Czyżby sabotaż naszego bramkarza ?
-
-
CRACOVIA - gts Myślenice 7.10.2018 (niedziela), godz. 18:00
PROBIERZ WYPIERDALAJ
Uszy więdną, oczy płaczą, nóż w kieszeni się otwiera... Dosłownie. Mam ochotę coś rozj*bać.
Lecimy z ligi - [b]PISZE TO CALKIEM POWAZNIE[/b]
Gostomski dzisiaj masakra, najgorszy jego mecz odkąd u nas gra :(
Wiecie co jest jedynym plusem w tej chujowej sytuacji? Że może w końcu zaczniemy działać i myśleć jako jeden organizm i nie będzie jeb@nych łamistrajków.
Ciekawe czy czeka nas powtórka z rozrywki 0:4?
ale mamy druzyne...
Mało było 4 ,to dzisiaj z 5 w sieci ?
Tego normalnie nie da się oglądać !
Dramat !
No co? Będzie karny?
Probierz won, won, won nic nie grają . Nieważne z jakiego powodu nie grają czy grają przeciwko trenerowi czy nie grają bo nie umią. Upokorzenie na całego. Man dość tego. Jeszcze ten doping pchlarze. Sietniok wypad
[quote='wrobelson' pid='1341601' dateline='1538930063']
Lecimy z ligi - [b]PISZE TO CALKIEM POWAZNIE[/b]
[/quote]
Do końca ligi jeszcze daleko, więc jeszcze nie lecimy.
Natomiast jeśli wynik i gra pozostanie bez wyraźnej zmiany na plus, polecieć powinien Probierz.
Pomimo całego syfu, który panuje w klubie.
Koniec pajacowania i bufoniady.
Przykre ale niestety prawdziwe! Do tego doprowadza korporacyjne ,,prowadzenie,, klubu. Wstyd i hańba! Boże czego ja doczekałem!?
Nie potrafimy nawet zremisowac derbow u siebie, nie potrafimy wygrac z Sosnowcem ktore jest tak slabo slabe jak my (albo i gorsze) ... dlatego pytanie pozostaje jedno. Jak my mamy utrzymac sie w lidze ?, ale trzeba sie modlic, ze jakims cudem ugramy to 14 miejsce :sleepy:
Czy ktoś wie jaki pomysl byl na dzisiejszy mecz?
Zagrać odpowiedzialnie społecznie.
Walczy Budzik, walczy Wdowiak. Reszta odrabia pańszczyznę odliczając minuty do 20, aż sobie pójdą do domu.
Ktoś w pracy mi kiedyś powiedział że Cracovia jest za słaba na ekstraklase a za dobra na 1 ligę. Chyba miał rację.
Ktoś wiele razy mówił tu,że mogą spaść ale derby muszą wygrać ! A tu kolejne derby idą się je..ć!
Mówiłem już parę kolejek temu, że Gostomskiego trzeba odstawić. Facet jest przeciętny, już wolę Peskovicia. Wstyd na boisku, wstyd na trybunach (trzeba było grać przy pustych). Degrengolada trwa w najlepsze.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)