11kredek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Czy ten tego jakby to zapytać
[b]> Czy już Pan ustala skład i taktyke ?[/b]
>
> Bo jakby tak znajomo coś, jakby żarło, żarło
> i nagle zdycha
> Takie jak zawsze chciało by się napisać..
było zaraz na początku, że NADtrenera to Jacek nie potrzebuje
-
-
Wnioski do Prezesa Filipiaka!
No tak, najwyższa pora zasięgnąć rady od forumowicza Alberta i redaktora Stanowskiego. Ta światła dwójka wprowadziłaby nas do Ligi Mistrzów od kopa ;)
PS. Osama, błagam, jak już musisz karmić trolla to go chociaż NIE CYTUJ!!!
Aston
Wiekszego [b]trola[/b] niż ty to w całej przestrzeni wirtualnej się nie znajdzie ..;)
[img]http://p.web-album.org/75/fa/75fa3f0d84a81b10c41c8f34683aa6e8a,3,1.jpg[/img]
Dziwny wniosek do prezesa , ale on i tak się niczym nie przejmuje.
Bo Prezes od ponad 10 lat "pracuje " nad pucharami, wprawdzie w pierwszym 10 leciu mu się nie udało ale może uda się w drugim 10 leciu a już na pewno w tym wieku :)
Chyba pora wejśc do szatni w filmowym stylu : -Jest kurewsko daleko od bycia ok !
Ja mam taki wniosek do Prof. : Panie Profesorze, czas wrócić z równoległego wymiaru w którym Pan przebywa i w którym Pan pracuje nad Cracovią w LM.
Bo tutaj w 4 meczach 2 pkt z rywalami klasy Termaliki, Lubina i Górnika Zabrze.
Przed nami tacy giganci jak Katowice i Chorzow, a Pan zajęty pracą nad LM może nie zauważyć że już jesteśmy w grupie spadkowej zamiast spokojnie zdążać po majstra. Ale przecież tacy wizjonerzy nie patrzą na detale.
Nie ma szans. Janusz zmienił hobby na developerkę.LM zostawil sobie na emeryture.
Jak dobrze idzie - zasługa Zielińskiego,
jak źle - wina Profesora.
Jak ja kocham forumowe malkontenctwo... ;)
Uwaga,uwaga 300 strona !!!
Będzie transfer - Prezes nad nim ciężko pracuje,wybiera spośród 12.000 uchodźców,chwilę to potrwa !!!
Dużo dyskietek ma do oglądnięcia.
Brawa dla Profesora za przedłużenie umowy z Kapim.
dzięki Profesorze :)
Ciekaw jestem, czy etatowych malkontentów stać na słowa podziękowania za przedłużenie konteraktu Cracovii z Bartkiem.
W swoim imieniu - dziękuję! :)-D
interes kibiców był zbieżny z interesem klubu - zabezpieczona jest gra i radowanie kibiców oraz finanse klubu ;) Pamiętajmy też, że Kapustka sam chciał zostać. Super że do tego doszło.
Dziekoweczka Prezesie.
Ja bardziej skierowałbym podziękowanie do Prezesa Tabisza, który również dołożył swoja cegiełkę do przedłużenia umowy z Kapim. Dziękuję zarówno Prezesowi Filipiakowi jak i Prezesowi Tabiszowi!
No Szefie wreszcie jakieś mądre posunięcie ,następny w kolejce Cetnar i Wdówka bo na prawdziwego napastnika /chyba że wolny Nowak / i tak nie liczę.
Super !!! Dzięki !!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)