[quote='farciarz2' pid='1333991' dateline='1535232837']
[quote='Rock' pid='1333986' dateline='1535232014']
Sorry farciarz ale bujasz w obłokach. Ekstraklasa liczy wyłącznie na kasę. Wszyscy którzy jej w tym pomagają (czytaj, akceptują aktualny układ) są mile widziani.
A Filipiak od początku pokazuje wszystkim faka myśląc że jest ponad nimi. No to mu teraz wszyscy takiego samego faka pokazują przy każdej okazji. Najlepsze, że wcześniej mógł się czuć pewniej bo faktycznie byliśmy w czubie z budżetem, a teraz jesteśmy niedakami. A ten nadal swoje mądrości na każdym kroku sprzedaje. Do kompletu wziął sobie jeszcze Probierza którego połowa środowiska nie znosi za krytykowanie wszystkich na około.
[/quote]
Masz całkowitą rację, tym bardziej - że ja miałem co innego na myśli.
Natomiast wracając do efektownej wygranej gts-u nad Zabrzem -[b] warto jednak zaznaczyć, że Zabrze wystawiło skład złożony z trzech 18-latków (w tym dwóch w obronie), trzech 21-latków oraz 22 letni bramkarz plus trzech Hiszpanów. Czyli drużynę juniorsko-młodzieżową wzmocnioną hiszpańskimi torreadorami.[/b] Nic więc dziwnego, że gts ich tak ośmieszał w obronie.
Co nie zmienia faktu, że my byśmy z nimi pewnie niestety przegrali.
[/quote]
Z calym szacunkiem farciarz, ale czy Ty sie z choinki urwales ? przeciez Gornik od przyszlego sezonu stawia juz na mlodziez dlatego to zadna niespodzianka byla ... baa powiem nawet wiecej, oni grajac mlodymi zawodnikami wywalczyli sezon temu Europejskie puchary :rolleyes: . Dlatego pisanie, ze gts "osmieszal" Gornik bo grali mlodymi to zadne wytlumaczenie.
-
-
2018/19 Pozostałe mecze kolejki nr 6
Mecz sąsiadki umocnił tylko pogląd ,że nasz Zarząd i trener są nieudacznikami .
Prawie bankrut,sprzedany najlepszy zawodnik ,zawirowania z trenerami....nie tylko zdobywa punkty ale dobrze gra !
Nie zrzucajcie koledzy winy na PZPN i sędziów !
Jakbyśmy strzelili 5 bramek a nie uznali nam2 to byłby remis !
Proponuję by nie bawić się w przepowiednie kiedy ten gts upadnie ale zająć się patologią w postaci trio FTB u siebie bo na razie Cracovia robi z siebie pośmiewisko.
a w stolycy 40 miuta już 0:2 dla Petry !!!
zgadniecie gdzie te k urwiska z łazienkowskiej się przełamią ???
- Edytowany
[quote='Maggo proko' pid='1334147' dateline='1535292899']
a w stolycy 40 miuta już 0:2 dla Petry !!!
zgadniecie gdzie te k urwiska z łazienkowskiej się przełamią ???
[/quote]
To nie jest trudny rebus... Furman ładnie z wolnego ukąsił, a miałem obawy że znowu dała ciała przeciwko cwelce
o tym samym pomyslalem, juz czuje ta wspaniala niedziele
cwelka, cwelką ale "nasze" 14 miejsce nam ucieka...
Jeżeli żal wam cska to się nie martwcie. Za tydzień sobie odbija.
O co już zadbał biedak osłabiając drużynę
[quote='squier strat' pid='1334156' dateline='1535294525']
Jeżeli żal wam cska to się nie martwcie. Za tydzień sobie odbija.
O co już zadbał biedak osłabiając drużynę
[/quote]
żal cska? każda ich porażka poprawia mi dzień
- Edytowany
Kibice sukcesu cwks w niezłym szoku! Część wychodzi ze stadionu. Ehehehhe tyle milionów biega po boisku i ch z tego, tyle kasy zarabiają i ch z tego. Ogólnie ch z nimi. Jak ja się cieszę z ich bieżących wyników, jak ja ich nienawidzę! Na równi z gtsem!
Ale to też dowód, że ani piłkarzyki, ani kasa nie do końca ma wpływ na wynik. Największy wpływ ma atmosfera klubu i szatni! A u nas jakiś leszcz z piasta startuje do trenera i nikt z ławki tyłka nie ruszył żeby chłopa ustawić. Ja gdybym siedział na ławce to nawet jakbym nienawidził Probierza to w ramach tego, że jest w tej chwili w naszej ekipie, bym z ławki wystartował do tego piłkarzyny. Tak powinna funkcjonować atmosfera w drużynie.
O 4-0 eheheheheheeh
Jeb.any cwks spier.doli mi kupon na 500 zł a 9 wyników juz weszło .. Kurwy jebane
Oby nie odrodziła się legijka już za tydzień ....
grubasek forsell pierdolnał własnie drugą bramke jadze :D
- Edytowany
A w Białymstoku już drugą bramkę tym razem na 2-2 strzela niechciany , za gruby, nieprzydatny Forsell !
Jak na Ekstraklasę, to kawał meczu w Białymstoku.
Taka Miedź jako beniaminek potrafi wyjść na boisko wicemistrza Polski i chcieć grać w piłkę.
Z kim mamy w planach wygrać jakiś mecz? z Puszczą w 1 lidze?
Spróbuję pierwszy raz na poważnie dzisiaj :)
Jesteście zapewne zaskoczeni wynikami w Warszawie i Białymstoku.
Ja tez pewnie byłbym ale...
Grywam sobie u Buka o nazwie Williamhill. Stawki niewielkie, ale systematycznie.
Otóż w dzisiejszej ofercie brakło polskiej ligi. Było w#zystko od Azji poprzez Europę aż do obu Ameryk.
Zaskoczenie? Nie sądzę. Bukmacherzy mają bowiem informacje, że będzie coś kręcone.
I jak tu traktować tę ligę na poważnie skoro największy wpływ na wyniki na dalekowschodnia mafia?
- Edytowany
Myślisz źe pszczelarz postawił np w bahu miliony na Płock do tego z handi? Patrząc na wyniki w naszej lidze nie byłbym faktycznie bardzo zdziwiony jakby wały kręcili, patrząc w nieodległą przeszłość to nic nowego
Ps po co w sumie awansować do LM jak można postawić milion euro na amatorów z Luksemburga i zysk większy niż z awansu
- Edytowany
[quote='squier strat' pid='1334190' dateline='1535301407']
Spróbuję pierwszy raz na poważnie dzisiaj :)
Jesteście zapewne zaskoczeni wynikami w Warszawie i Białymstoku.
Ja tez pewnie byłbym ale...
Grywam sobie u Buka o nazwie Williamhill. Stawki niewielkie, ale systematycznie.
Otóż w dzisiejszej ofercie brakło polskiej ligi. Było w#zystko od Azji poprzez Europę aż do obu Ameryk.
Zaskoczenie? Nie sądzę. Bukmacherzy mają bowiem informacje, że będzie coś kręcone.
I jak tu traktować tę ligę na poważnie skoro największy wpływ na wyniki na dalekowschodnia mafia?
[/quote]
Jak brakło, jak aktualnie można obstawiać ZL-LP a na jutro ZS-ŚW?
[quote='Maggo proko' pid='1334170' dateline='1535296535']
grubasek forsell pierdolnał własnie drugą bramke jadze :D
[/quote]
Maggo, nie widziałem Cię tutaj kopę lat. Pozdro i żebyś był dobrym omenem przed cwks!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)