Roberto to raczej powód do dumy,a nie do obaw.Trzeba się cieszyć że potrafimy się zorganizować i stworzyć coś pożytecznego dla Pasiastej rodziny.
-
-
Podsumowanie Twitterowej akcji karnetowej
- Edytowany
[quote='lucjusz' pid='1362304' dateline='1549814636']
Roberto to raczej powód do dumy,a nie do obaw.Trzeba się cieszyć że potrafimy się zorganizować i stworzyć coś pożytecznego dla Pasiastej rodziny
[/quote]
Oczywiście że tak !Pisałem z Danielem i mówiłem że jestem z tego dumny.Sam nie krył obaw czy znajdziemy tyle osób.Jestem Pasiakiem i jestem dumny z tej akcji !!!
RobertoBagio zamiast się zastanawiać czy damy radę sam namawiaj .Mój licznik na teraz jest 27 a twój ?Nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa bynajmniej .Każdy jak dołoży swoją cegiełkę to będziemy mieli inny problem że szybko braknie z puli .
Każdy pasiak wspiera podwójnie .Jak go stać pomóc finansowo to bardzo mile widziane .Nawet w najmniejszym wymiarze bo nawet 10,20 zł a pomnożone przez setki robi kwotę .I druga sprawa każdy ma znajomych .Nie raz to są całe rodziny z dziećmi -zarażajmy !!!!!!
Prosił bym Daniela o monitorowanie tematu i podawanie ile potrzeba do wypełnienia puli (ile jest w puli )możliwie często .Najlepiej wieczorkiem codziennie .Będziemy wiedzieli na czym stoimy .Do zagospodarowania jest andychowska szkółka czy miechowska .Tam nie było by problemu z dziećmi rodzicami i wychowawcami .Nasza akademia również nie mają meczu swojgo niech jadą . Dla szkólek można dać bilety po 1grosz i ewentualnie pomóc z dojazdami (dokładając np 50 % do transportu ).Nasza krakowska akademia czy dzieci z hokeja też do zagospodarowania +_rodzice .
Na prawde nie ma powodu do niepokoju bo i na osiedlach mnóstwo dzieciaków .Musimy tylko działać ręka w rękę i nie biadolić że się nie da .Da się i to szybko dobić na te 8000 i następny cel 10 000 .Nawet nie biore pod zastanowienie min 7500 na jadze (nie zależnie od wyniku na L).
Damy radę, w dodatku Cracovia zaczyna dobrze grać. Jest dodatkowy impuls, aby iść na mecz.
Trzeba tylko sprawę przed Jaga zamknąć, a będzie dobrze.
PS. Jak akcja się uda można dla tych mniej zamożnych pasiakow zorganizować w nowym sezonie następna akcję, ale warunek minimum 80% meczy zaliczonych. Na pewno można sprawdzić w systemie, czy ktoś był na meczu.
A czy ja gdzieś napisałem że nie damy rady ???Bardzo się cieszę że będzie jeszcze lepiej...A z racji odległości jaką mam teraz do Cracova to mi bardzo ciężko jakoś namawiać.A co do pieniążków przekaże jak przyjadę do PL bo nie mam polskiego konta nie martw się potter...
[quote='potter' pid='1362321' dateline='1549820759']
RobertoBagio zamiast się zastanawiać czy damy radę sam namawiaj .Mój licznik na teraz jest 27 a twój ?Nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa bynajmniej .Każdy jak dołoży swoją cegiełkę to będziemy mieli inny problem że szybko braknie z puli .
