[quote='Alex40' pid='1373914' dateline='1555327642']
[quote='Karvin' pid='1373908' dateline='1555326315']
Nie żal, ale zadaniami miasta nie jest finansowanie profesjonalnego sportu, stad post torreadora, ale nie jest winą Tychów że system jest chory i te pieniądze idą na pensje podstarzałych pseudogwiazd a nie na rozwój sportu młodzieżowego czy np rozbudowę infrastruktury
ale to temat na osobną dyskusję,
Gratulacje i pozdorowienia
Ps. Co do bramkarzy to sorry ale Kopriva jest klasę lepszy od Murraya, z którego bohatera niestety zrobili nasi napastnicy waląc prosto w niego, sama statystyka jest pomocna ale nie bezwarunkowo miarodajna
[/quote]
[align=justify][size=small][font=Arial, sans-serif]Karvin pozwolisz, że jam mam odmienne zdanie. Kopriva fantastycznie bronił do finału - przerabialiśmy to ze Stefanem a w finale obronił tylko to, co musiał nic ponad. Tym jego przerastaniem o klasę poszedłeś trochę po bandzie;). Dlaczego [/font][/size][color=#333333][size=small][font=Arial, sans-serif]Coventry Blaze go puściło po 21 meczach nie przypadkiem dla tego, że jego skuteczność wynosiła ok 90%?. Wiem, że inna liga, ale % to procenty. Pozdrawiam i dziękuje za gratulacje.[/font][/size][/color][/align]
[/quote]
w Tychach się znacie na procentach bardzo dobrze, potwierdzam!
-
-
Play Off 2019 - Walczymy o złoto!
[quote='Jake Blues' pid='1373933' dateline='1555331043']
[quote='Alex40' pid='1373914' dateline='1555327642']
[quote='Karvin' pid='1373908' dateline='1555326315']
Nie żal, ale zadaniami miasta nie jest finansowanie profesjonalnego sportu, stad post torreadora, ale nie jest winą Tychów że system jest chory i te pieniądze idą na pensje podstarzałych pseudogwiazd a nie na rozwój sportu młodzieżowego czy np rozbudowę infrastruktury
ale to temat na osobną dyskusję,
Gratulacje i pozdorowienia
Ps. Co do bramkarzy to sorry ale Kopriva jest klasę lepszy od Murraya, z którego bohatera niestety zrobili nasi napastnicy waląc prosto w niego, sama statystyka jest pomocna ale nie bezwarunkowo miarodajna
[/quote]
[align=justify][size=small][font=Arial, sans-serif]Karvin pozwolisz, że jam mam odmienne zdanie. Kopriva fantastycznie bronił do finału - przerabialiśmy to ze Stefanem a w finale obronił tylko to, co musiał nic ponad. Tym jego przerastaniem o klasę poszedłeś trochę po bandzie;). Dlaczego [/font][/size][color=#333333][size=small][font=Arial, sans-serif]Coventry Blaze go puściło po 21 meczach nie przypadkiem dla tego, że jego skuteczność wynosiła ok 90%?. Wiem, że inna liga, ale % to procenty. Pozdrawiam i dziękuje za gratulacje.[/font][/size][/color][/align]
[/quote]
w Tychach się znacie na procentach bardzo dobrze, potwierdzam!
[/quote]
[size=small]Ja myślę że wy w Krakowie lepiej się wie ;) to miasto akademickie.[/size]
Prezes:
- Czy fakt, że nie zagracie w rozgrywkach Ligi Mistrzów to są duże straty dla klubu?
- Nie, absolutnie nie. Z [b]punktu widzenia finansowo-marketingowego, to Puchar Kontynentalny jest dla nas lepszy od Ligi Mistrzów[/b].
I wszystko jasne ;)
dla kibiców tez fajniej :)
[quote='leszeczek' pid='1373943' dateline='1555333792']
Prezes:
- Czy fakt, że nie zagracie w rozgrywkach Ligi Mistrzów to są duże straty dla klubu?
- Nie, absolutnie nie. Z [b]punktu widzenia finansowo-marketingowego, to Puchar Kontynentalny jest dla nas lepszy od Ligi Mistrzów[/b].
