Spokojnie, korpocwele zaraz wysmarują oświadczenie, że to Siemion jest zły i będzie po sprawie. Czyż nie?
Siemion, jesteśmy z Tobą. Serce się łamie że przez te kurwiszony tacy ludzie jak Ty odchodzą.
-
-
SIEMION ZREZYGNOWAŁ Z FUNKCJI KIEROWNIKA !
[quote='Jaf' pid='1327345' dateline='1532519519']
Dzięki Tomku za tyle lat wkładania serca, energii i stawiania czoła przeciwnościom (często takim które w innych klubach są nieznane). Dla drużyny i klubu to wielka strata, ale są pewne granice i decyzję rozumiem. I[size=small] tak jestem pełen podziwu, że tak długo wytrzymałeś![/size]
Teraz "czekam" żeby to stanowisko zajął tb na drugi etat.
[/quote]
tak jest, tylko Bałdys to może ogarnąć.
Nie zdziwię się jak zaraz papierami rzuci Probierz.
Janusz "Destruktor" Filipiak.
- Edytowany
Najlepiej podsumował to pewien psiur: Tabisz i Bałdys niezatrzymujcie (pisownia oryginalna) się.
W tle słychać oklaski dla pięterka, które dba o "dobro" klubu.
-----------------------------
Kurcze a ostatnio napisałem że jednak kilku Pasiaków wraca do (i pracuje) struktur w Cracovii. Chyba za szybko.
Janusz jeszcze jest w Krakowie czy czekamy do piątku jak wróci by spotkać się z dziennikarzami i przedstawić swoją wersję.
- Edytowany
[quote='Churchill' pid='1327346' dateline='1532519576']
A może znalazł lepiej płatną prace? świat na Cracovii się nie kończy, pokazał to Covilo "legenda", który szukał lepiej płatnej pracy.
Dziękuję Panie Tomku - było miło.
PS
Czy Potter nie powinien iść na urlop lub do lekarza?
[/quote]
odwal sie od Pottera , nie raz sie z nim nie zgadzalem ale w tym temacie wie jak jest i mowi 100000% prawdy!!!
w klubie popis idiotow coraz wiekszy nie wytrzymuja juz konkretne ikony klubu!! filipiak oczywiscie nic sobie z tego nie bedzie robil!!! teraz czas bysmy pokazali to na stadionie! My wszyscy co od wielu lat meczymy sie z tymi ludzmi!!
A może znalazł lepiej płatną prace? świat na Cracovii się nie kończy, pokazał to Covilo "legenda", który szukał lepiej płatnej pracy.
PS
[/quote]
tak Churchil, znalazł lepiej płatną prace, i jakoś dziwnie zbiegło sie to w czasie z syfem jaki sie robi w klubie.
nie wiem kto się powinien udać do lekarza, na pewno nie potter
[quote='focus' pid='1327325' dateline='1532517419']
Tomek zrezygnował z funkcji kierownika drużyny złożył wypowiedzenie i właśnie się pakuje.CO SIĘ K.U.R.W.A DZIEJE!!
[/quote]
Napisz coś więcej bo aż ręce opadają...
Chiruchill na prawde myślisz że Tomek odszedł bo ma lepszą pracę ?Nic nie stoi na przeszkodzie byś ruszył tyłek i go zapytał o powód odejścia .
Po tym jak usłyszysz dlaczego to polecam byś zamiast mnie wysyłać sam udał się do specjalisty .
Podobnie ma się sprawa z Miro -prawda jest jak oliwa zawsze wypłynie na powierzchnie .
Pytanie z kogo korpo gówno następnego zrobi szmatę .
Jaf -słupek skoczy bo Tomek odszedł .Jakub da radę kolejną fuchę ogarnąć .Jest przecież schowany Bałdys ściągnie go z urlopu i do działa .
Wczoraj w rozmowie prywatnej jeden z forumowiczów powiedział, że teraz Siemion albo wyleci, albo sam złoży rezygnację, bo już ma dość. Jak widać odszedł, bo już ma dość.
Churchill - jakby Siemion miał odchodzić dla lepiej płatnej pracy, to już by to zrobił dawno temu.
