[quote='janczer' pid='1398872' dateline='1568653486']
[quote='MarcinBulaga' pid='1398862' dateline='1568652717']
[quote='19Pasiasty06' pid='1398859' dateline='1568652631']
Rakoczy mistrzostwo świata
[/quote]
To Pelle nie ma czego szukać po powrocie ?
[/quote]
Jestem w stanie sobie wyobrazić Pellego z
Rakoczym razem na boisku. Wtedy braknie miejsca dla Wdowiaka, to chyba nienajgorsze rozwiązanie :)
[/quote]
Myślę że mogliby zagrać na środku pomocy a za nimi Gol. I miejsce dla Wdowiaka też by było a piłek mógłby dostawać więcej ze środka. Czemu musimy grać dwoma defensywnymi pomocnikami.
-
-
CRACOVIA - Piast Gliwice poniedziałek 16 września godz. 18:00
Rakoczy MVP dzisiaj :cool:
- Edytowany
Panowie jest jakis strema do meczu ???
[quote='Rakietowy Traktor' pid='1398881' dateline='1568654920']
Panowie jest jakis strema do meczu ???
[/quote]
maniak.tv
Nie wiem czy dzisiaj Piast taki słaby, czy my tacy mocni ... bo mecz w naszym wykonaniu bardzo dobry :)
Jednak Rymaniak ma serce w Pasy XD
[quote='wrobelson' pid='1398885' dateline='1568656518']
Nie wiem czy dzisiaj Piast taki słaby, czy my tacy mocni ... bo mecz w naszym wykonaniu bardzo dobry :)
[/quote]
Piast gral caly mecz w dziesiatke, nie wiem czy Ci to nie umknelo;)
Koniec, brawa dla Cracovii i czekamy na kolejne zwycięstwa. Szczególnie to w derbach będzie cenne, oby tak było.
Zaraz i tak znajda się marudy... ;)
Rakoczy świetnie ale MVP to jednak Siplak, poza tym świetnie Hanca i Gol
Brawo Panowie!
[quote='MakuKSC' pid='1398887' dateline='1568656691']
[quote='wrobelson' pid='1398885' dateline='1568656518']
[/quote]
Piast gral caly mecz w dziesiatke, nie wiem czy Ci to nie umknelo;)
[/quote]
Ja nie raz oglądałem mecze gdzie jeden zespól miał 1 albo 2 czerwone kartki i wygrywał mecz, także no .. czerwona kartka w meczu nic nie przekreśla. W Płocku jakoś nie potrafiliśmy wygrać grając w przewadze :rolleyes:
- Edytowany
Strózik fatalny - zmarnowana setka, mnóstwo strat i niedokładności, piłka przy przyjęciu odskakuje mu na 3 metry, w obronie nie wie jak się ustawiać. Trzeba się zastanowić, co zrobić z gościem, bo się zmarnuje :/
Rakoczy - fajny, techniczny chłopak. Niech gra jak najwięcej!
Vestenicky - starał się, dał dobrą prostopadłą do Lopesa, dobrze że jest - poszerza pole manewru
Siplak, Gol - fantastyczni dzisiaj
Dytiatjew - standardowo, włoży głowę tam, gdzie inni boją się włożyć nogę. Bardzo cenię go za charakter i waleczność, dla mnie charakterologiczny lider zespołu (mózgiem oczywiście JG)
Edit:
Zapomniałbym - Lucek wróć, bo Dimuna się ciężko ogląda :/
- Edytowany
Brawo!! Mecz bardzo trudny a rozegrany naprawde na spokoju i najwazniejsze zwyciesko!!
Pierwsze peany pochwalne dla mlodego Rakoczego....Wejscie z buta i o to chodzilo... Nie ze tylko bramka ale gosc dzis naprawde dobry mecz rozegral... Przyjecie pilki w jednym momencie klasa... nie jednemu by ta pilka w lidze odskoczyla a tu elegancko pod nozke... FAajnie wbiegal miedzy zawodnikow w linii srodkowej ...mnie ujal swa gra dzis... naprawde bardzo fajnie sie pokazal!!!
Chwalic tez trzeba trenera ze postawil na mlodego... Dal mu szanse choc nie jest im po drodze zbytnio... Brawo za odwage!!Zwrocilo sie z nawiazka...
