Brazylijski duet w Pasach! [b]Napastnik Vinicius Ferreira Dias ( na zdjęciu z lewej)[/b] oraz środkowy pomocnik Matheus Santos Nunes dołączyli do naszego zespołu na 3 kolejne lata!✍ Vinicius, Matheus, witamy w najstarszym klubie sportowym w Polsce!
[img]https://pbs.twimg.com/media/Dl7LEtQWsAARFq8.jpg [/img]
https://twitter.com/MKSCracoviaSSA/status/1035488274536693760
-
-
Vinicius Ferreira Dias witamy w Pasach!
Powodzenia.... a to nie miał byś środkowy pomocnik i skrzydłowy? Jak ktoś widział tych chłopaków wtedy co u nas byli na testach to na jakich pozycjach grali?
[quote='Sehtan' pid='1335379' dateline='1535714985']
Powodzenia.... a to nie miał byś środkowy pomocnik i skrzydłowy? Jak ktoś widział tych chłopaków wtedy co u nas byli na testach to na jakich pozycjach grali?
[/quote]
Jeżeli dobrze pamiętam to Vinicius grał jako skrzydłowy, a napastnikiem był Douglas(którego nie ma).
Mam nadzieję, że będzie dobrym wzorem dla naszej młodzieży i porozkręca nasze skrzydła!
Oby nie byli zapchajdziury w tym okienku ....:)
Vinicius to skrzydłowy. Powodzenia, liczę że już niedługo czeka Cię debiut w pasiastej koszulce na murawach Ekstraklasy!
Powodzenia. Liczymy na Ciebie. :)
No to zobaczymy co sobą Probierz prezentuje jeśli chodzi o wynajdowanie talentów, zdaje się że te dwa łebki to tylko i wyłącznie jego wynalazki.
- Edytowany
Powodzenia, obyście wytrzymali dłużej niż miesiąc w bajzlu korporacyjnym a na murawie niech gra Wasza da nam dużo radości!
[quote='bastardKSC' pid='1335377' dateline='1535714730']
Brazylijski duet w Pasach! [b]Napastnik Vinicius Ferreira Dias ( na zdjęciu z lewej)[/b] oraz środkowy pomocnik Matheus Santos Nunes dołączyli do naszego zespołu na 3 kolejne lata!✍ Vinicius, Matheus, witamy w najstarszym klubie sportowym w Polsce!
[/quote]
Jak wpadną w rodzimy clubbing, to będą grubo ruchać ;) Nasze, niegrzeczne nastolatki lubią takich "opalonych" Panów ;)
[quote='DiegoKSC' pid='1335520' dateline='1535735829']
[quote='bastardKSC' pid='1335377' dateline='1535714730']
[/quote]
Jak wpadną w rodzimy clubbing, to będą grubo ruchać ;) Nasze, niegrzeczne nastolatki lubią takich "opalonych" Panów ;)
[/quote]
Chyba obaj mają dziewczyny, ale Kraków magiczne miasto, także niewiadomo.
Ach te związki na odległość :P wierność jest śmieszna, a w szczególności ta na fanach gts-u ;) Życie jest na tyle krótkie, że trzeba hedonistycznie czerpać z niego całymi garściami ;)
Oczywiście to mój, osobisty pogląd. ;)
Gruba rozkmina Diego;)
Maku, to życie zweryfikowało moje podejście do tego tematu ;)
EOT
Jak beda obaj zapier... dla Cracovii to niech im na zdrowie wyjda romanse, ja po tym eksperymencie z mlodzikami spodziewam sie dwoch kozakow, ktorzy beda osmieszac obroncow jak Pik Grzelaka jak mu dziure zalozyl na entuzjazmie. Jak maja sie okazac srednimi ligowcami to znaczy ze to byl po prostu wariant oszczednosciowy zeby przypodobac sie Filipiakowi.
[quote='DiegoKSC' pid='1335526' dateline='1535736473']
Ach te związki na odległość :P wierność jest śmieszna, a w szczególności ta na fanach gts-u ;) Życie jest na tyle krótkie, że trzeba hedonistycznie czerpać z niego całymi garściami ;)
[/quote]
widocznie prawdziwie nie kochałeś, albo Ciebie prawdziwie nie kochała ;) a co do młodych opalonych, nasi kibice wieczni szpiedzy szybko odkryją gdzie kawę nowe nabytki pija, czy to jest galeria handlowa czy może klub na Szewskiej ;)
[quote='ian thorpe' pid='1335536' dateline='1535737597']
[/quote]
widocznie prawdziwie nie kochałeś, albo Ciebie prawdziwie nie kochała ;) a co do młodych opalonych, nasi kibice wieczni szpiedzy szybko odkryją gdzie kawę nowe nabytki pija, czy to jest galeria handlowa czy może klub na Szewskiej ;)
[/quote]
Ian, chodziło mi o związki na odległość. Nie znam takiego, który przetrwałby próbę czasu.
[quote='DiegoKSC' pid='1335542' dateline='1535738239']
[quote='ian thorpe' pid='1335536' dateline='1535737597']
[/quote]
[/quote]
Ian, chodziło mi o związki na odległość. Nie znam takiego, który przetrwałby próbę czasu.
[/quote]
oj tam, oj tam. Nie potrzeba wyjazdu, by związek z takiego powodu się rozleciał. Jak ktoś chce, to i sąsiadka czy sąsiad z tego samego piętra "pomoże". Ale się zrobił wątek obyczajowy :D
Wracając do bohatera wątku. W sparingach wyglądał co najmniej obiecująco. Widać że piłka go słucha. Fajnie oni wypadli w udzielonych wywiadach, jeden jak i drugi mówili, ze lubią grać w piłkę. Takich słów od gracza krajowego nie usłyszymy. Jestem przekonany, ze parę bajerek zobaczymy w ich grze, a to może pomóc atrakcyjności meczu. Niech każdy z nich okaże się takim Paulinho z ŁKS-u ;)
Ten nasz nowy grajek łapkę ma prawie jak Marit Bjoergen… Jak w nóżkach jest podobnie, to...
Może się czepiam, ale strasznie dziwne są te wywiady, gdzie pytania są po angielsku, a odpowiedzi po portugalsku. To już nie ma w Polsce tłumacza, czy może w ramach oszczędności tłumaczył Diego?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)