Mały zgon, 2/10
Nie wiem co to jest, nie wiem skąd ma tyle pozytywnych opinii. Wytrzymałem 1,5 odcinka.
Dramat po Polsku.
-
-
SERIALE !!!
- Edytowany
ach, widziałem, bardzo sympatyczny, sporo razy ostra beka ;)
- Edytowany
https://www.youtube.com/watch?v=gmn86IeFVic
1670.
Niezła beka, 😊 Coś w stylu tych bekowatych wikingów, tylko nasze, polskie 😊
10 dni później
"1670 "mistrzostwo... tylko trzeba sie skupoc na tym co mowia... polaczenie tamtych cxasow z obecnymi mistrzowskie!!! 10/10
Ogladnalem "1670" przez wasze rekomendacje, nie zaluje.
Swietny humor sytuacyjny, Jan Pawel wymiata.
Janek Pawełek 😀
7 dni później
"Już mnie nie oszukasz" , ośmioodcinkowy serial wg powieści Harlana Cobena z Netflixa . Wartka akcja, wiele zmyłek i zaskakujących momentów . Pewne 7/10 .
Zabieram się za odświeżenie Robina z Sherwood. Jak byłem dzieciakiem bałem się tego mrocznego klimatu. No i rola Micheala Praeda prima sort
Topa TOP w 1670.
On zawsze miał dobre role, ale tutaj poszedł po bandzie.
A co do samego serialu - śmieszny (zwłaszcza pierwszy odcinek i ten o pojedynku), ale jednak to trochę śmiech przez łzy. Coś jak Dzień Świra.
[quote]#post1600321 "Już mnie nie oszukasz" , ośmioodcinkowy serial wg powieści Harlana Cobena z Netflixa . Wartka akcja, wiele zmyłek i zaskakujących momentów . Pewne 7/10 .[/quote]
Trzeba będzie oblukać. Pare lat temu Netflix wykupił prawa do kilku seriali na podstawie Cobena (sprawdx se Hanku, oglądałem chyba jeden i dobrze się to oglądało), a na pewno jest conajmniej 5.
Coben to swoisty fenomen.
Wtedy po tym serialu łyknąłem 3 (!) jego ksiązki w tydzień. Po mimo tego ze się powtarza i chwilami ostro naciągane, to ma dar tworzenia narracji od której cięzko się oderwać.
Więc podsumowując, dobra rozrywka na pewno.
1670 naprawdę kawał dobrej roboty - mam nadzieję na kolejny sezon
Chciałbym zobaczyć co Jan Paweł jeszcze zrobi żeby zostać najsłynniejszym Janem Pawłem w historii Polski :)
- Edytowany
[quote]#post1600355 1670 naprawdę kawał dobrej roboty - mam nadzieję na kolejny sezon
Chciałbym zobaczyć co Jan Paweł jeszcze zrobi żeby zostać najsłynniejszym Janem Pawłem w historii Polski :)[/quote]
Bzdet niskich lotów imho.
[quote]#post1600400 [quote]#post1600355 1670 naprawdę kawał dobrej roboty - mam nadzieję na kolejny sezon
Chciałbym zobaczyć co Jan Paweł jeszcze zrobi żeby zostać najsłynniejszym Janem Pawłem w historii Polski :)[/quote]
Bzdet niskich lotów imho.[/quote]
Czasem różnie w nasze gusty coś trafia - chętnie omówię te różnice w ocenie przy bezalkoholowym niebawem ;)
Ok, ale przy alkoholowym.
- Edytowany
Pany chce wrócić do netflixa, ile terasz kosztuje premium na 4 konta? Ostatnio płaciłem 52, ale wiem że były zmiany.
Edit. Może polecacie jakieś inne platformy? Jest coś lepszego aktualnie? Wiadomo, jeden Rabin powie tak inny powie nie. Argumenty w postaci serialów mile widziane.
Co do 1670.
Wydaje mi się że czym ktoś ma bardziej liberalne poglądy tym lepiej odbiera ten serial .
Wiadomo pazerny na pieniądze ksiądz musi wzbudzać salwę śmiechu, chociaż nie wiadomo czemu nie jest pedofilem .
Klasyczny dla Netflixu lesbijski watek z czapy , aby tylko był.
Nie mniej nie potępiam go w czambuł daje mocne 4/10.
Bo podoba mi się plucie na Szwedów.
[quote]#post1600446 Pany chce wrócić do netflixa, ile terasz kosztuje premium na 4 konta? Ostatnio płaciłem 52, ale wiem że były zmiany.
Edit. Może polecacie jakieś inne platformy? Jest coś lepszego aktualnie? Wiadomo, jeden Rabin powie tak inny powie nie. Argumenty w postaci serialów mile widziane.[/quote]
Wygugluj sobie cenę (nie pamietam po prostu) ;) a co do wspóldzielenia, jeśli wypadłeś z obiegu, to już nie działa - znaczy możesz np wziąć abo na 2 profile, a potem dodać kogoś 'z poza' domostwa jako wspóldzielącego za jakieś 10-12pln (nie pamiętam)
A co do seriali, czego szukasz?
Nowych rzeczy wyłącznie? Trudno coś polecić , bo ciągle coś dochodzi i jest tego wszędzie w pizdu, ja powiem szczerze mniej poświęcam czasu na seriale, wolę coś dobrego w formie krótszej oglądnąć.
Ale mam w planach np kilka seriali z Shyshowtime, np tę serię westernową Yellowstone, 1883 + jeszcze jeden, skończyć Mayor of Kingstown (zajebisty) oraz Tulsa King. Na Disney mam do skończenia wszystkie marvele... Na prime Boys, Preachera oraz Expanse etc
No nie ma najlepszej platformy, zależy co już oglądałeś i czego szukasz ;)
A co do humoru w 1670, najlepiej wchodzi jak człowiek pozna sekret nie czucia się wszystkim urażonym ;)
Polecam ostatni standup Ricky Gervais na Netflxie, Armageddon, chyba tam jest cały fragment o idei dowcipu, humoru - a gość leci ostro po bandzie i się nie patyczkuje z nikim/niczym ;)
Ja fan Sapkowskiego "ciepnąlem w pierony " Netflixem po tym co chopoki/dziewczyny/inni z SantaFe zrobili z kolejnymi seriamii. Zresztą nawet odtwórca roli Wiedźmina ponoć się wściekł więc nie wiadomo czy dalszy ciąg będzie.
Ponoć gdzieś tam w necie kupują jakieś współdzielone kody ale nie wiem na czym to polega. Pewnie na tyle blisko bandy legalności że Netflix nie ma jak blokować.
- Edytowany
E tam od razu urażony.
Nie mniej jednak dużo bardziej mnie śmieszy wyszydzanie żydów , murzynów , homoseksualistów , muzułmanów i komunistów.
Taki ksiądz wiadomo molestuje ministrantów, nic fajnego , ale jak żyd się podjął nie łatwej sztuki pedofili to cały świat do niego uczęszczał na zajęcia ,w tym najprawdopodobniej Andrzej , Bill, a może nawet Donald T. ( nie ten agent niemiecki ,tylko ten od Melatoniny).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)