Słaby mecz w naszym wykonaniu.. sparingi nie kłamały i póki co nie ma kto strzelać goli :)
-
-
LE: DAC 1904 Dunajská Streda 1-1 Cracovia (11.07 - godz. 20:30)
Jak połączymy w Krakowie nasz doping z tym z głośników, będzie ok... Żartuję, musimy zagłuszyć braci Słowaków/Węgrów!!!
Wynik lepszy niż gra i tyle w temacie.
PS. Oglądałem bez głosu. Coś dziwnie te zmiana za Dąbrowskiego wyglądała... Dimun wchodzi a zejścia Dąbrowskiego widać nie było.... Zszedł wcześniej ? Kontuzja znowu ?
Ale padake gramy bez pomysłu bez woli walki dramat
Ale w sumie chętnie bym zobaczył czy przy tej sytuacji Lopesa był spalony i czy czasem w pierwszych minutach nie było ręki w polu karnym. Bo realizator to chyba spał. W sumie tą sytuację z Cecariciem w polu karnym w drugiej połowie też bym chętnie zobaczył.
Mecz w naszym wykonaniu duży lepszy niż się spodziewałem. Na minus Cecaric i brak porządnego napadu.
- Edytowany
Mogło być lepiej ale i gorzej też, uważam że remis zasłużony!
[quote='Slapi1988' pid='1388231' dateline='1562876623']
Słaby mecz w naszym wykonaniu.. sparingi nie kłamały i póki co nie ma kto strzelać goli :)
[/quote]
No, to DAC równie słaby musiał być w sparingach :)
- Edytowany
My słabi, tamci ciut lepsi piłkarsko, wynik w sumie sprawiedliwy. I dobry dla nas :)
Jak na moje potrzebujemy jeszcze jednego sensownego zawodnika do przodu.
Już teraz jest mocno średnio, a jak przyjdą (odpukać) kontuzje to du.pa zbita zupełnie.
Lopez taki jak go opisywali - dużo walczy. Mnie jego gra się całkiem podobała.
Pelle dość przeciętny, mimo bramki i wywalczenia rzutu wolnego pod koniec meczu.
Mam wrażenie, że siedliśmy fizycznie koło 60 minuty.
A przeciwnik? Chcą grać ofensywnie, ale przeciętna drużyna - ofensywie niezła, w defensywie słaba (odwrotnie do nas, stąd remis).
Jest szansa na awans, ale na cały sezon Hernandeza/Michalika/kogoś ich pokroju potrzebujemy jak tlenu.
Kilkanaście niewymuszonych podań prosto pod nogi przeciwnika, z czego większość na własnej połowie. Jak tego nie poprawimy będzie słabo
[quote='Slapi1988' pid='1388231' dateline='1562876623']
[/quote]
Nie jest źle, jak dla mnie to jakiś poj*bany skrzydłowy się przyda, taki z motorem w czterech literach... Słabo też Nasze rumuny i "bitels" z Croatii. Jak ich nie walniemy u siebie to będę zawiedziony.
PS. Ta hybryda Krzynówka z Wiśniewskim Kalmar dobry chłopak, przydałby się w walce o MP.
Wynik dobry, gra średnia.
Pestka - niestety gorzej niż w młodzieżówce
Cecaric - gorzej niż w sparingach
Lopez - obiecująco
Pelle- strzelił bramkę, ale...
Dąbrowski - wciąż nie to co przed kontuzją
Ale w sumie jestem zadowolony :)
Kalmar niezły, nie wiem dalej o co chodzi z tym Cecaricem. Nie czaje co gość gra :D
Jak to mówią pierwsze koty.... Wynik lepszy niż gra widać jeszcze brak zagrania ale z meczu na mecz powinno być lepiej. Z przodu trochę brakuje myślę że jedna z sytuacji Lopeza lub Cecarica wykorzystał y Cabrera no cóż ale go nie ma i trzeba cierpliwości. Mysle że przejdziemy Słowako Węgrów i później Greków troche wąska ławka nie ma kim straszyć z przodu gra jednym napastnikiem na tak grający zespół? Śmiało trzeba było zagrać 442 a nie 451 ale trener wie lepiej reasumując wynik dobry handicap własnego boiska trzeba wykorzystac
@Leesior - nowe przepisy, piłkarze przy zmianie mają schodzić przy najblższej linii końcowej/bocznej
Tak na gorąco gra słabo wygląda nie umiemy wymienić kilku podań , trener chyba przesadził z treningami siłowymi a mniej poświecił na podstawy w grę w piłkę strzały podania miejmy nadzieje że w sezonie będzie lepiej . Wynik nie jest zły ale nie możemy sobie pozwolić by nasi przyjaciele( tak pisze bo zauważyłem ze kibice dac byli mało aktywni) narzucili swój styl gry . Ufam trenerowi ze wstrząśnie graczami i na naszej świętej ziemi zagrają z polotem niesieni dopingiem całego stadionu :) Szanujmy ten wynik .Jest dobrze ale w Krakowie pokażmy kto rządzi !!
+
Airam wróć.
Wynik dobry. Brakuje bramkostrzelnego napadziora.
1:1 na wyjeździe to raczej dobry wynik....
Wynik jest też sprawiedliwy 50:50 :- )
Cracovia Pany!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)