Mecz z typu wygrac nie wypadalo...ale trzeba bylo...Piast nie jest tym samym zespolem co rok temu... wiec obawiac sie nie bylo prawa jesli chce sie byc w czubie tabeli jak to zapowiadali...
Zawodnikiem meczu dla mnie Gol... pilka rzucona do bramki na 1-0 palce lizac... wczesniej tez poslal 2 pilki z glebokiego pola az slychac bylo wieksze mlask mlask niz przy kotlecie :) :)
Siplak klasa... wrocil i potwierdzil tylko ze nikt z nim nie ma szansy wygrac na tej pozycji... Dosrodkowania klasa!!!
Brawo...
Rakoczy, wiadomo, spodziewałem się tego, myślę, że tym występem wszedł do składu na zAWsze, czyli do transferu do "Milanu"
na drugim biegunie Strózik. s.p.i.e.r.d.o.l.i. wszystko, dosłownie WSZYSTKO
Wynik rewelacja. Utrzymać formę do świąt!
[quote='sterby' pid='1398903' dateline='1568658072']
Wynik rewelacja. Utrzymać formę do świąt!
[/quote]
Wielkanocnych!
[quote='MakuKSC' pid='1398854' dateline='1568651665']
Wdowiak to jest niestety porazka, 1 liga to jest dla niego sufit. W pelnym biegu zamiast kiwac, mijac goscia balansem, to on sie zatrzymuje. Wypozyczyc do Sandecji. Rakoczy bardzo fajnie gra. Dobijajace jest to,ze gramy w przewadze,a i tak rozgrywamy akcje poprzez wrzutki ze stojacej pilki z 30-40 metra w pole karne.
[/quote]
[color=hsl(var(--gray-very-dark))][size=large][font=Roboto, sans-serif][b]Maku - nie sugeruj się tak komentatorami w C+. Gówno wiedzą. Patrz na fakty:[/b][/font][/size][/color]
[color=hsl(var(--gray-very-dark))][size=large][font=Roboto, sans-serif][b]Klasyfikacja asyst w PKO Ekstraklasie po 8. kolejce:[/b][/font][/size][/color]
[color=#212121][size=large][font=Merriweather, Georgia, serif][b]4 ASYSTY:[/b] Darko Jevtić (Lech Poznań), Filip Starzyński (Zagłębie Lubin).
[b]3 ASYSTY:[/b] Alan Czerwiński (Zagłębie Lubin), Guilherme (Jagiellonia Białystok), Filip Mladenović (Lechia Gdańsk), Mateusz Wdowiak (Cracovia).[/font][/size][/color]
Asysta do Rakoczego sie nie liczy, a wiesz czemu? Strzal Rakoczego to jest 10/10 w skali wykonczenia akcji,a podanie Wdowiaka to jest 6/10, bo tylko fenomenalne wykonczenie akcji sprawilo,ze Wdowiak ma zaliczona asyste. Rozumiesz co mam na mysli, jak mowie,ze statystyki klamia?
Tez mnie irytuje niezaradność Wdowiaka w sytuacjach podbramkowych... ale pamietajmy, ze to młody chłopak, wychowanek, zawodnik robiący wiatr i nieprzechodzacy obok meczu. Wiem, ze Kibic Pasów potrzebuje obiektu wyladowawczego, ale trzeba się zastanowić, czy warto się pastwić nad chłopakiem, który jednak jest nasz i jak zaskoczy, bo pewnie zaskoczy, to będzie naszym czołowym zawodnikiem...
On ma 23 lata, on juz prochu nie wymysli, niestety.
[quote='MakuKSC' pid='1398915' dateline='1568659371']
Asysta do Rakoczego sie nie liczy, a wiesz czemu? Strzal Rakoczego to jest 10/10 w skali wykonczenia akcji,a podanie Wdowiaka to jest 6/10, bo tylko fenomenalne wykonczenie akcji sprawilo,ze Wdowiak ma zaliczona asyste. Rozumiesz co mam na mysli, jak mowie,ze statystyki klamia?
[/quote]
Widzę, że jesteś wyznawcą idealizmu ontologicznego za którym osobiście nie przepadam..
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)