[quote='girza' pid='1346889' dateline='1541684698']
Miło słyszeć, że nasi kontuzjowani wracają do zdrowia.
[/quote]
Choć wg trenera nie wiadomo czy zagrają .Taka asekuracja ?
-
-
Lechia Gdańsk - CRACOVIA, sobota, 10.11.2018, godz.18:00
Może i nie asekuracja. Można zagrać na remis prz 60 minut, a później wpuścić Cabrerę lub Javiego i próbować coś ustrzelić.
I owszem tylko czy obydwaj Hiszpanie w razie wybiegnięcia na boisko nie pogłębią kontuzji ? Tego się obawiam a wypowiedż trenera traktuję trochę jako straszak .
Wygramy .
[quote='morata' pid='1346970' dateline='1541771929']
Wygramy .
[/quote]
K**** pokonamy.
Nikt na nas nie stawia , gramy mimo tego wiatru wiejącego w oczy coraz lepiej . Nie jestem fanem MP po 3-ciej klęsce w derbach , ale widzę progres i lepsza organizacje względem ub roku w grze . Czy wynika to z tego ze inni są już przemęczeni a my mamy tlen ? Nie wiem . Na pewno warto jutro dać 2 u Buka .
Ps . To tylko moje zdanie jak coś ...
- Edytowany
Jeżeli zagramy jutro tak jak dziś śledzie z cwks to jestem spokojny .
Bardzo fajnie ze zagramy z liderem na wyjezdzie ! To pokaze gdzie jest obecnie nasza druzyna sportowo :D
To jest ekstraklasa, możemy ich rozjebać 0:1.
- Edytowany
Dajcie link do tej ukraińskiej strony z meczami, tylko to mi dziś zostało.
[quote='gimli' pid='1347073' dateline='1541864793']
Dajcie link do tej ukraińskiej strony z meczami, tylko to mi dziś zostało.
[/quote]
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=c2JyY3ZsK2FuY3VkcWdZ&c=en&i=eWl6aXFnc2hxZQ%B9f%B9f&hc_location=ufi
Proszę bardzo
Ze strony oficjalnej wynika, że Hernandez i Cabrera w wyjściowej jedenastce!
Wydaje mi się że najlepszy możliwy skład jaki na tą chwilę jesteśmy wstanie wystawić, chyba taki sam był w Kielcach i wygraliśmy ;)
https://internetowa.ws/transmisje/2247/ ewentualnie tutaj, zazwyczaj ładnie chodzi
https://www.dailymotion.com/video/x2ycmu1
HD, zmieńcie sobie tylko adres VPN na zagraniczny.
Nie ma takiego drugiego komentatora w Canal+ jaj jagoda.
Nikt inny tak nie okazuje niechęci do CRACOVII w czasie transmisji jak ten .....
- Edytowany
Ci, co krytykowali Piątka za zeszły sezon że wiele z jego goli było z rzutów karnych teraz powinni zrozumieć, karne trzeba umieć strzelać...
0/3 w tym sezonie...
Czy oni w ogóle trenują na treningach karne?
Ale w tym sezonie strzelamy karne, jak z nut :D Boli mnie to, że poprzedni mecz był spokojnie do wygrania tylko nie miał kto strzelić słabej miedzi, a dzisiaj wystarczyło strzelić tego karniaka i nasza sytuacja w lidze byłaby o wieeele lepsza.
0 sytuacji bramkowych, 0 strzałów na bramkę i do tego niewykorzystany karny przez Hernandeza. Wdowiak z tyłu. Dziwne ustawienie.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)