To tylko ustawienie na papierze - Pestka albo Siplak będą grać na lewym skrzydle a Pelle na kierownicy. Standardowe w tym sezonie 4-5-1
-
-
(20) CRACOVIA 2-0 Śląsk pt. 20.12, godz.18:00
https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=cracovia+-+%C5%9Bl%C4%85sk+wroc%C5%82aw#sie=m;/g/11fljkmsxx;2;/m/09nw6c;dt;fp;1;;
Pasy Gol!!!!!!!! Jedziemy z nimi!!!
Trójką w obronie, sedziuje Marciniak, Gil na varze, co może pójść nie tak :shy:
I ta pi-zda biłgorajska komentuje
Mam opiekę nad dzieckiem i nc + mi jedynie zostało , polecam oglądać bez głosu . Co do meczu b dobra pila Vestenickiego
Macie Vestenickiego na "9" - taki sam szrot jak na każdej innej pozycji.
Zdecydowanie się nie zgadzam. Skuteczność słaba,ale umie się odnaleźć,piłka go szuka. I do tego silny fizycznie.Zaraz coś strzeli
[quote='konserwa' pid='1412528' dateline='1576863453']
[/quote]
Póki co zrobił więcej niż Rafa plątający sie po boisku przez ostatnich kilka meczy
[/quote]
No tak, tylko póki co jest jednym z lepszych na boisku...
Vestenicky zdecydowanie lepszy od Rafy z ostatnich meczów.
Taki przedświąteczny sparing jak na razie.Zobaczymy co zagrają po przerwie
Dzięki temu że jestem koneserem, dobrze mi się ogląda
Nie warto się uprzedzać... Ja, też kilka tygodni temu skreślałem Pestkę, a teraz cicho siedzę i cieszę się, że się myliłem;)
Dopiero co przyszedłem do domu, więc 1 połowy meczu nie miałem możliwości obejrzeć ... ale po statystykach na flashscore, widzę że ciśniemy WKS :rolleyes:
Mówiłem,że Vesto strzeli????? :) :) :)
[/quote]
Szroooooot!!!!!!!! Wyjazd z Vestenickim!!!!!
[quote='rozrabiaka' pid='1412529' dateline='1576863681']
Zdecydowanie się nie zgadzam. Skuteczność słaba,ale umie się odnaleźć,piłka go szuka. I do tego silny fizycznie.Zaraz coś strzeli
[/quote]
Prorok
Ale urwał
- Edytowany
Vestenicky i Pestka to koty.Pelle tez,ale potrzeba kogos z dryblingiem,bo ten brak zabija dynamike akcji
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)