Waszym ojcem Joseph..... Sto lat tego nie slyszalem :)
-
-
Arka Gdynia - CRACOVIA 08.05.2018 (wt) godz. 20:30
[quote='craco8878' pid='1315507' dateline='1525808789']
Waszym ojcem Joseph..... Sto lat tego nie slyszalem :)
[/quote]
Dobra taktyka z młyna Arki - antydoping Cracovski i od razu nie możemy wygrać.
Znają Filipiakową teorie i wiedzą co mają robić.
Ciężko się to ogląda. Można było przewidzieć, że tradycyjnie dostaniemy w Gdyni bo nasi będą zmęczeni podróżą. Kluby z Trójmiasta i Szczecina zwykle dostają u nas bo występuje analogiczna sytuacja. Ta liga to dramat :/
Ostatnie 5 meczy Arki - same przegrane
Ostatnie 5 meczy Cracovii - zero przegranych
Potem przychodzi taki mecz jak dzis i go przegrywamy ... i to jest wlasnie paradoks ekstraklasy :rolleyes: .Ale patrzac w przeszlosc taki obrot spraw nie powinien dziwic bo w Gdyni nigdy nie wygralismy meczu.
Culina dno straszne...
[quote='Sehtan' pid='1315512' dateline='1525809527']
Culina dno straszne...
[/quote]
Razem z Deja do wywalenia
Wilk to niestety nie jest bramkarz na ekstraklasę
Kiedy ten Gostomski przyjeżdża?
Hahahaha .... jajca niezle :D
Czy sa tu jeszcze gdzies obroncy wilka? :). Bo co obiektywniew pisalem to zawsze go ktos bronił a teraz to nie mam złudzeń :)
Swietna druzyna na przelamanie....odkad pamietam
Wilk, Culina, Wdowiak do odstrzału na przyszły sezon. Zamiast Wilka można ręcznik w bramce powieśić - tyle samo wybroni.
Wysłane z mojego LG-K350 przy użyciu Tapatalka
co za debil sędziuje ten mecz?
Wilk na wypożyczenie , I liga to maks dla niego. Nawet w Puszczy by sie nie załapał do pierwszego składu.
- Edytowany
Ja rozumiem ogrywanie w polu juniorów i granie drugim garniturem, ale w bramce nie może stać trampkarz... :(
Możemy się upierać, że z Wilka będzie dobry bramkarz, ale jak długo...??? Adam ma już 20 lat, a jego gra jest juniorsko-trampkarska..:(
[quote='octop' pid='1315514' dateline='1525810132']
Wilk to niestety nie jest bramkarz na ekstraklasę
[/quote]
To już wiedzieliśmy 13 grudnia wieczorem.
Dzisiaj to chyba wszystko pod górkę :D
Po Piątku było widać, że nie strzeli. A już miałem pisać, że poprawił karne i pewnie je wykorzystuje, a dziś zjadł go jakiś niepotrzebny stres.
Nawet karnego nie potrafimy strzelic, no coz bywa i tak ... :sleepy:
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)