Arena to by było coś , tylko czy w tak krótkim czasie da się przygotować taflę ? A przede wszystkim dogadać , bo tu nic się nie da .
-
-
Play Off 2019 - Walczymy o złoto!
- Edytowany
Nie wierzę że jest w klubie jakakolwiek chęć zorganizowania+rozegrania choćby jednego meczu na Arenie. Za dużo kasy...
Będzie przykro jak przyjdzie nam grać wszystkie mecze na wyjeździe albo w Tychach i np. Oświęcimiu.
Jaki zegar - takie i lodowisko.
Na głównej jedynie info, że ślizgawki odwołane (to przecież NAJWAŻNIEJSZE), a czy coś naprawiają, na kiedy naprawią, gdzie hokeiści trenują - nikt się o tym nawet nie zająknie.
Trenują w New targu
Ludzie... finały na Arenie? Po co? Żeby nas było 2000, a Tyskich drugie tyle?
Czy Wyście się dziś obudzili z kilkuletniego snu czy jak?
Naprawia na pewno :)
Podobno już naprawili.
Najlepsza wiadomość dzisiejszego dnia:)
podobno bedzie hulalo za 5 tygodni
ps. a kolega sterby to na powaznie w ten szczegolny dzien? :)
Tak na chłopski rozum, jeśli by się dało rozłożyć nową taflę w Arenie, to można by (chyba) tego samego systemu zamrażania użyć na Siedleckiego. Tak tylko dywaguję.
Arena ma swój system mrożenia wbudowany w płytę + maszynownie. Także przeniesienie niemożliwe.
od dawna nie bawię się w prima aprilis
Kumpel wybiera się jutro na mecz do Tychów. Szuka jednego wolnego miejsca w samochodzie, albo może jechać swoim samochodem i zabrać do 3. osób.
Jeśli ktoś ma wolne miejsce albo chce się do Tychów zabrać, to niech pisze do mnie na priv.
[quote='sterby' pid='1371600' dateline='1554143604']
od dawna nie bawię się w prima aprilis
[/quote]
https://www.youtube.com/watch?v=sWSoYCetG6A
Z lepszych wiesci to na hn pisza ze i Kalinowski i Turtiainen juz trenuja...ehh szkoda ze takie info musi plynac z tamtej strony a nie z naszej oficjalnej...to jakas tajemnica? A kibic ciekawy...
Noi to jest dobra informacja. Dziś pierwszy mecz, zobaczymy jak wyglądamy na tle Tyszan.
Jestem bardzo ciekawy dzisiejszej rywalizacji - z jednej strony wyniku, z drugiej, jak drużyny będą się prezentować na tle rywala, szczególnie pod kątem kondycyjnym. Choć to pewnie zobaczymy w pełni po dwóch meczach z paroma dogrywkami ;)
No nie wierzę, że Tyszanie nie czują w nogach tych 4 meczy więcej. Nawet 5 bo dogrywka trwała 65 minut. Mimo wszystko jest to 5 spotkań więcej w tym samym czasie.
Oglądałem meczy Tyskich i fizycznie prezentują się dobrze. Nie mam pewności czy mamy w tym aspekcie jakąś dużą przewagę.
Zapowiada się ciekawie.
Doo boooju Cracovia!
Nie mamy takiej przewagi, bo Gusow zaaplikował swoim hokeistom odpowiednią dawkę treningu siłowego a'la Rudolf Rohacek ;)
Wszystko wyjdzie w praniu , GK potwierdza powrót do treningów naszych kontuzjowanych graczy , z tym jednak , że nie wiadomo czy dziś zagrają . A trenowali ponoć w Janowie .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)