Klub Marcosa Alvareza kończy zgrupowanie w Belek 19 stycznia. Cracovia przylatuje dzień wcześniej w to samo miejsce.
Przypadek czy przeznaczenie?
Tak czy siak, jeśli uda się dogadać transfer od tej rundy, Tabisz zaoszczędzi na podróżach.
-
-
Marcos Álvarez - witamy w Cracovii!
[quote='gusto' pid='1414529' dateline='1578546986']
Klub Marcosa Alvareza kończy zgrupowanie w Belek 19 stycznia. Cracovia przylatuje dzień wcześniej w to samo miejsce.
Przypadek czy przeznaczenie?
Tak czy siak, jeśli uda się dogadać transfer od tej rundy, Tabisz zaoszczędzi na podróżach.
[/quote]
Tabisz jeździ nie za swoje pieniądze.
W opowieści o naszym nowym nabytku Marcosie, jaka znajduje się poniżej jest o jego rodzinie i o ich piłkarskich tradycjach, o tym jakie są jego korzenie i pochodzenie, co ukształtowało Alvareza jako piłkarza i o jego sławnym wujku Antonio i o tym jak został pobity przez kibiców KSV Hessen Kassel, będąc piłkarzem Eintrachtui i na koniec o tym jak trafił do Bayernu
[url=http://www.2x45.info/aktualnosci/61938/serce-w-sewilli-nerwy-w-sadzie-oto-marcos-alvarez-8211-nowy-zawodnik-cracovii/]http://www.2x45.info/aktualnosci/61938/serce-w-sewilli-nerwy-w-sadzie-oto-marcos-alvarez-8211-nowy-zawodnik-cracovii/[/url]
[quote='rozrabiaka' pid='1414506' dateline='1578517746']
Niestety z tonu jego wypowiedzi można wywnioskować,że szykuje się do przeprowadzki dopiero w lecie...
[/quote]
Wydaje mi się, że piłkarz (profesjonalny) nie może powiedzieć magicznego zdania "liczę, że mnie wykupią". Ale mówcie co chcecie ;)
[quote='Villa_KS' pid='1414540' dateline='1578557759']
[quote='rozrabiaka' pid='1414506' dateline='1578517746']
Niestety z tonu jego wypowiedzi można wywnioskować,że szykuje się do przeprowadzki dopiero w lecie...
[/quote]
Wydaje mi się, że piłkarz (profesjonalny) nie może powiedzieć magicznego zdania "liczę, że mnie wykupią". Ale mówcie co chcecie ;)
[/quote]
Mówi o przeprowadzce z rodziną więc teraz może sam ?
No to witamy w Cracovii! Życzę wielu bramek i rozpoczęcia przygody z Pasami już na wiosnę! :)
Z dnia na dzień coraz bardziej nakręceni tym transferem są ... eksperci i dziennikarze :D.
A chu.. niech przychodzi w lipcu i zapewni nam granie w pucharach na wiosnę.
chyba bedzie lipiec dziś gadałem z pasiatym kolegą który twierdzi że to może być następcą Vestenickiego bo jego kontrakt się kończy za 6 m-cy A nie prowadzą rozmów
No jak kolega twierdzi że Tomasowi kończy się w czerwcu to może być coś na rzeczy ...
ja bym wolał żeby został ale dostawał więcej minut na szpicy A nie z tyłu bo tam wygląda najlepiej i jest młody może nawet w rezerwach grać nie robi z tego halo byle się kasą zgadzała
[quote='quentin' pid='1414668' dateline='1578607635']
No jak kolega twierdzi że Tomasowi kończy się w czerwcu to może być coś na rzeczy ...
[/quote]
Jak kolega nie podejmie rozmów z Tomasem, to będzie lipa.
Oglądałem wczoraj na Eleven powtórkę meczu Heideheim-Osnabruck, specjalnie aby oglądnąć te 20 minut Naszego Alvareza i powiem wam, że mam mieszane uczucia...
Spostrzeżenia:
1. Nie grał na 9 - znaczy miał grać ale nie grał. - nie jest to typowa 9
2. Ambitny/chaotyczny
3. Braki taktyczne
4. Spuchł w końcówce....
5. Nie jest to napastnik? top - do szlifu .....
6. Już wiem dlaczego najczęściej wchodził z ławki - do tego wydaje się być idealny
[quote='Fabian_wolf' pid='1415179' dateline='1578906154']
Oglądałem wczoraj na Eleven powtórkę meczu Heideheim-Osnabruck, specjalnie aby oglądnąć te 20 minut Naszego Alvareza i powiem wam, że mam mieszane uczucia...
Spostrzeżenia:
2. Ambitny/chaotyczny
3. Braki taktyczne
4. Spuchł w końcówce....
6. Już wiem dlaczego najczęściej wchodził z ławki - do tego wydaje się być idealny
[/quote]
nawet kudłatemu można by zrobić niezły filmik :D
Co do Alvareza to zapowiada się nieźle, ale musimy sami się przekonać ile jest warty a poza tym, w naszej lidze może wypaść i bardzo dobrze a może być na odwrót. Na to wszystko składa się wiele czynników jak choćby motywacje i życie [s]rodzinne[/s][size=small] osobiste, które u niektórych było decydujące decydujące ( Zorilla,, Covilo )[/size]
[size=small] [/size]
[quote='ZbigniewT' pid='1415257' dateline='1578930589']
[quote='Fabian_wolf' pid='1415179' dateline='1578906154']
Spostrzeżenia:
2. Ambitny/chaotyczny
3. Braki taktyczne
4. Spuchł w końcówce....
[/quote]
nawet kudłatemu można by zrobić niezły filmik :D
Co do Alvareza to zapowiada się nieźle, ale musimy sami się przekonać ile jest warty a poza tym, w naszej lidze może wypaść i bardzo dobrze a może być na odwrót. Na to wszystko składa się wiele czynników jak choćby motywacje i życie [s]rodzinne[/s][size=small] osobiste, które u niektórych było decydujące decydujące ( Zorilla,, Covilo )[/size]
[size=small] [/size]
[/quote]
Co racja to racja. Ja z całego serca życzę mu jak najlepszej formy u Nas...
My tu czekamy na przekota, a w międzyczasie Marcos Alvarez rozegrał pierwszy sparing w Belek (1:1 przeciwko Aarau). Na papierze był rozpisany jako pomocnik w systemie 4-5-1 (poprzedni sparing napastnik w systemie 4-4-2).
Wszak spotkamy się w Belek .Za parę dni . ;)
- Edytowany
Nasz nowy zawodnik zagrał dziś w sparingu Siofok-Osnabruck 1:5, strzelił nawet bramkę ;)
[quote='Seprioth' pid='1416406' dateline='1579352541']
Nasz nowy zawodnik zagrał dziś w sparingu Siofok-Osnabruck 1:5, strzelił nawet bramkę ;)
[/quote]
Znaczy - forma już jest, MP nie będzie musiał z nim ostro popracować . :D
hehe, dwa obozy w Turcji
będzie wymiatał wiosną :)
Tylko żeby sie nie przetrenował :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)