Ale kto? Rudolfa żeby przewinął Rupie? Czy Rupa ma przewinąć Rudolfowi? Parafrazując, kto jest kurwa czyim tłumaczem?
-
-
Cornel Rapa - Witamy w Cracovii!!
Zapytaj Mr.Crowley'a. To on zaproponował Rudolfa 😁
Rudolf (następca tronu FJ2) zginął w Meyerlingu w seksomocno niewyjaśnionych okolicznościach. Zostawcie go w spokoju, co najwyżej modląc się za spokój jego duszy.
89 dni później
Wczorajszy występ przeciwko Zagłębiu Lubin był 160 meczem Cornela w Pasiastej koszulce w Ekstraklasie. Jeszcze dwa mecze i zrówna się w ilości występów z Marcinem Cabajem (162 mecze).
Gratulacje Cornel.
I to w jakim stylu! Gratulacje!
Jak wrzutki?? gra na wahadle czy w trojce stoperow i nie przekracza polowy boiska?
Na wahadle, przekracza, wrzutek mniej ale wyraźnie lepsze.
Jego gra ostatnio wyraźnie na plus, dalej przydatny, mimo iż nie raz na forum skreślany. Piłka nożna potrafi być przewrotna i jej aktorzy też.
Często opluwany wręcz na forum zupełnie niezasłużenie, grał lepiej lub gorzej ale zdrowie zawsze na boisku zostawiał. Cieszę się ze wrócił w dobrym stylu, szkoda, że bramka mu nie wpadła.
22 dni później
Zostales Legendarnym pilkarzem Cracovii!!! najwiecej rozegranych spotkan z wszystkich pilkarzy.... no no... zamiast pamiatkowej koszulki mogli ci podarowac balony 😆 😆 😆
Chyba sie wstydzili w zarzadzie ze zostaje legenda bo mu podarowali koszulke pamiatkowa jak juz stadion byl pusty 😆 😆
103 dni później
Salut!
Czy na forum jest absolwent filologii romańskiej ze specjalnością z języka rumuńskiego?
Mam pytanie-jak właściwie wymawia się nazwisko się naszego Legendarnego Zawodnika?
Podczas siedmiu lat grania w Polsce był Rapą, Rupą, a teraz jest Rybą! ( tak wymawiali jego nazwisko komentatorzy w Canal+ w ostatnim meczu ze Stalą).
Ja myślałem że ten Ryba to jakiś zawodnik Mielca. Później zorientowałem się że to o Rapę chodzi 😂
- Edytowany
Trzeba by zapytać Cornela.
Ta rybą pewnie wzięła się z wpisania Râpă do translatora. Wychodzi "wąwóz " a na odsłuchu ry-pa
Interesujący sposób sprawdzania wymowy nazwisk. Pewnie myśli, że we wszystkich językach jest tak jednoznacznie jak w polskim.
Komisarz Ryba. Szkoda że nie killer
- Edytowany
[quote]#post1598206 Salut!
Czy na forum jest absolwent filologii romańskiej ze specjalnością z języka rumuńskiego?
Mam pytanie-jak właściwie wymawia się nazwisko się naszego Legendarnego Zawodnika?
Podczas siedmiu lat grania w Polsce był Rapą, Rupą, a teraz jest Rybą! ( tak wymawiali jego nazwisko komentatorzy w Canal+ w ostatnim meczu ze Stalą).
[/quote
rypa, cornel rypa
powiedział absolwent romanistyki bez znajomosci rumunskiego{ ino fr, it, es)
[quote]#post1598209 Komisarz Ryba. Szkoda że nie killer[/quote]
Killer marzeń o celnym dośrodkowaniu.
A czy nauczył się, po blisko 7latach bycia w Polsce, mówić po polsku?
[quote]#post1598219 A czy nauczył się, po blisko 7latach bycia w Polsce, mówić po polsku?[/quote]
Podstawowe słowo piłkarza na literę k na pewno
[quote]#post1598219 A czy nauczył się, po blisko 7latach bycia w Polsce, mówić po polsku?[/quote]
Nie wiem jak z jego znajomością polskiego, ale wiedzę krajoznawczą o naszym kraju to ma sporą!
Kilka lat temu czytałem z nim wywiad, o tym jak poznaje Polskę w wolnym czasie! Jako nauczyciel geografii życzyłbym wszystkim absolwentom obecnej polskiej szkoły ponadpodstawowej takiej wiedzy o walorach turystycznych Polski jaką ma Cornel.
[quote]#post1598225 [quote]#post1598219 A czy nauczył się, po blisko 7latach bycia w Polsce, mówić po polsku?[/quote]
Nie wiem jak z jego znajomością polskiego, ale wiedzę krajoznawczą o naszym kraju to ma sporą!
Kilka lat temu czytałem z nim wywiad, o tym jak poznaje Polskę w wolnym czasie! Jako nauczyciel geografii życzyłbym wszystkim absolwentom obecnej polskiej szkoły ponadpodstawowej takiej wiedzy o walorach turystycznych Polski jaką ma Cornel.[/quote]
A ja bym życzył każdemu, żeby tyle zarabiał i go było stać na turystykę nie tylko ogólnopolską
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)