w.y.p.i.e.rd.al.aj biedaku
-
-
Janusz Filipiak musi odejść
mysle, ze cisnienie tak uroslo, ze mecz z Plockiem bedzie przelomem w zachowaniu trybun ( niezaleznie od zachowania sektora D )
jakie tresci "piesni" w Bialymstoku ?
Teraz w czasie wywiadów śpiewano "Filipiak! Co? Ty k$@&o!" "Tabisz! Co? Wy@##$@*j"
H.. ci na imie .Mam nadzieje że będzie to słyszalne na płocku .Sektory najbliższe f powinny go jajkami obrzucić
[quote='Jabkowy_KSC' pid='1337866' dateline='1536957852']
Teraz w czasie wywiadów śpiewano "Filipiak! Co? Ty k$@&o!" "Tabisz! Co? Wy@##$@*j"
[/quote]
Poważna sprawa, myślę, że Profesor dzisiaj nie zaśnie z wrażenia.
Ciekawe czy te okrzyki w stronę Janusza i Jakuba zostaną przeniesione też na kolejny mecz.
[quote='sterby' pid='1337874' dateline='1536958394']
[/quote]
[/quote]
Sterby, ja wiem doskonale że on ma to gdzieś i mu to wisi. Ale w dłuższym czasie uważam że czarny PR zacznie go kłuć.
Czarny PR wcale mu nie wisi. Aczkolwiek uderzenei trzeba skierowac na Comarch plus domagac sie wyjasnienia biznesow robionych na majatku Cracovii
[quote='szaleniec' pid='1337888' dateline='1536959277']
Czarny PR wcale mu nie wisi. Aczkolwiek uderzenei trzeba skierowac na Comarch plus domagac sie wyjasnienia biznesow robionych na majatku Cracovii
[/quote]
Prasa pisała że ostatnio jednym z ważniejszych klientów Comarchu jest ZUS. Przetarg na kilkaset milionów. Można by uderzyć w ZUS i bojkotować ich zasiłki chorobowe, renty, emerytury, do czasu aż zerwa umowę z Comarchem? Albo zebrać ze 20 chłopa i powyzywać Filipiaka pod budynkiem ZUSu przez parę godzin? Wystarczy by się wycofał z Cracovii?
Kto popiera dziadostwo musi odejść.
Aleś Ty zabawny dziurkacz.
Jednemu właścicielowi piłkarskiej drużyny jacyś kibice zaśpiewali tylko "jeszcze jeden" i chłop się zawinął od razu z klubu. Janusz jest na to za mocny, ale ... wy naprawdę robicie z niego jakiegoś iron-mana a to zwykły kermit żaba a jak wiadomo każda żaba ma swojego bociana. Więksi od niego upadali.
Czołem Koledzy Pasiacy !
Dla własnego zdrowia psychicznego postanowiłem kilka lat temu, że nie będę korzystał z forum.
Spontanicznie, dziś się zalogowałem i to co czytam - widziałem na forum kilka lat temu - te same "wnioski" ,te same "mądrości", te same nicki - czas w realu leci...CRACOVIA [b]stoi/cofa się [/b] w korporacyjnym ładzie Comarchu.
Od dekady Bałdys robi "swoje" i dopóki będzie chroniony, dopóty na szanownym forum możemy go w dupę pocałować.
Kilka lat temu mieliśmy swoje "5 minut" - przegraliśmy...
Pisanie, że Profesor, Tabisz, Bałdys muszą odejść traktuję jako SF.
[quote='quentin' pid='1337920' dateline='1536962032']
Aleś Ty zabawny dziurkacz.
Jednemu właścicielowi piłkarskiej drużyny jacyś kibice zaśpiewali tylko "jeszcze jeden" i chłop się zawinął od razu z klubu. Janusz jest na to za mocny, ale ... wy naprawdę robicie z niego jakiegoś iron-mana a to zwykły kermit żaba a jak wiadomo każda żaba ma swojego bociana. Więksi od niego upadali.
[/quote]
Jeszcze bardziej zabawny jesteś Ty, jeśli myślisz że zawinął się dlatego, bo usłyszał jeszcze jeden. Jeśli myślisz, że Janusz wystraszony perspektywą, że kibice Cracovii przestaną zamawiać systemy informatyczne w Comarchu odejdzie.
