Brawo Oliva! Teraz dopiero włączyłem .znowu kontuzja ? I to jeszcze dość obiecujący Danek...kurwa mac !
-
-
Śląsk - Cracovia sobota 21.07.2018 g. 15.30
Mówcie co chcecie, ale Piątek by tego nie strzelił.
Trzeba przyznać, że ładnie strzelił, bez napinki tylko technicznie po długim rogu. No i asysta Budzika :-)
Szkoda Danka ale może Diego lepiej będzie grał na prawej stronie. Oby to jednak było zwichnięcie.
[quote='Sehtan' pid='1326118' dateline='1532182050']
Trzeba przyznać, że ładnie strzelił, bez napinki tylko technicznie po długim rogu. No i asysta Budzika :-)
Szkoda Danka ale może Diego lepiej będzie grał na prawej stronie. Oby to jednak było zwichnięcie.
[/quote]
Wyglądało na wybicie, łokieć wyszedł dobrze że skóry nie przebił.
Trochę z innej beczki ,te kwadraciki reklamujące bank na koszulkach piłkarzy to pomysł tragiczny, wyglądają jak karnety na narciarski wyciąg orczykowy z lat osiemdziesiątych.
Rozkręcamy się, w drugiej połowie trza ich dobic
[quote='Orlean' pid='1326120' dateline='1532182227']
Trochę z innej beczki ,te kwadraciki reklamujące bank na koszulkach piłkarzy to pomysł tragiczny, wyglądają jak karnety na narciarski wyciąg orczykowy z lat osiemdziesiątych.
[/quote]
Tak samo było za pierwszym razem z Lotto. Poczucie estetyki jeszcze do nas nie dotarło
Dobrze bo przeciwnik jest do rozjechania - dobić ich Pasy! :-)
[quote='PrzemoWZG' pid='1326116' dateline='1532181840']
Brawo Oliva! [b]Teraz dopiero włączyłem[/b] .znowu kontuzja ? I to jeszcze dość obiecujący Danek...***** mac !
[/quote]
Dobrze, że już po wyrównaniu :P
U nas wyglądają na koszulkach w biało-czerwone pasy ok, ale na innych strojach to jest porażka.
Może to ze mną jest coś nie tak, ale co chwile powtarzam sobie „ale ten Zenjov jest kurwa słaby”. Absolutnie mnie ten facet nie przekonuje, jest jakiś taki byle jaki. Może i mamy problemy ze skrzydłowymi, ale nie wierzę, że ktokolwiek będzie w każdym meczu grał tak niemrawo jak on. Czekam na to wielkie „odpalenie” i doczekać się nie mogę.
Miasto się nam chyba dorzuciło do budżetu, bo logo Krakowa na spodenkach widnieje
Co do pierwszej połowy, gramy tak jak staraliśmy się grać w sparingach. Jedyna niespodzianka to strata bramki po sfg
Oliva przepchnął się tak inteligentnie, że nie stworzył nawet wrażenia do dopatrzenia się faulu. Strzał - palce lizać. Parę razy pokazał się naprawdę dobrze, a Budzik ze swoimi podaniami - klasa międzynarodowa - świetny prognostyk na ten sezon.
Pestka dużo lepszy od Danka! Brawo Oliwa klasa! Trzeba ich dobić bo są słabsi.
Po pierwszej połowie w naszej grze widać STYL. W końcu gramy w piłkę, moim zdaniem lepiej wyglądaliśmy od śląska, choć trzeba przyznać, że wks też momentami naprawdę nieźle wyglądał. Mam nadzieję, że uda się wyszarpać 3 punkty.
- Edytowany
Zenjov niestety najsłabszy dla mnie do zmiany. Bardzo chcialbym żeby wszedł Strózik
Dawno już tak grającej CRACOVII nie widziałem grają tak mądrze i pomysłowo i bokami iśrodkiem,oby tak w 2 połowie .I się nie pomylę co do wyniku 3-1 dla CRACOVII.
[quote='wrobelson' pid='1326103' dateline='1532181400']
Sie nagral ... 20 minut pobiegal i kontuzja. Ehh :sleepy: ekstraklasa pelna geba.
[/quote]
Co ma ekstraklasa do tego że gość spadł na rękę i odniósł kontuzje?
[quote='orłowy' pid='1326126' dateline='1532183073']
Może to ze mną jest coś nie tak, ale co chwile powtarzam sobie „ale ten Zenjov jest ***** słaby”. Absolutnie mnie ten facet nie przekonuje, jest jakiś taki byle jaki. Może i mamy problemy ze skrzydłowymi, ale nie wierzę, że ktokolwiek będzie w każdym meczu grał tak niemrawo jak on. Czekam na to wielkie „odpalenie” i doczekać się nie mogę.
[/quote]
Mówiłem że dramat z gościem od dawna miał jedno fajne 20 minut z ławki i to wszystko
2-1 dla Śląska, czas skończyć przerwę!
Kurde Karaczan był już z 5 razy lepszy niż Zenjov na co trener czeka ze zmianami nie wiem....
Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)