynac na gre druzyny (smichy chichy na bok , jak bylem alergiczny na WSa to jest to sweitny przyklad)
czy MP jest w stanie mentalnie ogarnac taka przemiane?
Czy tylko ja mam wrażenie, że te 700k euro można było dać na Bohara? Choć jego kontrakt to jakaś abstrakcja 30 tys euro w lidze chorwackiej...
[quote='Villa_KS' pid='1451747' dateline='1600444468']
Czy tylko ja mam wrażenie, że te 700k euro można było dać na Bohara? Choć jego kontrakt to jakaś abstrakcja 30 tys euro w lidze chorwackiej...
[/quote]
Prosze jeszcze raz, w kilku zdaniach.
Dziekuje z gory.
Bohar odchodzi do Osijeku gdzie trenerem jest Bielica...W niedziele gra ostatni mecz w krecikowej krainie... dostal 30tys ojro miesiecznie kontraktu.. wartosc transferu .. 700tys ojro...
- Edytowany
Ciezki temat z tym 30 k euro, u nas trzebaby go pogonic jakos po roku, dwoch jako chwasta.
Poza tym Bohar dla mnie jest niewyrazny, 28 lat,juz prochu nie wymysli, niby w swoim prime, to zarabia. U nas trzeba lepszych.
Diable, odnosnie tego "czy MP jest w stanie mentalnie ogarnac taka przemiane?"
Trzy lata w bylej szkolce WS-a, terminowanie u boku jakiegos trenera i patrzenie z grymasem bolu na twarzy na to,jak malolaty nie wrzucaja na pale w pole karne, tylko wycofuja pilke po ziemi do partnera, graja w trojkatach, przenosza ciezar gry na druga strone boiska, bez podnoszenia pilki z ziemi. Jak juz mu zrobia pranie mozgu i bedzie w stanie zrobic misz masz swojego MMA stylu z tamtym, to moze z tego wyjsc zajebista taktyka.
7 dni później
No i co znaffffcy futbolu?
Nadajecie sie do tarcia chrzanu hahahahah
Ivan nakrywa czapką tą ligę, ale żydzić trzeba było
[quote='jarkos_' pid='1426784' dateline='1583766028']
Przypomnę słowa Nenada Bjelicy, który widział go w treningu/grze pewnie częściej niż forumowicze:
"Ivan jest bardzo utalentowanym piłkarzem. Technicznie jest perfekcyjny, a do tego jest szybki. Można go porównać do Darko Jevticia. Mają podobny styl, ale Ivan gra szybciej niż Darko, jest bardziej dynamiczny i bardziej wszechstronny, bo może zagrać i jako "dziesiątka", i jako skrzydłowy. Może nie jest tak silny jak Darko, ale za to jest szybszy"
[/quote]
Czekam jeszcze na ten pokaz szybkości, ale pod względem techniki to jest [b]PAN PIŁKARZ.[/b]
Ivan brawo i jeszcze raz brawo !!! dziś brakło centymetrów do hattricka
w czyim interesie były te miesięczne pertraktacje?
na pewno nie Cracovii
dzisiaj Ivan otwarł oczy wszystkim niedowiarkom,
brawo synek :)
Cieszmy się chwilą. Za 10 miesięcy kolejne negocjacje :D
[quote="Rock" pid='1453496' dateline='1601134798']
Cieszmy się chwilą. Za 10 miesięcy kolejne negocjacje :D
[/quote]
Negocjacje w komarchu = brak porozumienia lub niekorzystna oferta dla klubu.
MVP. Dlatego tak bardzo cieszyłem się z Twojego pozostania u nas. "on to ma" - kiwka, luz, drybling, dobre podanie, niezły strzał. Ta sytuacja którą wyjął Szumski - tutaj wielu piłkarzy wywaliłoby tę piłkę w kosmos w naszej lidze. Ale żeby pokazywać swój pełny potencjał to Ivan moim zdaniem musi grać na 10ce. W naszej lidze niestety/stety większą przewagę na tej pozycji robi ktoś jak Fiolić, niż piłkarz jak Pelle - bardziej statyczny, natomiast z wybitnym podaniem i wizją. Pelle może podać fantastycznie, ale większość piłkarzy nawet do takiej piłki nie ruszy. Będzie jeszcze dużo pociechy z Ivana.
[quote='KamilloLce' pid='1453532' dateline='1601140325']
MVP. Dlatego tak bardzo cieszyłem się z Twojego pozostania u nas. "on to ma" - kiwka, luz, drybling, dobre podanie, niezły strzał. Ta sytuacja którą wyjął Szumski - tutaj wielu piłkarzy wywaliłoby tę piłkę w kosmos w naszej lidze. Ale żeby pokazywać swój pełny potencjał to Ivan moim zdaniem musi grać na 10ce. W naszej lidze niestety/stety większą przewagę na tej pozycji robi ktoś jak Fiolić, niż piłkarz jak Pelle - bardziej statyczny, natomiast z wybitnym podaniem i wizją. Pelle może podać fantastycznie, ale większość piłkarzy nawet do takiej piłki nie ruszy. Będzie jeszcze dużo pociechy z Ivana.
[/quote]
Pytanie brzmi, jak ustawić Alvareza (i po co Probierz sprowadził do klubu 3 piłkarzy na pozycję 10).
https://www.youtube.com/watch?v=QdBIpn4E8S8
Szkoda tego meczu z FF Malmo, z Fiolicem mogliśmy osiągnąć dużo więcej. Na teraz nasz najlepszy zawodnik. Alvarez miał być przekotem, ale nie ma startu do Fiolica. Problem może być za rok, znowu puścimy Fiolica i weźmiemy kolejnego grubasa.
I tak w kółko.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)