[quote='MakuKSC' pid='1335474' dateline='1535727443']
[quote='link' pid='1335469' dateline='1535726762']
Wszystko sie moze zmienic ale jedno pozostaje zawsze stale: statystycznie wpierdol od Legii praktycznie pewny i nawet jak Legia wyjdzie i kazdy z nich bedzie biegal do tylu to my tego meczu nie wygramy.
[/quote]
To jest kolejny kamyczek do ogrodka prezesa, wszyscy ku... moga ograc cwks tylko nie my - fatum, zyla wodna czy ch.. wie co
[/quote]
Zwłaszcza Gil wie co
-
-
[7] CRACOVIA - Legia Warszawa niedziela, 02.09.2018, godz.18:00
[quote='link' pid='1335469' dateline='1535726762']
Wszystko sie moze zmienic ale jedno pozostaje zawsze stale: statystycznie wpierdol od Legii praktycznie pewny i[b] nawet jak Legia wyjdzie i kazdy z nich bedzie biegal do tylu to my tego meczu nie wygramy.[/b]
[/quote]
Dobre, dobre ... az sie zasmialem ;) .Ale fakt, cos w tym jest.
Wygramy!!! Bo jesteśmy Cracovia!!! Nie Comarch, Filipiak, a Cracovia!!! Kuwa mać po co idziemy na stadion Cracovii??? Żeby Pasy wygrały!!! Nasze Pasy, a nie Filipiaka, Comarchu, ani innej chujni!!!
Myślę, że po naszych ostatnich transferach legia ma pełno w gaciach. A jak byśmy jeszcze zakontraktowali Kapustkę, to w ogóle by nie przyjechali...
Jutro wszyscy na stadion!!! ...czas skończyć z tą dziadowską frekwencją!
Kotlety kupione....zaraz nacieram czosnkiem..Przygotowania do meczu ida pelna para!!!
Obiad bedzie na kolacje ;)
[quote='KruszynaKSC' pid='1335628' dateline='1535791938']
Kotlety kupione....zaraz nacieram czosnkiem..Przygotowania do meczu ida pelna para!!!
[/quote]
Kruszyna na stadion bo Ci naślę ...Sanepid ! :)
Jestem spokojny bo w niedziele nie pracuja ;)
Zwyciestwo z Legia ( "najstarsi gorale tego nie pamietaja" ) ruszyloby wszystkich, Panowie zagrajcie agresywnie tak jak trener zachowuje sie na lawce, badzcie skupieni bez glupich bledow indywidualnych czy taktycznych, szczescie tez sie w koncu usmiechnie - kibice pomoga,ten rywal jest mocny tylko z nazwy... NIC TYLKO ZAPIERD... - DO BOJU PO PIERWSZE ZWYCIESTWO !!!
[quote='KruszynaKSC' pid='1335628' dateline='1535791938']
[b]Kotlety kupione....zaraz nacieram czosnkiem[/b]..Przygotowania do meczu ida pelna para!!!
[/quote]
Ja czosnkiem natrę karnet. Czosnek jest dobry na złe moce i wszelkich krwiopijców...
To Tabisza natrzyjcie lepiej.
Ja pamiętam zwycięstwo nad (7)egłą bardzo dobrze, to jedno z fajniejszych wspomnień na naszym stadionie. Warto to powtórzyć!
A czy ktoś dopilnuje, żeby na mecz wchodziły osoby tylko z województwa mazowieckiego?
No i szkoda, że nie będzie transu; Stop pijanym, kierowcom!
Mój syn pojechał chociaż do grodu Craca mamy 900 km ale Cracovia ma wielką moc a Ziemia Święta wielkie przyciąganie.Wygraj Cracovio !
Czy ktoś wie, czy Cabrerra, Gol i Brazole są w kadrze meczowej?
comarch wie, ale nie powie
Obstawiam Gola zaczynającego mecz, Cabrere wchodzacego z ławki i Brazylijczyka (tego skrzydłowego) w kadrze ale bez minut w meczi
- Edytowany
[quote='dangorka' pid='1335770' dateline='1535845188']
Obstawiam Gola zaczynającego mecz, Cabrere wchodzacego z ławki i Brazylijczyka (tego skrzydłowego) w kadrze ale bez minut w meczi
[/quote]
Chcę się mylić, ale ja obstawiam wpierdol.
Nie da się ustawić drużyny po raz pierwszy do gry w 24 godziny w (CRACOVII)
Chciałbym te słowa pisane odśpiewać.
[quote='destroyer' pid='1335772' dateline='1535847285']
[quote='dangorka' pid='1335770' dateline='1535845188']
[/quote]
Chcę się mylić, ale ja obstawiam wpierdol.
Nie da się ustawić drużyny po raz pierwszy do gry w 24 godziny w (CRACOVII)
Chciałbym te słowa pisane odśpiewać.
[/quote]
Z Legią idzie nam słabo. Sędziuje Gil. Na teraz punkt to sukces.
Skóry że nie w temacie, kasy od której czynne? Wczoraj odbiłem się o 16:30 od POK.
[quote='ziper' pid='1335775' dateline='1535865886']
Skóry że nie w temacie, kasy od której czynne? Wczoraj odbiłem się o 16:30 od POK.
[/quote]
[color=#333333][size=x-small][b]GDZIE KUPIĆ BILETY ORAZ KARNETY NA SEZON 2018/2019?[/b][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small]1) w [b]Punkcie Obsługi Kibica przy ul. Józefa Kałuży 1[/b][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small]Poniedziałek: 8.00-16.00
Wtorek: 12.00-20.00
Środa: 8.00-16.00
Czwartek: 12.00-20.00
Piątek: 12.00-20.00
Sobota: 10.00-16.00
Niedziela: 10.00-16.00[/size][/color]
[color=#333333][size=x-small]2) przez [b]Internet [/b]na [url=https://bilety.cracovia.pl/][b][b]bilety.cracovia.pl[/b][/b][/url][/size][/color]
[color=#333333][size=x-small]3) w [b]wybranych salonikach sieci Kolporter[/b]:[/size][/color]
[color=#333333][size=x-small]- Kraków, Galeria Krakowska, ul. Pawia 5[/size][/color]
[color=#333333][size=x-small]- Kraków, Galeria Bronowice (Auchan), ul. Stawowa 61[/size][/color]
[color=#333333][size=x-small]- Kraków, Centrum Handlowe Serenada, ul. Bora-Komorowskiego 41[/size][/color]
[color=#333333][size=x-small]- Kraków, Market Budowlany OBI, ul. Bora-Komorowskiego 31[/size][/color]
[color=#333333][size=x-small]- Kraków, Centrum Handlowe M1, al. Pokoju 67[/size][/color]
[color=#333333][size=x-small]- Tarnów, Galeria Tarnovia, ul. Krakowska 149[/size][/color]
[color=#333333][size=x-small]- Miechów, Galeria Miechowska, ul. Sienkiewicza 14[/size][/color]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)