Panie prof kibice czekają na DS, kto nim zostanie, czy w 37 mln kraju nie ma kandadata, który to jakoś ogarnie? Kto prześwietli naszą kadrę i poszuka wzmocnień przed kolejnym sezonem ( oby nie w 1 lidze) ?
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
Ja chce czampions lig tak jak twoja stara.
Żarko - Twój wpis poniżej krytyki :( Staram się nie oceniać, ale tym razem musiałem....
Normą w tych rocznikach jest określanie swoich bab(chłopów też) właśnie tak,a że brzmi jak brzmi to już inna sprawa;)
Powiedział Comarch do Cracovii :
Ja, comarach mam cichy kącik, Ty Cracovio I ligę. ale
[size=large][b]"We are all in this together"[/b] *[/size]
[hr]
[size=x-small][sub]*for the time being[/sub][/size]
Profesorze ,doktorze habilitowany,inżynierze Januszu Filipiaku do Ciebie mówić to jak grochem o ścianę,bo jak to mówią "człowiek może wyjść ze wsi,ale wieś z człowieka nigdy nie wyjdzie". Weź sobie swojego ukochanego misia z Kańczugi do tej Szwajcarii i zarządzajcie tam sobie jakąkolwiek firmą/drużyną ,ale od Cracovii się odstosunkujcie.
Ja mam jeden wniosek - bój się pan Boga panie Filipiak
Masz nam coś do powiedzenia?
A gdzież bedzie mial cos do powiedzenia. Przeciez jest nieomylny i wszystko wiedzący. Powinnismy go przepraszać, że jestesmy w takiej sytuacji w jakiej jestesmy, przeciez to nie jego wina.
no to spuściłes Nas - cieszysz się - bo masz tereny
GRATULUJĘ - to była duuuuuża sztuka
Co nam powie to chyba oczywiste.
"Moje ego nie cierpi z powodu spadku Cracovii, ja mam poważniejsze zadania, daję pracę tysiącom pracowników w rodzinie Komarchu, bla bla bla bla"
A Prezes już ma czapeczkę super I liga Cracovia ?
Własnoręcznie na szydełku wydziarganą przez 'męczennika" i grabarza w jednym
Janusz czemu jak stadion śpiewał ,,I liga ", to ty ,,liga mistrzów"...
co powie?:
chcieliscie zmian w strukturach klubu? dostaliscie
chcieliscie czlowieka swojego w zarzadzie? dostaliscie
co jezcze mam wam dac?
Panie Prezesie powtarzam pytanie - kto odpowiada za ten BURDEL w Klubie ? Jest ktos taki czy nie ma nikogo?
To co, zwalniamy Filipiaka?
Za bardzo nie wiem co dalej. Z takim podejściem do sprawy jak prezentuje Prezes to my daleko nie zajedziemy ,
Nieciecz to będzie dla nas nieosiągalne wyzwanie a Podbeskidzie kosmos & galaktikos.
Z drugiej strony ciężko o nowego sponsora a bez tego nie utrzymamy się nawet w 1 lidze.
Zwalniamy!
W pierwszejlidze wszyscy powinni siedzieć w młynie, na rodzinnym i A oraaz B.
Im dalej od tego .... tym lepiej.
Mam Cię dość człowieku w czapce!
Filipiak - jesteś ZERO !!! Zasłoniłeś się sprytnie Tabiszem, teraz czekasz na potknięcie Szarańca rzucając mu kłody pod nogi - jesteś kołku ZEREM !!!
ian thorpe-Ty tak na poważnie to napisałeś,bo byłem przygotowany na to,że mi się oberwie;)
Mnie się wydaje, że jednak nie spadniemy, bo płacimy na czas zawodnikom i jesteśmy jedynym stabilnym finansowo klubem. Więc chyba nie możemy spaść.
Krakowia heeeeeej!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)