Szczególnie słabe jest to, że w drugiej połowie wybiła nam wszystkie argumenty ekipa słabego w gruncie rzeczy trenera Pawłowskiego.
-
-
Śląsk - Cracovia sobota 21.07.2018 g. 15.30
Cóż pani Kosecka nasz pogrążyła, dalej to samo- mamy kasę na transfery,mamy super trenera za ponad 120 koła ms, mamy plany mocarstwowe tylko póki co nie mamy drużyny z dobrze grającymi piłkarzami. Pierwszy mecz mocno weryfikuje przedsezonowy optymizm.
Obecnie aktywna grupa kIBICÓW Pasów: " o Probierz na konferencji mówił, że gramy o mistrza?? To jak przegrają ze Śląskiem to mam super okazje by narzekać@". Już sie pojawiliście. ..
Ten mecz to wizytówka Filipiaka.
Pawlowski (czesto wysmiewany) ogral Probierza, nikt nie powie ze tam maja lepszych pilkarzy, trzeba mowic wprost...
Spokojnie Panowie, szukajmy pozytywów, 1 połowa nie była zła: Oliva na plus, Probierz wyciągnie wnioski, posadzi Zenjova, zagoni do roboty i gramy dalej o mistrza. W końcu mamy tylko 3 punkty straty do lidera, jak to powiedział trener przed meczem ;) Pamiętajmy też, że to był mecz na wyjeździe, przy Kałuży rywale nie będą mieli tak łatwo.
Czas po przerwie wrócić na forum. Chłopaki jak mecz i Nasz gra wyglądała? Niestety nie mogłem oglądać i załapałem się tylko na gola na 3:1..
Wynik oddaje przebieg spotkania? Faktycznie słaba gra i dużo gorsi od śląska?
Pierwsza polowa w miare ok,mozna bylo prowadzic, na druga druzyna nie wyszla albo sie nazarali czegos w szatni, bo wygladali jakby trawili caly czas.
Lecimy na mistrza jak zawsze, tylko kto z Was po tylu latach się tym jeszcze napina? Ja zaakceptowałem rzeczywistośc :D
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Moze, ktorys przuyzna, ze ni chuuuja sie na pilce nie zna?
Pierwsza połowa to nawet nie w miarę OK, ale bardzo dobra w naszym wykonaniu, niestety druga połowa typowa dla większości naszych sezonów. Pozytyw jest taki, że w Olivie drzemie potencjał.
To była taktyka w stylu Nawałki z Mundialu. Pozorowanie ataków, marazm i jednostajne tempo, oczekiwanie na stałe fragmenty i gra do tyłu (parę razy po kilkadziesiąt metrów, tak jakby grali na utrzymanie wyniku). Przeciwnik łatwo czyta taką nawałkową taktykę, którą charakteryzuje całkowita nieumiejętność wyprowadzenia kontr.
Zmiana w grze jest, chocby rozgrywanie od tylu zamiast lagi do napastnika. Problem w tym, ze slask nie czekal az my zaprosimy ich do siebie tylko, caly czas czekal wysoko na naszej polowie nastawiony na pressing.
[quote='lucjusz' pid='1326134' dateline='1532183500']
Dawno już tak grającej CRACOVII nie widziałem grają tak mądrze i pomysłowo i bokami iśrodkiem,oby tak w 2 połowie .I się nie pomylę co do wyniku 3-1 dla CRACOVII.
[/quote]
No i prawie trafiłeś:(. Ale "prawie" robi różnicę
[quote='Mathauzz' pid='1326181' dateline='1532187812']
Zmiana w grze jest, chocby rozgrywanie od tylu zamiast lagi do napastnika. Problem w tym, ze slask nie czekal az my zaprosimy ich do siebie tylko, caly czas czekal wysoko na naszej polowie nastawiony na pressing.
[/quote]
To jest problem a nie zmiana na olus. Graliśmy bezpośrednią meska piłkę a dzisiaj to się nawet nasi kladli ja pedaly. Przykład naszego ukraińskiego stopera najbardziej dobitny
Lądujemy na początku na ostatnie miejsce. W 2-giej połowie nie widziałem walki.
[quote='Hrabia' pid='1326178' dateline='1532187577']
Pierwsza połowa to nawet nie w miarę OK, ale bardzo dobra w naszym wykonaniu, niestety druga połowa typowa dla większości naszych sezonów. Pozytyw jest taki, że w Olivie drzemie potencjał.
[/quote]
Że co? W pierwszej połowie wyglądało to jakbyśmy mieli tych słabiaków na widelcu, ale zabrakło włączenia 2 biegu. 1 połowa 3/10, druga 1/10 i nieudolność jak za Pasieki.
Czy Szczepaniak naprawdę jest słabszy od Zenjowa? Ten gościu już od dawna działa mi na nerwy.
Bardzo słabo wyglądała nasza para w środku, mówię o Dimunie i Miro. Miro kompletnie bez formy niestety. Para mocno defensywna, ale w defensywie popełniali dzisiaj błędy, więc tak naprawdę nic dobrego nie dawali drużynie. Na drugą połowę nawet nie wyszliśmy po dobrej pierwszej części spotkania. Szkoda, bo trzy punkty były w zasięgu jeżeli zagralibyśmy w drugiej połowie tak samo jak w pierwszej.
Najgorsze jest to, że na dobrą sprawę (poza bardzo fajną bramką Olivy) ani z gry, ani ze SFG nie stwarzaliśmy realnego zagrożenia dla bramki przeciwnika
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)