[quote='squier strat' pid='1328247' dateline='1532876384']
Juniorów pojechało czterech.
Zenjowa nie ma nawet na ławce, ktoś coś?
[/quote]
Może dostał ofertę z Lugano? ::) A tak serio, przecież on nie powinien być w 18 od jakiegoś czasu...
-
-
Lech Poznań - Cracovia niedziela 29.07.2018, g 18:00
[quote='Jarek44' pid='1328251' dateline='1532877498']
[/quote]
Może dostał ofertę z Lugano? ::) A tak serio, przecież on nie powinien być w 18 od jakiegoś czasu...
[/quote]
Pełna zgoda tylko trzeba pamiętać ze podczas gdy nasi odpoczywali na urlopach on grał w reprezentacji do końca.
To właśnie pytam, bo mam nadzieje, ze wszystko idzie w kierunku rozwiązania kontraktu :)
Uwaga, uwaga, idziemy na mistrza mając w składzie dwunastu seniorów :D
[/quote]
Ciekawe, bo sprawdzam skład i nie ma ani jednego juniora. Najmłodsi w składzie (rzeczywiście czterech) mają 19 lat.
[/quote]
[/quote]
Culina też nie, a jakoś jest...
[quote='piotrek67' pid='1328252' dateline='1532877940']
[/quote]
[/quote]
Pełna zgoda tylko trzeba pamiętać ze podczas gdy nasi odpoczywali na urlopach on grał w reprezentacji do końca.
[/quote]
No to europejskie zespoły mające w składzie Francuzów i Chorwatów, będą miały pod górkę :)
Leszeczku dlaczego starasz się być taki dowcipny?
Kto jak kto, ale ja wiem co to znaczy junior.
Dopóki nie będą rzeczywiście piłkarzami o umiejętnościach ekstraklasowych będę ich nazywaj juniorkami
Na te chwile to zwykle zapchajdziury, zwykle dzieci bez umiejętności. Póki co
Grają, bo korpo nie wyłoży kasy na prawdziwych piłkarzy, a Probierz niestety się pod tym podpisuje
Nareszcie czarne spodenki i getry.
No to do boju ! Z niepokojem czekam na rozpoczęcie meczu. Obyśmy nie pozostali czerwoną latarnią, przecież gramy " O MISTRZA ".
Jakiś link do transmisji ?
Jeśli mają 19 lat i nie mogą grać w juniorach muszą być odstrzeleni lub traktowanie jako pełnoprawni zawodnicy. Kiedy mają grać? Jak będą mieli 23 lata? Takie myslenie jak Twoje doprowadza nasza piłkę tam gdzie jest obecnie. Przez traktowanie naszych 19-latków jak juniorów mających czas by się rozwinąć repra U-21 zebrała rok temu takie baty, że aż wstyd (swoją drogą także od Słowaków)
http://www.drhtv.com.pl/drhtv1.html
[quote='leszeczek' pid='1328264' dateline='1532879489']
Jeśli mają 19 lat i nie mogą grać w juniorach muszą być odstrzeleni lub traktowanie jako pełnoprawni zawodnicy. Kiedy mają grać? Jak będą mieli 23 lata? Takie myslenie jak Twoje doprowadza nasza piłkę tam gdzie jest obecnie. Przez traktowanie naszych 19-latków jak juniorów mających czas by się rozwinąć repra U-21 zebrała rok temu takie baty, że aż wstyd (swoją drogą także od Słowaków)
[/quote]
Pełna zgoda. Junior dzieciak mlodziak nadzieja itp to może byc 16latek. Piłkarz mający lat 19 to albo piłkarz który będzie grać albo dziad do odstrzelenia. Dla mnie to pełnoprawni piłkarze którzy mają wejść i zrobić roznice. Żadnej taryfy ulgowej. Może im czegoś czasem zabraknąć jak ustawienia czy ccwaniactwa ale nie umiejwtnosci. Powiem więcej - liczę nawet na ich fantazje
- Edytowany
Z takim myśleniem polecimy z ligi
Santo, ty dzieci@kami nazywasz dwudziestopięcioletnich murzynów
Teraz jestem całkiem spokojny, że zdobędziemy min. 1 punkt. Do tej pory zgarnąłem w typerze (w tej kolejce) 8 punktów więc nie ma szansy bym zdobywał kolejne. Postawiłem na Lecha.
A co z Datkoviciem ? Nie ma go w osiemnastce , jakiś uraz ?
Zlituje się ktoś z jakimś linkiem na prv?
Zaczęliśmy k.źwa
Kryminał. Z przodu nieźle, obrona Wojtkowa.
Dramat
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)