[quote='Sir Pablo' pid='1443586' dateline='1597004828']
Mamy szansę przejść Ikeę? Czy za wysokie progi?
[/quote]
Konserwa dobrze sytuacje zarysował
-
-
PASY W PUCHARACH - losowanie, bilety, noclegi, dojazdy, przeloty, wizy, itp.
Skoro przyłożyli się do Pucharu Polski i po niego sięgnęli to może by tak spiąć poślady na pierwszą rundę pucharu i po porostu awansować!
Jeśli to tylko Hammarby średnio im idzie w lidze.
Czy Szwedzi mogą teoretycznie trafić na siebie?
[quote='leszeczek' pid='1443590' dateline='1597005593']
[/quote]
Nie.
- Edytowany
Swego czasu wdepnąłem na mecze AIK Szkokholm i Hammarby Sztokholm. Powiem Wam, że jakbym był miejscowym Szwedem od razu wybrałbym takie Hammarby jako przystawkę na całe życie. Przede wszystkim za klimat i atmosferę! Mało-średniej wielkości młyn (5-6-7 setek w porywach), ale za to z dużym pomysłem. Ba, bardzo dużym pomysłem. Zjadają nas na śniadanie. Super wrażenie w porównaniu z konkurencją. A stadion kameralny, na jakieś 8-9 koła ludzi, ale dobity na maxa, choć grali z jakimiś pasterzami z GAIS czy jakoś tak.
Edit:
Ło kurła, byłem tam 15 lat temu. Tera zobaczyłem, że przenieśli się z tego ich małego, starego, klimatycznego stadionu na jakiś duży nowy (Tele Arena?). Ale poszli do przodu! Teraz poziom ich młyna to najlepszy poziom na północ od Polski...
Jak mamy coś znaczyć w Europie w sezonie 20/21 to tylko Malmo w Szwecji i nasza pewna wygrana - dało by to prestiż i "kopa" na dobry sezon i kolejka kolegów Alvaresa po transfery do Cracovii. "Odleciałem" ?
To chyba dawno byłeś - od kilku lat mają średnią ponad 20k widzów - grają od 2014 na 30tysięczniku.
Inna bajka dla nas też budżetowo - 19 mln Euro
Malmö ma 34 mln Euro.
Kukesi nie znam - brak dostępu do Dark Netu.
Z Kukesi Legia grała z 5 lat temu, to chyba walkowera dostali bo Albańcy zaczęli rzucać kamieniami w Rzezniczaka
W O.Dudę.
O 13, zapewne w necie będzie
Teoretycznie gdybysmy trafili na takie Malmo to powinni nas rozpykac jakies 5:1, ale to jest sport... wiec wszystko jest mozliwe.
Wiara umiera ostatnia ;)
Teoretycznie najtrudniejszy rywal z tej trójki to Malmo FF, ale pozostali też nie są słabeuszami. Zresztą w pucharach nie ma słabeuszy...
[b]O wszystkim zdecyduje tylko 1 mecz - a więc kluczowa będzie taktyka i dyspozycja dnia[/b]
Z kim byśmy nie grali - nie będziemy faworytami, ale to akurat może być nasz atut
1 rundę przejdziemy z przytupem. Będzie szał!
Hammarby jest obecnie w kryzysie -byłaby szansa, Malmoe poza zasiegiem, szczegolnie w naszej sytuacji kadrowej. Nie wiem jaki poziom prezentują Albańczycy. Ktoś ma rozeznanie ?
O co wam chodzi z kryzysem Hammarby? Przecież oni w ostatnich 8 meczach w lidze przegrali 1 - z Malmö... :D
Mamy realne szanse 50 % .Jest 3 rywali więc 6 możliwości gry
-drużyna z ALbanii to ogrania u nas i tam (2/6 )
-Hamarby do ogrania u nas (1/6 )
-Malmo w tym składzie co mamy nie do ogrania .
Mamy 3/6 że dobrze wylosujemy .Ale znając naszego pecha będzie Malmo i to u nich .
Chyba coś pokombinują żeby Szwedzi nie wpadli na siebie więc lekko nie bedzie
[quote='Blizzy' pid='1443592' dateline='1597005630']
[quote='leszeczek' pid='1443590' dateline='1597005593']
[/quote]
Nie.
[/quote]
Jeśli rzeczywiście tak jest to Albańczycy nie mogą być naszym rywalem.
- Edytowany
Szwedzi nie trafią na siebie, są w jednym koszyku
Group 5
Seeded
1 Malmö (SWE)
2 Hammarby (SWE)
3 Kukës (ALB)
Unseeded
4 Puskás Akadémia (HUN)
5 Cracovia Kraków (POL)
6 Slavia Sofia (BUL)
Chyba wszyscy chcieliby trafić na nas :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)