Noworyta i 2-0
-
-
Play Off 2019 - Walczymy o złoto!
3:0 chyba wygrana :p
- Edytowany
Vachovec dokończył dzieła na 0:3 dla nas :) Nie spodziewałem się tak łatwej rywalizacji z Jastrzębiem :)
Koniec :)
fiu, fiu, chyba nikt się nie spodziewał.
Tyle, że kiedyś już prowadziliśmy 3:0 z JKH w play-offach. Aaaa, zapomniałem, że rozgrywających już u nas nie ma ;)
Postawmy najpierw kropkę nad i
- Edytowany
skoro dziś Kowalówka miał czyste konto ,to w niedzielę (nawet gdyby Kopriva doszedł do siebie) ,moim zdaniem powinien dalej bronić !?
dziś
Kowalówka na 39 strzałów 100% skuteczności!!(wielkie brawa!!)
Cracovia strzelała ,,tylko'' 13 razy i aż 3 bramki (tez brawa za skuteczność !!)
Raszka puścił 2 gole i ma średnia 84.62% NAJGORSZĄ w obecnym sezonie !!!
Coś za gładko nam to idzie. Czekamy na tą kropkę nad "I". Bravo Cracovia!
Kurcze, kurcze... Bravo, bravo.
Przyznam, że się nie spodziewałem. Ale i tak awans do czwórki, choć wydawał się trudnym zadaniem po sezonie zasadniczym, to powinno być minimum dla takiego zespołu, jak Pasy. Zobaczymy, co będzie dalej, bo apetyt rośnie w miarę jedzenia :)
A co się dzieje z Bartkiem Bychawskim? Chłopak zagrał tylko jeden mecz i coś go nie widać. Kontuzja?
Bychawski jest kontuzjowany.
- Edytowany
Wiecie, że w Play-Off najtrudniej jest postawić kropkę nad "i", o czym nie raz przekonaliśmy się my, a najbardziej Tychy ! :D
Nie mniej jednak z taką grą sądzę, że możemy być dobrej myśli odnośnie wyniku niedzielnego meczu ale jak będzie to i tak się dopiero okaże ! :)
[quote='*REVENATOR*' pid='1364733' dateline='1550776781']
skoro dziś Kowalówka miał czyste konto ,to w niedzielę (nawet gdyby Kopriva doszedł do siebie) ,moim zdaniem powinien dalej bronić !?
dziś
Kowalówka na 39 strzałów 100% skuteczności!!(wielkie brawa!!)
Cracovia strzelała ,,tylko'' 13 razy i aż 3 bramki (tez brawa za skuteczność !!)
Raszka puścił 2 gole i ma średnia 84.62% NAJGORSZĄ w obecnym sezonie !!!
[/quote]
No i to pokazuje, jaka jest różnica między "specjalistami z forum" i trenerem, który widzi na co dzień swoich (i cudzych) zawodników. Na jesieni sam domagałem się zatrudnienia Raszki, i przyklasnęło mi kilku kumatych forumowiczów:D
Niedziela - wygrać na lodowisku i wygrać na boisku i z radością wchodzimy w nowy tydzień . :)
Po wczorajszym meczu zawodnikiem numer 1 jest tylko ROBERT to co on robił w bramce to tylko robił Radzik za najlepszych czasów . Gra kijem nie wypluwał krążka spokój zero błędów wręcz genialnie z zawodnika numer 3 stanąć w bramce i zagrać taki mecz mistrzostwo świata . ROBERT jak czytasz to forum to wielkie gratulacje za wczorajszy mecz , ty go nam wygrałeś . W takim tempie jak robisz postępy na tej pozycji to będziesz bramkarzem numer 1 nie tylko w CRACOVI ale i w Polsce . Jeszcze raz wielkie gratulacje jesteś wielki.
A czy wiadomo co jest Bychawskiemu? Oglądaniemy go jeszcze w tym PO?
Dziś kolejny dzień play off w naszej lidze i w Tychach na razie sensacja blisko , po dwóch tercjach trzeciego meczu Stocznia prowadzi 3-0. Wygląda na to że w Tychach mają problem.
patrząc po pozostałych parach walczących w play-offach wydaję się ,ze do dziś Cracovia jest drużyną najbardziej stabilną
dziś przegrana Tyszan i Podhala !!!co najmniej niespodzianka !!!
W NT też. Czyżby grajki obrazili się na trenerów? A może jakieś zaległości płatnicze lub za niskie premie?
W NT stawiam na kasę a w Tychach .... nie wiem
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)