[/quote]
Widzę zaczyna się licytacja na to ile kto zrobił. To może ostudzę Panie Potter ten zapał ... bo nie problemem jest jak sam widzisz znalezienie chętnych na karnet ( bo sam się chwalisz, że już 27 osób namówiłeś), ale aby te osoby chodziły na mecze kiedy zaliczymy kilka gorszych spotkań. Bo wyobraź sobie wykupione wszystkie miejsca na "D" za pomocą karnetów, a ludzie przestaną chodzić ... i co wtedy ? Myślał ktoś ? ... sektor "D" to jakieś 2000 miejsc niech nawet 500 "karnetowców" nie przyjdzie i masz dziury ... a ktoś kto wtedy będzie chciał przyjść na "D" zostanie odprawiony z kwitkiem bo wolnych miejsc przecież nie ma ...
ja też się odrobinę dorzucam , poszło 50,- pln
100 PLN poszło. Pozdrawiam organizatorów.
k531-myślę że nie ma obaw .Gra jest magnesem ale też atmosfera na D i na stadionie .Będzie pełny będą chodzić i będzie moda na Cracovię .Myślmy pozytywnie .Poza tym nie widze powodu by drużyna sportowo miala obsuwy tak jak na początku ligi .Skład jest mocny stabilny ,drużyna świetnie przygotowana fizycznie i wzmocniona .Probierz idealnie dobiera taktykę pod rywala co też ma znaczenie ,jesteśmy bardzo agresywni i stanowimy monolit .Oczywiście może się zdażyć że przegramy 2-3 mecze pod rząd ale nie bez walki .Wygląda to teraz tak że musza nam te punkty wyszarpać .To dobrze rokuje .
Oczekuje od Daniela informacji na bieżąco czyli danych w którym miejscu jesteśmy .Myślę że każdy ma kogoś do zagospodarowania w kwestii karnet.
Informacja powinna być konkretna na tą chwilę mamy x osób potrzebnych bo pula jest Y .Wtedy wiemy na czym stoimy .Sam postaram się jeszcze z 15 obudzić .Nie udało się od razu bo problemem był czas .
Chyba w tej akcji nie chodzi by kogoś budzić bo mu się nie chciało chodzić na jakieś tam aspekty tylko dla tych co by bardzo chcieli ale względy finansowe na to im nie pozwalają !
W tej akcji chodzi, by jak najwięcej ludzi chodziło na pasy, a brak kasy nie był w tym problemem.
[quote='RobertoBaggio' pid='1362415' dateline='1549870882']
Chyba w tej akcji nie chodzi by kogoś budzić bo mu się nie chciało chodzić na jakieś tam aspekty tylko dla tych co by bardzo chcieli ale względy finansowe na to im nie pozwalają !
[/quote]
Jedno drugiemu nie przeszkadza.
[quote='potter' pid='1362410' dateline='1549867160']
Oczekuje od Daniela informacji na bieżąco czyli danych w którym miejscu jesteśmy .Myślę że każdy ma kogoś do zagospodarowania w kwestii karnet.
Informacja powinna być konkretna na tą chwilę mamy x osób potrzebnych bo pula jest Y .Wtedy wiemy na czym stoimy .Sam postaram się jeszcze z 15 obudzić .Nie udało się od razu bo problemem był czas .
[/quote]
Potter daj mu trochę luzu bo wiemy jak jest zapracowany a dodatkowo LM startuje więc musi zarabiać na siebie :-) wziął też na olbrzymi obowiązek więc nie nakładajmy dodatkowego, super jak znajdzie chwilę i napisze coś :-)
W każdym razie czekamy na info ale bez spiny, wiemy ile musisz dodatkowego czasu poświęcić.
Odezwij się jutro do mnie jakbyś potrzebował czegos bo mam wolne to może pomogę jak będzie trzeba.
Wieczorem puszcze info ile kasy udalo sie zebrac i co robimy dalej z akcją
100 PLN na świetną akcję. Bez zgłoszenia na tt.
Jest przeciek przelewy dotarły jest GRUBO :)
https://twitter.com/denasek93/status/1094995426401505280?s=20
19:06 i puszczam oficjalne info :)
Już po czasie
https://twitter.com/denasek93/status/1095021174021595136
piękna suma !!!! Brawo Dangorka !
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)