Zasluzone 3 ptk Termy. Swiateczna atmosfera udzielila sie druzynie Pasow.
Dimuna mozna pochwalic bo biegal i walczyl czyli robil co do niego nalezy .. na reszte to szkoda slow + kolejny rok z glowy Damiana.
A ktorys forumowicz ostanio pisal ze gramy na top 3 :)
-
-
Bruk-Bet Termalica - CRACOVIA 31.03.2018 (sobota), godz.15:30
Szkoda tylko Kruszyny, kolejna drzazga w jego narządzie :P
My 0 celnych strzalow
Termalica 2 celne strzaly - 2 gole
Dziekuje, dobranoc.
[quote='Vola1906' pid='1310897' dateline='1522509749']
A ja widzialem. Przypomniały mi sie derby. Nie zaslugujemy w ogole na pierwsza osemke. Z taka gra to raczej na pierwsza lige. Peskovic < Sandomierski, Zielinski > Probierz. Po tym meczu tyle mam do powiedzenia. Rozjechała nas kukurydzianka taktycznie i nawet sobie Probierz nie pierdnal z ta swoja myśla szkoleniowa. Zenada i tyle
[/quote]
Bachnij sete i wyluzuj... Zdarza się i taki mecz. Trudno, mnie też trzęsie z wkurzenia, oczy bolą po meczu., ale to nie powód, żeby od razu wyjeżdżać z pierwszą ligą. Miejmy nadzieje, że Jaga rozjedzie Zagłębie i za tydzień gramy o awans.
Dobrze że nie pojechałem. 90 minut bez strzału! Padaka
I pojawili się Ci co przez przynajmniej 4 kolejki gdzieś zagineli. Macie okazje ponarzekać, więc śmiało - wkońcu się doczekaliście okazji. WSTYD. Gdzie niby Zieliński lepszy od Probierza? Gdzie lepszy Sandomierski od Peskovicia? Gdyby byli oni to byśmy mieli wyjazdy do Chojnic
Pojechały Gwiazdy na wioche i grały na remis. To mają ,żenada, zero celnego strzału!
przyda sie troche zimnej wody bo ostatnio co poniektórzy tu widzieli puchary, mistrzostwa... ;) Pasiastych Świąt :)
Prymitywny antyfutbol okazał się niewystarczający na Niecieczę. Nawet SF dzisiaj to było dno.
Co to było? C klasa... Dramat, Probierz bez Covilo nie istnieje drużyna, Zieliński nas dobrze znał i załatwił....
Spoko z top 3 spadliśmy juz do 1 ligi
[quote='CRAXA_KSC' pid='1310907' dateline='1522510310']
Co to było? C klasa... Dramat, Probierz bez Covilo nie istnieje drużyna, Zieliński nas dobrze znał i załatwił....
[/quote]
Gdzie znał jak z jego drużyny zostało dwóch - trzech zawodników ?
- Edytowany
Co Zieliński tak dobrze znał, a raczej kogo? Dąbrowskiego, Piątka i Diego?
Tu nie było co rozgryzać. Prymitywna piłka się jednak nie broni.
Brawo drużyna, brawo trener. Świetny mecz z czołową ekstraklasową drużyną, myślę że sporo namieszamy w czołowej ósemce.
A tak poważnie to zarówno trener jak i kopacze powinni karę finansową dostać za ten mecz.Grupę mistrzowską mamy w zasadzie z głowy, Zagłębie zepnie się na Jagę i ostatni mecz będzie o pietruszkę. Może to i dobrze bo z taką grą to znowu bylby w... ol w derbach i dwa tygodnie depresji.
Pany wrzućcie na luz , jeden mecz nie wyszedł . Byle Zagłębie nie wygrało z Jagą i w następnej kolejce gramy o awans .
Żenująca postawa piłkarzyków, dziś pozdrowienia przesłali trener Zieliński i niechciany Szymon Pawłowski. A tak na spokojnie to na co nam ta górna ósemka ? jeśli my celnego strzału nie oddajemy w meczu z drużyną balansująca między ostatnią a przedostatnią lokatą w tabeli,
Zagłębie przegra z Jagiellonią, a my wygramy z nimi w ostatniej kolejce, więc pierwsza ósemka dalej jest blisko. Nie podoba mi się to, że kolejny raz gwiazdeczki lekceważą rywala z wioski. Nieciecza wyłączyła faulami Hernandeza, nie grał Covilo i okazało się, że nie ma kto grać.
Wolę jak Cracovię bojkotują kibice niż piłkarze :-(
Chciałbym przypomnieć, że wielu tutaj obecnych przed meczami z Pogonią, czy z Sandecją brało pod uwagę jednego meczu przegranego. Ale, że udało sie wygrać i dopiero teraz przegrać, to już " Zieliński>Probierz " masakra
Przypomniał mi sie mecz z jagiellonia, też zero celnych strzałów.
Po prostu Mamrot i Zieliński rozpracowali pseudo taktykę czyt. Stałe fragmenty i gole głowa.
Wystarczyło tylko tyle i drużyna nie istnieje.
Najważniejsze jest to, że ekstraklapa raczej bezpieczna
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)