Aha - sam Siemion padł kiedyś ofiarą metody brutto-netto i jeszcze "załóż działalność gospodarczą, ale jak miną niższe składki, to twój problem". Tylko teraz, przez 5 lat od zakończenia umowy z Cracovią, ma zakaz wypowiadania się w tym temacie.
[quote='Arena' pid='1327356' dateline='1532520070']
PS
[/quote]
tak Churchil, znalazł lepiej płatną prace, i jakoś dziwnie zbiegło sie to w czasie z syfem jaki sie robi w klubie.
nie wiem kto się powinien udać do lekarza, na pewno nie potter
[/quote]
Tak jestem dumny, że znalazłem bardzo dobrą pracę, nie muszę się trzymać "matczynej" spódnicy. Na tym polega wolna Europa, robię co chce. A wy dalej szlochajcie...
Powodzenia Tomek! Podobno w życiu najważniejsza jest wytrwałość...i tego Ci życzę. Życzę Ci również powrotu do Cracovii w innych okolicznościach bo w Twoim przypadku praca była pasją i pasja była pracą.
[quote='rmszar' pid='1327364' dateline='1532520761']
Wczoraj w rozmowie prywatnej jeden z forumowiczów powiedział, że teraz Siemion albo wyleci, albo sam złoży rezygnację, bo już ma dość. Jak widać odszedł, bo już ma dość.
Churchill - jakby Siemion miał odchodzić dla lepiej płatnej pracy, to już by to zrobił dawno temu.
Aha - sam Siemion padł kiedyś ofiarą metody brutto-netto i jeszcze "załóż działalność gospodarczą, ale jak miną niższe składki, to twój problem". Tylko teraz, przez 5 lat od zakończenia umowy z Cracovią, ma zakaz wypowiadania się w tym temacie.
[/quote]
Odszedł czy tylko złożył wypowiedzenie ale jest szansa by został ?
A znamy powody odejscia ? Trochę słabo zostawiac drużynę na początku sezonu, Siemion byl od wszystkiego nie widze nowego kierownika który przyjdzie i będzie wszystko wiedział co gdzie jak sie załatwia, jeśli chodzi o inna nowa lepiej platna prace to mogl złożyć wypowiedzenje miesiac wczesniej. Poczekajmy na wiecej informacji.
PS :) pisałem żeby nie kontaktować Budzika bo rozwali szatnie
Czytajac nazwe watku poczulem sie jakby mi ktos mlotkiem zayyyebal.....Nie wierze poprostu....
Siemion...powodzenia w dalszej pracy i wielkie dzieki za kawal dobrej roboty dla dobra Cracovii!!! Chwala Ci za to wszystko co robiles,ogarniales....poprostu pelen szacun!!!
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=2806]@rmszar[/url] ..jesli moge zapytac... Ile Tobie zostalo zakazu rozmowy na temat dzialania w klubie??
WHAT THE KURWA FUCK?!?! :@
[quote='xyzKSC' pid='1327362' dateline='1532520653']
[quote='focus' pid='1327325' dateline='1532517419']
Tomek zrezygnował z funkcji kierownika drużyny złożył wypowiedzenie i właśnie się pakuje.CO SIĘ K.U.R.W.A DZIEJE!!
[/quote]
Napisz coś więcej bo aż ręce opadają...
[/quote]
Reszta to u samego Tomka.Niechcę i niejestem upoważniony żeby pisać o co dokładnie poszło
Było źle, teraz jest dramat....
To co się teraz odje... to przechodzi ludzkie pojęcie.
TOMEK JESTEŚMY Z TOBĄ!
Kruszyna- 5 lat minęło mi w marcu tego roku. Ale ja nie potrzebuję zakazu umownego, żeby trzymać język za zębami. Po prostu milczenie jest złotem.
- Edytowany
W sumie ...bylo minelo.... dzieki za odpowiedz..
Mniej wie sie... lepiej sie kibicuje...glowa spokoniejsza ;)
qrwa nie wierze.....ze Siemion juz nie bedzie Kiero.....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)