Tal myślałem, że może poza jedną, dwiema osobami, to wątek ten i pomysły są po prostu dziecinadą.
- Edytowany
[quote='sterby' pid='1337874' dateline='1536958394']
[/quote]
[/quote]
Kropla drąży skałę. Ja bym nie umniejszał a raczej podziękował tym co tam się wybrali i pośpiewali.
Trzeba mu obrzydzić zabawkę, jeśli się nie da zmusić go do zmiany podejścia do niej.
PS: dziurkacz, czy Ty pracujesz w Comarchu? Pytam poważnie bez złośliwości.
15 lat obietnic. Mam dość Pana i Pana pieniędzy. Odejście trenera nic nie zmieni.
Wszelkie wulgaryzmy, przemoc słowna, tępe jebanie z trybun tylko umocnią Okupanta w jego misji zmodernizowania polskiego futbolu.
Dodatkowo nastawią przeciwko nam media i tą część społeczeństwa, która wiedzę o futbolu czerpie z Fucktu.
Aby dzisiaj czegoś dokonać trzeba mieć osłonę medialną i prawną, trzeba być dobrze zorganizowanym.
Jednostkowe harce spowodują, że korpo podzieli nas jeszcze bardziej, trybuny opustoszeją, a Okupant bez przeszkód będzie żerował na majątku klubu.
I jeszcze jedno, być może byłem jednym z pierwszych, który zauważył konieczność usunięcia korporacyjnego nowotworu, ale absolutnie protestuję przeciwko hasłom o pogrzebach i samobójstwach.
Chcecie być tępą nieskuteczną tłuszczą, czy świadomą społecznością walczącą w obronie swoich idei???
- Edytowany
musimy zachowac chlodne glowy, choc latwe to nie jest i negatywne emocje rosna w kazdym
[quote='sterby' pid='1337955' dateline='1536990366']
Wszelkie wulgaryzmy, przemoc słowna, tępe jebanie z trybun tylko umocnią Okupanta w jego misji zmodernizowania polskiego futbolu.
Dodatkowo nastawią przeciwko nam media i tą część społeczeństwa, która wiedzę o futbolu czerpie z Fucktu.
Aby dzisiaj czegoś dokonać trzeba mieć osłonę medialną i prawną, trzeba być dobrze zorganizowanym.
Jednostkowe harce spowodują, że korpo podzieli nas jeszcze bardziej, trybuny opustoszeją, a Okupant bez przeszkód będzie żerował na majątku klubu.
I jeszcze jedno, być może byłem jednym z pierwszych, który zauważył konieczność usunięcia korporacyjnego nowotworu, ale absolutnie protestuję przeciwko hasłom o pogrzebach i samobójstwach.
Chcecie być tępą nieskuteczną tłuszczą, czy świadomą społecznością walczącą w obronie swoich idei???
[/quote]
Też jestem zdania że siła mediów czyni cuda i to tam trzeba uderzać, dlatego trzeba zrobić jakąś akcję po której serwisy sportowe będą pisać "koniec cierpliwości przy Kałuży - kibice mają dość " , "kibice chcą przegonic Filipiaka ". Trzeba wysunąć najcięższe argumenty tak żeby media to podchwyciły i potwierdziły np. trenerzy sie zmieniają a co rok to samo - ryba psuje się od głowy itd. Tylko do tego muszą zwisnac na stadionie potężne banery, to musi być widoczne. Oczywiście oprócz tego muszą lecieć z D przyśpiewki tak żeby w tv było to słychać wszystko. Ogólem albo idziemy ku4wa na całość i ani kroku wstecz albo dalej kiśnijmy w takim środowisku.
Na D raczej bym nie liczył. Trzeba zacząć publicznie zadwać pytania np o Cichy Kącik, Na spokoju. trzeba Filipiaka punktować.
[quote='szaleniec' pid='1337963' dateline='1536991870']
Na D raczej bym nie liczył. Trzeba zacząć publicznie zadwać pytania np o Cichy Kącik, Na spokoju. trzeba Filipiaka punktować.
[/quote]
Dlaczego na D byś nie liczył?
Oni są na innym miejscu w tabeli niż reszta sektorów? Czy maj[size=small]ą[/size] inny zarząd?
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)