Karvin nie czytasz dokladnie forum ;) ;)
Wczoraj gargamel pisal ze w FM zpara napastnikow Vestenicky-Abbott zajal drugie miejsce w lidze za Lechem ;)
Takze ma podstawy do twierdzenia ze dalby rade ;) ;) ;)
-
-
Plan przygotowań do sezonu 2019/20
- Edytowany
Vinicius z Brazylii to trenował czy kontuzja jeszcze?
- Edytowany
Kontuzja..
Myślę że już sparing z Mariborem pokarze czy Cracovia się wzmocniła czy nie i jakie mamy szanse w konfrontacji międzynarodowej..
A ja myślę, że sparing to sparing :)
[quote="KruszynaKSC" pid='1384834' dateline='1561022889']
[quote='Muertes' pid='1384813' dateline='1561018481']
Jest w stanie ktoś wrzucić pełen skład na obóz?
Oficjalna pokpiła temat
[/quote]
Bramkarze: Peskovic,Hrosso,Wilk
Obroncy: Datkovic,Helik,Dytiatjew,Jablonsky,Rapa,Diego,Siplak Pienczak,
Pomoc: Pelle,Pik,Zaucha,Matheus,Hernandez,Budzinski,Dabrowski,Gol,Dimun ,Lusiusz,Serafin,Hanka,Cecaric,Ruben,
Atak: Strozik,Lopez,Piszczek
Tak mniej wiecej ...Moze kogos pominalem..Nie wiem czy Serafin pojechal...Mlodzi ktorych wpisalem sa potwierdzeni i nie jest bledem ze nie ma Rakoczego...
[/quote]
Oficjalnie...
Bramkarze: Michal Peškovič, Lukáš Hroššo, Adam Wilk
Obrońcy: Cornel Râpă, Diego Ferraresso, Michał Helik, Niko Datković, Oleksii Dytiatiev, David Jablonský, Mateusz Pieńczak, Michal Siplak
Pomocnicy: Matheus Santos Nunes, Sergiu Hanca, Sebastian Strózik, Janusz Gol, Milan Dimun, Damian Dąbrowski, Javi Hernandez, Sylwester Lusiusz, Daniel Pik, Dorian Pitula, Bojan Čečarić, Marcin Budziński
Napastnicy: Pelle van Amersfoort, Rafael Lopes, Ruben Lopez Huesca, Filip Piszczek
Pomylilem sie z Zaucha bo zamiast niego pojechal Pitula nie pojechal Serafin...
Zastanawiające jest dla mnie, dlaczego na obóz który tak naprawdę jest teraz najważniejszym okresem przed ligą nie pojechali : Rakoczy, Zaucha, Majchrowicz. W kadrze jest 5! stoperów w tym jeden młodzieżowiec, który nie oszukujmy się w lidze pewnie nie zagra. Wilk który pokazał jakim jest bramkarzem, jedzie kosztem młodego Majchrowicza. A gdzie jak nie na Skrzydle(Zaucha) będzie chciał wystawić młodzieżowca w lidze trener.
O Rakoczym była mowa na trybunach, że strasznie sodówka uderzyła mu do głowy i trzeba go uspokoić. Co do Zauchy, jest w kolejce za Pestką, Pikiem, Lusiuszem i Strózikiem (tak chyba w ogóle wygląda ich ranking). Jak będzie trzeba, to się go dołączy do kadry meczowej, ale powołania na obóz polegają na rachunku prawdopodobieństwa, kto faktycznie będzie drużynie dawał jakość; niespodzianki w obie strony są oczywiście możliwe.
Mecz z Mariborem jutro o 18
Mecz relacjonowany będzie na bieżąco w pasiastych mediach społecznościowych. Planowana jest również transmisja na kanale MKS CracoviaTV.
Dziesiejszy sparing przeniesiony na poniedzialek na 18 powod obfite opady deszczu
Odnośnie Zauchy gdzieś czytałem, że nie podpisał nowego kontraktu i dlatego zastąpił go Pituła .
Pestka i Wdowiak maja w srode dolaczyc do druzyny w Slowenii.
Do sztabu trenerskiego Cracovii na obozie w Radenci dołączył Jacek Imianowski, dotychczasowy pierwszy trener KS Żórawina z klasy okręgowej. Będzie pełnił rolę jednego z asystentów Michała Probierza.
TT Kamil Jagodyński
Nowy członek sztabu trenerskiego ma być odpowiedzialny za analizę rywali i trening indywidualny .
za https://cracovia.pl/pilka-nozna/news/wiadomosci/trener_jacek_imianowski_w_sztabie_szkoleniowym_pierwszej_druzyny
Ładna tam dziś pogoda, sparing wg planu?
[quote='Mathauzz' pid='1385649' dateline='1561383214']
Ładna tam dziś pogoda, sparing wg planu?
[/quote]
Może być odwołany z powodu upałów :D
- Edytowany
https://www.youtube.com/watch?v=lwE8VoVqmnc
skład:
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1143183589963644933
- Edytowany
https://www.youtube.com/watch?v=lwE8VoVqmnc sparing z Mariborem
Skład Pasów na 1 połowe :
peskovic
rapa
helik
siplak
datkovic
hanka
gol
dabrowski
budzinski
lopez
pelle
skład Pasów na 2 polowe :
hrosso
diego
dytjatev
jablonsky
pik
dimun
cecaric
lusiusz
matheuss
rubio
piszczek
W barwach Mariboru zagrają: Pirić, Milec, Ivković, Peričić, Viler, Vrhovec, Pihler, Kotnik, Hotić, Kronaveter oraz Mešanović.
- Edytowany
Pelle i Lopes nieźle na razie.
Ale na 10 dziura, Budziński niewidoczny i snujący się po boisku, Gol kilka fatalnych podań do przodu.
Lekki chaos :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)