bez przesady, biegam troche kolo psiarskiej hodowli w Myslenicach, czesto tam kopia lokalne teamy sparingi.
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
[quote='sterby' pid='1474311' dateline='1613933216']
Z nudów przeczytałem, pierwsze 124 strony tego wątku.
Pffffff, głupot jakie wypisywały tam niektóre osoby nie da się dziś zmierzyć normalną miarą.
Na szczęście tych osób nie ma już dawno na forum, a podejrzewam, że nie ma ich także na Cracovii.
Są też wpisy osób, który poglądy stopniowo ewoluowały, tych osób na forum jest całkiem sporo.
Na forum został i poglądów nie zmienił jedynie eredin, choć w ostatnich tygodniach jego obecność jest niezwykle dyskretna.
[/quote]
Najbardziej przerażające jest to, że człowiek sam widzi, jak od tamtego czasu zobojętniał. Wtedy jeszcze walczyliśmy o Cracovię, teraz już nie, bo jej po prostu nie ma.
Cracovia jest ale brudnych rąk jest więcej które slutecznie odganiają nas od niej...
- Edytowany
.
5 dni później
znowu dziady cię leją,
masz jaja to sprzedaj Klub i w.y.p.ie,r.d.a.l.a.j
Nic nowego nie napiszę W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J
Proponuje zarezerwowac 2 dniowa msze w kosciele Mariackim jak sie utrzymamy
20 lat prezesowania i tylko 1 sukces (no chyba ze wliczamy w to rozpaczliwe walki o utrzymanie, to wtedy nasza gablota trofeów bylaby pelna)
Niemniej jednak ma Pan Prezes u mnie szacunek (i bede Pana w tym sporze spieral) za powiedzenie prawdy o sedziach (sedziowaniu) w ostatnich derbach
Na murawie chociaz byś przestał oszczędzać biedaku. Kolejny sezon zaczynamy gównianą płytą.
Mam firmę remontowo budowlana. Dlaczego jak coś pójdzie nie tak przy remoncie to mnie klientela jebie a nie kierownika czy pracowników?
Filipiak won!!!
z 15 lat temu mój znajomy pies z AGHu, powiedział mi, żę z tym właścicielem nic nie osiągniemy, kuwa prorok jakiś????
Czas wrócić do j*bania Comarchu. Jedyna szpila która boli tego buca udającego prezesa.
Prezesie. Jeden wniosek. W biznesie piłkarskim to Ty jesteś ciniutki bolek.
PROCESORZE dość tej męki
na PREZESA żeś za CIENKI!!!
Rak, rak - fILIPIAK
Filipiaku tY biedaku!!
[quote='Rock' pid='1475623' dateline='1614528318']
Czas wrócić do j*bania Comarchu. Jedyna szpila która boli tego buca udającego prezesa.
[/quote]
Bla Bla Bla ... i co kolejny "Głos Kibola" poświęcony jakże to wielmożnie panującemu Januszowi F. ?
Kolejny zryw na miesiąc lub dwa jak poprzednio do momentu wygrania kilku spotkań ? Może jakiś protest typu : nikt nie chodzi na stadion buhahhaha ... zapomniał bym stadion zamknięty tam i tak nikt nie chodzi!! JANUSZ MA TO WSZYSTKO KUR%&@A W DU%$E !! nawet jako prekursor przed covid-em zaczął puszczać doping z mp3!! NIC SIĘ NIE ZMIENI BO KIBICE PASÓW ---MY--- JESTEŚMY SŁABI W UJ. Prawda boli.
[quote='Jarek44' pid='1475626' dateline='1614528427']
Prezesie. Jeden wniosek. W biznesie piłkarskim to Ty jesteś ciniutki bolek.
[/quote]
he?
jedyny, który więcej wyciąga niż dokłada.
on to się dopiero na tym zna
W.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j buraczyno w futrze z misich cipek
A jakby dolozyc polskiemu Murinio ze 30 tys miesiecznie zeby potrenowal jeszcze druzyny mlodziezowe???? A jak da rade to od nastepnego sezonu dac mu jeszcze stolek Tabisza,,, a potem Rochaczka.. ile to by dalo oszczednosci !!!
[quote=' pid=\'1475634'' dateline='1614528780']
Bla Bla Bla ... i co kolejny "Głos Kibola" poświęcony jakże to wielmożnie panującemu Januszowi F. ?
Kolejny zryw na miesiąc lub dwa jak poprzednio do momentu wygrania kilku spotkań ?
[/quote]
Może potrwa dłużej jeżeli znowu nie pojawią się nasłani przez Tabisza kupieni za comarchowe srebrniki „kibice”
[quote='squier strat' pid='1475697' dateline='1614533396']
[quote='pid=\'1475634' dateline='1614528780']
Kolejny zryw na miesiąc lub dwa jak poprzednio do momentu wygrania kilku spotkań ?
[/quote]
Może potrwa dłużej jeżeli znowu nie pojawią się nasłani przez Tabisza kupieni za comarchowe srebrniki „kibice”
[/quote]
Nic to nie da, nawet jakby było pospolite ruszenie, to w ostateczności Filipiak wykona jakiej pozorne zmiany, a rzeczywistości nic się nie zmieni.
Ja jedyne co bym widział, to założenie nowej Cracovii od nowa, od B klasy.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)