Siren (Syrena) - bardzo dobry serial z pogranicza s-f o morskich syrenach, obejrzałem już trzy odcinki, moja ocena 7,5/10 ! :)
-
-
SERIALE !!!
fakt ze moglby to byc jakis cyberpunk z syrenami po tuningu ;)
16 dni później
przylaczam sie do reklamy "Dom z papieru" na Netflixie, skonczylem 1szy sezon, jak na razie swietny
Jeden z lepszych seriali, które miałem okazję oglądnąć. Europejskie kino rządzi.
9 dni później
Również słyszałam dużo dobrego o "Dom z papieru", super też jest "Dynastia" oba dostępne są na Netflix :)
Bardzo przyjemny serial to " W Garniturach " oraz również polecam Dynastię :)
36 dni później
[quote='Diabel' pid='1314676' dateline='1525431279']
przylaczam sie do reklamy "Dom z papieru" na Netflixie, skonczylem 1szy sezon, jak na razie swietny
[/quote]
genialne
27 dni później
- Edytowany
dopiero coprawda 4 odcinki, ale wchlonalem i tylko zdrowy rozsadek kazal mi o 3 nad ranem isc spac
Sense 8
ostro odjechane, dawno mnie zaden serial tak nie zassal
Sense8 jest świetne, moim zdaniem przez pierwsze 2-3 odcinki trzeba przebrnąć, nie zrażać się, później jest już tylko lepiej :D
33 dni później
Fauda
https://www.filmweb.pl/serial/Fauda-2015-747016
22 dni później
O Jezusie krakoski... skończyłem Breaking Bad. Jak żyć? Co oglądać po takiej perełce... Serial wgniata po prostu choć finał nieco zbyt łagodny :)
4 dni później
Better call Saul. I można żyć dalej Rock
Black Mirror bardziej wgniata ;)
- Edytowany
Netflix oferuje dużo dobrych seriali, w których główny wątek kręci się wokół przestępstw. Narcos, La casa de papel, Ozark (niedawno wyszedł nowy sezon), wyżej wspominane Black Mirror i BCS. Sporo dobrych produkcji.
Gdzie oglądnąć 4 sezon "Mostu nad Sundem" ? Na Netflixsie są tylko 3
47 dni później
ślepnąc od świateł
https://www.filmweb.pl/serial/%C5%9Alepn%C4%85c+od+%C5%9Bwiate%C5%82-2018-786525
daję mocne 8/10, dla mnie jedna z lepszych polskich produkcji.
Peaky Blinders - skonczylem dopiero 1 sezon ale serial daje radę.
[quote='the Painter' pid='1288162' dateline='1509570641']
Wkrótce premiera IV serii serialu o brzytwiarzach z Birmingham "Peaky Blinders". Jako, że nie widziałem trzech poprzednich, to i pewnie na tą się nie skuszę. Ale są tacy, co się wzniecili[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20171101/c77aed427ff5d4737181e2faf34347e8.jpg[/img]
ŚWIEŻO MALOWANE
[/quote]
Tak jak pisałem.
ŚWIEŻO MALOWANE
ślepnąc od świateł - zaczalem ogladac jak wyszło, wciaga, dla mnie swietna muza ale przerzucam sie na ksiazke bo w miedzyczasie odkrylem ze to na podstawie powiesci Żulczyka
House of Cards s6 - zamknalem ten rozdział zeby juz miec spokoj, spoko sie oglada ale dla mnie serial mogl sie skonczyc gdzies pomiedzy drugim a trzecim sezonem. Im dalej tym gorzej. Pomijajac juz fakt, ze w pewnym momencie czlowiek oglada zastanawiajac sie ktorego z bohaterów mniej nie lubi i ktory wzbudza mniejsze obrzydzenie (podobnie mialem w Breaking Bad) to jeszcze dochodza do tego watki z dupy, mocno naciagane rzowiazania i rozne inne durnoty
Ja dokończę jeszcze 9-y sezon Walking Dead i jeśli nic się nie poprawi to kończę przygodę z tym serialem. Od ok. 3-ech sezonów ten serial jest nudny jak flaki z olejem i coraz bardziej nielogiczny. Początek był rewelacyjny, ale chyba wyczerpały im się już pomysły :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)