Poszło 50 PLN :)
-
-
Podsumowanie Twitterowej akcji karnetowej
80 poszło, powodzenia Pasiaki!!
- Edytowany
To może ja się zaoferuje z dość nietypową propozycją. Ponieważ mieszkam w tej chwili na Śląsku, koło Gliwic, a jeżdżę prawie na każdy mecz do Krk, to mogę zabierać za fri kibiców, których los, tak jak mnie rzucił na Śląsk, a nie mają funduszy/możliwości na wyjazdy. Zainteresowanych proszę na priv.
Mam 4 wolne miejsca w samochodzie i wracam zawsze po meczu.
Jutro oczywiście jadę.
Pincet KU CHWALE WIELKIEJ CRACOVII
@frik, uważaj, godzilla nie śpi. Kilka osób (ja też) miało nieprzyjemne przygody z umawianiem się na transport przez forum.
Bardziej od "przygodnych" kolegów myślałem o zorganizowaniu się jakiejś stałej ekipy, która jeździ na mecze. Ja wiem,że na Sląsku jest sporo pasiastych kibiców, kiedyś parę lat temu jeździłem z poznanym przypadkiem chłopakiem, z którym się zaprzyjaźniłem i mimo, że jakiś czas temu wyjechał do Francji, to dalej się kontaktujemy, komentując biało - czerwone problemy.
Odemnie poszło skromne 190,06 zł. :)
[quote='ALRS' pid='1362008' dateline='1549705117']
Odemnie poszło skromne 190,06 zł. :)
[/quote]
No to właśnie przebiłem 190,60 ;)
Poszło.
Dobra robota panowie. Gratulacje dla dangorki i całej reszty, bez której by to nie miało sensu.
W jedności siła.
dangorka, napisz kiedy koniec akcji i daj jakieś podsumowanie. Możesz tez zaktualizować pierwszego posta, żeby nie trzeba byli szukać numeru konta.
PS: Nie wiem czy łatwiejsze było zbieranie pieniędzy, czy dobre ich rozdysponowanie. Trzymam kciuki i wierze, ze zaangażowanym osobom uda się to doprowadzić do szczęśliwego końca i właściwie te pieniądze wykorzystać.
Gdzie się wrzuca te potwierdzenia na twitterze? Jak go ogarnę to wrzucę :)
- Edytowany
Ode mnie też skromna kwota poszła. Więcej takich akcji i brawo, że się w to włączył Klub. Nie mam Twittera także w statystykach można jedną sztukę doliczyć ?
I ja symbolicznie... Zamiast jutro na ofiarę na mszy. Bóg wybaczy, Cracovia nigdy. :)
Skromna kwota poszła. Nie mam twittera także się nie pochwalę...
Duch w pasiastym narodzie nie ginie. Dołożyłem 2*10↑2
100zl poszlo ! brawo za akcje
100 bezpośrednio w ręce Daniela :)
Zgodnie z obietnicą przelew poszedł . :)
Symboliczne 190,6 zl poszlo od (nie)uzytkownika twittera
Będzie na tyle do obdarowania ???
A co się martwisz że nie będzie ?Cracovia się budzi .W jeden dzień poszło ponad 250 .teraz mamy 2 tygodnie i nie martw się wszystko pójdzie .
Nie martwię się tylko kwota robi się duża i za chwilę może sięgnąć nawet 1000 gratisowych karnetów.
Będę się bardzo cieszył jak sektor D będzie pełny na każdym meczu.Nie rozumiem Twojego ataku...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)