Jaga 1-0 po świetnej kontrze. Znakomicie gra Wójcicki na prawej obronie.
-
-
2019/2020 Pozostałe mecze kolejki nr 9
1-1 po karnym
180 wariantow kornerow nie zdaje egzaminu w lidze, hm
"Dzisiaj w Gliwicach niecodzienna sytuacja, w sektorze gości kibiców Rakowa więcej niż kibiców Piasta w młynie".
no i RIP kuponik Hanka, szkoda ze sie potknal na pierwszej przeszkodzie, liczylem na niego :)
- Edytowany
Ostatnio bezpośredni[size=small]ą[/size] czerwon[size=small]ą[/size] w meczu z Koron[size=small]ą[/size] dostał Boguski wiec wychodzi, [size=small]ż[/size]e z nami te[size=small]ż[/size] nie zagra.
Jutro liczę na żółtą dla Sadloka (prócz niego jeszcze zagrożeni Klemenz i Niepsuj).
E: Sprawdziłem mecze gts'u w tym sezonie wszyscy trzej to podstawowy skład. Obojętnie którego by zabrakło, to będzie osłabienie. Może nawet bardziej liczę na tego Klemenza, bo on im tam trzyma środek obrony. Z kolei Sadlok to pies porównywalny do Brożka, wie o co w derbach chodzi.
Sobol zadba o to by żaden żółtej nie chwycił mecz będzie letni i psy wygrają 1:0
A mi się wydaje, ze któryś obrońca na stówę kartkę zarobi. Ostatnio z Legii żaden nie dostał (Jędrzejczyk to pomocnik), ale we wcześniejszych meczach już tych kartek dla obrońców rywali Płocka było sporo. Może to faule na Kuświku były?
Niech walczy jutro i robi zamieszania jak największe.
[quote='rukola77' pid='1399739' dateline='1569057197']
Sobol zadba o to by żaden żółtej nie chwycił mecz będzie letni i psy wygrają 1:0
[/quote]
Tak bo gość pracuje na swoje nazwisko i będzie się podkładał by nigdy pracy w ekstraklasie nie znaleźć.
[quote='Diabel' pid='1399711' dateline='1569016725']
no i RIP kuponik Hanka, szkoda ze sie potknal na pierwszej przeszkodzie, liczylem na niego :)
[/quote]
To były tylko moje "chęci" a nie typy , mistrzem typowania byłem w sezonie gdy naszym trenerem bł Płatek a ligą rządziła "spółdzielnia" w składzie :
Polonia B
Ruch Ch
Odra W
Piast G
ŁKS
Jagiellonia
Lechia
W końcówce wczorajszego meczy napastnik Lecha Paweł Tomczyk po bardzo mocnym uderzeniu piłką w głowę upadł na boisko , które opuścił na noszach a następnie został zawieziony do szpitala .
Wg slów trenara Lecha Dariusza Żurawia sprawa wygląda bardzo poważnie .
Młodemu piłkarzowi życzymy szybkiego powrotu do zdrowia .
ŁKS - Arka 0:2 do przerwy, ależ żal tych straconych pkt
Może się okazać na koniec, że ŁKS wygrał tylko z Mistrzem Polski, czego sobie i Wam życzę ;)
ŁKS w 1 lidze byli takimi kozakami ... a teraz w Ekstraklasie ledwo zipią i przegrywają 7 mecz z rzędu :shy:
Arka pozamiatała
Z jednej strony szkoda punktów z ŁKSem, a z drugiej dobrze, że mecz z Arką za nami, bo widać, że zaczynają fajnie porządkować grę głównie za sprawą Gruzina z przodu i Holendra w środku pola.
Najlepsze jest to, że ŁKS po 2 kolejkach bym głównym kandydatem do górnej 8 bo zremisował z Lechią i wygrał z nami (czyli drużynami pucharowymi) :D
Nigdy nie pojmę tego jak mogliśmy przegrać z tym ŁKS-em ? chyba że ktoś mi rozjaśni umysł :huh:
- Edytowany
[quote='Andrzej.ksc' pid='1399798' dateline='1569080565']
Nigdy nie pojmę tego jak mogliśmy przegrać z tym ŁKS-em ? chyba że ktoś mi rozjaśni umysł :huh:
[/quote]
To banalnie proste. Pierwsze mecze ŁKS grał na "euforii" - jako beniaminek zostali jedna z 2 najlepszych drużyn w lidze na 18 zespołów. Teraz inne druzyny, ich rozpracowały, poziom zawodnikow okazuje sie nie az tak wysoki i to wszystko. Gdybysmy my grali z nimi wlasnie teraz to dostaliby 5, jestem tego niemal pewny.
No i jak widac sympatyczny gieteesowiec pan Kaziu Moskal, trenerem jest przecietnym, idealnym dla druzyn w 1 lidze lub broniacych sie przed spadkiem z ex.
Czy sędzia za faule na koroniarzach nie powinien dać sobie kartki??? :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)