Dlaczego Culina na ławce, Zenjov przecież dwóch skrzydeł na raz nie pociągnie?
-
-
CRACOVIA - Wisła Płock 22.09.2018 (sobota), godz.15:30
Gostomski - Diego, Datkovic, Helik, Rapa - Wdowiak, Budzik, Dimun, Gol, Zenjov - Piszczek.
- Edytowany
No te jest czym straszyć :(
No... przeciwnik na sam widok się pewnie obsra i nie wyjdzie na boisko :-D
[size=small]Mocno jak na przyszłego mistrza przystało. Udanego jubileuszu[/size]
[size=small]Swoją drogą będe wdzięczny za działającsgo linka[/size]
[size=small][size=x-small]0[/size][/size]
Frekwencja dramat !Sektor D KOSZMAR !!!
Ci tak cicho na forum?
- Edytowany
Prowadzimy 1:0, juhuuuuuu :heart:
Idziemy jak burza juz 2:0 ... czyli od tej kolejki dopiero podlaczamy sie w walke o mistrzostwo.
wow ale akcja i 2 hehe
jeszcze Piszczek strzeli bramkę albo jakiś Culina czy Serderov i trzeba będzie forum zamknąć :D
Ktoś mi wyjaśni, dlaczego Varela nie dostał drugiej żółtej albo i bezpośredniej czerwonej?!
Gość wybija łokciem Dimunowi zęba i nawet nie dostał upomnienia.
Jestem poza Krakowem jakiś link do transmisji? Ktoś ma?
[quote='Kacyk' pid='1339117' dateline='1537624866']
Jestem poza Krakowem jakiś link do transmisji? Ktoś ma?
[/quote]
http://www.fixalen2.com/20180921/vv-2039688-football-5ba5138ca4f321.52964229.html
Cabrera jakaś kontuzja?
[quote='kscpeter' pid='1339121' dateline='1537626284']
Cabrera jakaś kontuzja?
[/quote]
Podobno.
W sumie Piszczek strzelil, co prawda ze spalonego ale jednak nie spaprał sam na sam.
Wrzuci ktoś zdjęcie tych kartek co rozdawane były na sektorach? Duży plus za rozpoczęcie protestu, szkoda tylko, że D nie jest na full wypełniony.
Szykuje się obrona Częstochowy.
Zenjova to nam chyba ktoś podmienił.
uff nareszcie hehe
no i gitara :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)