I wszystko jasne ;)
[/quote]
Dobrze ,że dałeś emotkę bo bym Cie o szaleństwo posądził. Nie poto zrobiliśmy bardzo mocne transfery styczniowe aby o "miszcza";) nie zagrać. Mało brakło. Choć o ten włos Tyscy lepsi.
Ps: gdzie mamy szanse zagrać w kontynentalnym? Mnie się Rumunia marzy :rolleyes:
Rumunia się marzy każdemu, ale szanse na to aby Rumuni awansowali tak wysoko i jeszcze organizowali turniej chyba nie są duże.
Brak startu w CHL to nie są straty tylko czysty zysk.
- Edytowany
del..
Ligi Mistrzów szkoda, ale rozpoczynanie sezonu wcześniej odbija się na pózniejszej formie sportowej. Skracałem swoje urlopy, żeby nie opuścić żadnego meczu w CHL w Krakowie, ponieważ miały swój klimat, porównywany chyba tylko z meczem z Kazachami przed paru laty.
- Edytowany
[quote='torreador' pid='1373809' dateline='1555269992']
Gdzie jest mocarz hokeja Damian03?
[/quote]
Jestem krakowski płaczku (określenie skierowane jedynie do tego pieniacza i marczeka) i strasznie żałuje że odstąpiłem od jednej z kluczowych zasad w swoim życiu tj. "z głupkami nie wdawać się w dyskusje". Już w pierwszej swojej wypowiedzi przyznałem rację co do zagrania Murraya (tylko do tego trzeba posiadać umiejętność czytania ze zrozumieniem), a wy dalej biadolicie że mam to oglądać i czytać wypociny na hokej,net który sami tu wielokrotnie (zresztą słusznie) szkalujecie i poddajecie w wątpliwość teksty się tam ukazujące. Błąd sędziowski jest takim samym błędem w 1 minucie czy w 58 minucie, czy jak jest w 1 meczu rywalizacji czy w 6. To że to było decydujące spotkanie wynika tylko z tego że GKS wygrał wcześniej 3 spotkania (chyba że to też błąd sędziów, albo Pachucki tak ustalił). Sapiesz się o tego Murraya (głupka) a sam klaskałeś uszami na widok Radziszewskiego który NIEJEDNOKROTNIE unikał kar za swoje faule i zagrania nie fair, w tym m.in. kary meczu za uderzenie Semorada odbijaczką w głowę. To jest clue całej tej dyskusji, ja mam świadomość tego że sędziowie swoją pomyłką pomogli nam w tym że końcówka meczu była, a przynajmniej powinna być w miarę spokojniejsza, ale Ty ze swoim echem nie masz świadomości że niejednokrotnie wam błędy sędziowskie pomogły i kręcicie aferę jakby to był pierwszy błąd w historii polskiego hokeja i najbardziej niewybaczalny.
P.S.1. Co do tekstu na hokej.net to jestem sceptyczny głównie z tego powodu że piszą wybiórczo, podobny tekst mogliby stworzyć po większości spotkań w PO, a jakoś im się nie chciało. Szczytem wszystkiego był tekst o ataku Klimienki, a pominięcie wybitych Brykowi kijem zębów w tym samym meczu też bez jakiejkolwiek konsekwencji, na pytanie dlaczego? Pan redaktor odpowiedział że klub nic do nich w tej sprawie nie napisał. Więc wybacz że nie traktuje na poważnie tekstów robionych na zamówienie, często pisanych przez ludzi wywodzących się z danego miasta.
P.S.2 Nie, nie uważam się za największego znawce hokeja, jest u was na pewno wielu ludzi którzy lepiej temat ogarniają, na czele z Żółtą Kaczką który kiedyś tutaj królował. Jednak uważam że na tyle długo i regularnie śledzę naszą ligę że mogę śmiało podyskutować na jej temat, z tym że bardziej z ludźmi którzy rozumieją co czytają i mają swoje zdanie, nie potrzebują ani oni, ani ja tekstów na pudelku polskiego hokeja żeby dowodzić swoich racji.
z Radzikiem to masz racje, takie same numery odstawial co Murray :)
Proponuję zamknąć ten temat. Sezon się skończył pora myśleć o kolejnym.
No nie wiem czy takie same. Wariat był i jak mu odbiło to walił wszystkich kijem czy odbijaczką kto tylko podjechał ale fauli raczej nie symulował ani ich nie prowokował.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)