zwieracze mam lepsze od Kruszyny, ale ta ostatnia kontra kosztowala mnie troche, ja p.. 93+ na zegarze, a my dajemy przeciwnikowi taka okazje
no ale nic, brawo , typowalem 0-2, ale 0-1 tez dobre
podobala mi sie zazartosc w jakiej w drugiej chlopaki graly, no i piekna radosc po gwizdku konczacym mecz
brawo i dziekuje :)
-
-
Wisła Płock - CRACOVIA 27.02.2018 (wtorek), godz.18:00
Brawo Pasy, brawo Dennis za waleczność, brawo Piątek za gola i cała drużyna ! [WHITE SMILING FACE]
Widać że z tej mąki będzie chleb ! [WHITE SMILING FACE]
I kto mówił, że Peskovic to szrot ? Jak on przepięknie wybija piłki to szok ! [WHITE SMILING FACE]
Pal licho gile :) ! Niech one nie przysłonią naszej jakże ważnej wygranej w ten chłodny wtorek.
- Edytowany
Mecz słaby że aż słaby... najważniejsze 3 punkty... dla mnie mogą tak grać do końca sezonu i każdy mecz 1-0 wygrywać.
Pestka najlepszy na boisku ale dla mnie Dimun robi naprawdę kawał roboty w środku.. słabo z rozegraniem u niego ale w odbiorach daje rade i w przerywaniu akcji.
To prawda, mecz straszny piach, ale też trzeba pamiętać w jakich warunkach oni grali. Takie kolejki powinny być przekładane.
[quote='Diabel' pid='1306048' dateline='1519760726']
zwieracze mam lepsze od Kruszyny, ale ta ostatnia kontra kosztowala mnie troche, ja p.. 93+ na zegarze, a my dajemy przeciwnikowi taka okazje
poddobala mi sie zazartosc w jakiej w drugiej chlopaki graly, no i piekna radosc po gwizdku konczacym mecz
[/quote]
Wystarczylo popatrzeć kto wychodził na pozycje. Napastnik nr 3 w Płocku, skoro jedynka to inwalida Kante, to o wykończenie akcji było do przewidzenia
Meczu nie oglądałem i kolejnego też nie obejrzę niestety bo będę w drodze powrotnej do Krakowa. Najważniejsze 3 punkty! :)
Macie gdzieś wideo z tym jak Miro wciąga Diego na boisko? :D
[quote='Sehtan' pid='1306104' dateline='1519765235']
Meczu nie oglądałem i kolejnego też nie obejrzę niestety bo będę w drodze powrotnej do Krakowa. Najważniejsze 3 punkty! :)
Macie gdzieś wideo z tym jak Miro wciąga Diego na boisko? :D
[/quote]
Tu jest wideo ;)
https://twitter.com/GonciarzMateusz/status/968560591886569472
[quote='squier strat' pid='1306103' dateline='1519765228']
[quote='Diabel' pid='1306048' dateline='1519760726']
poddobala mi sie zazartosc w jakiej w drugiej chlopaki graly, no i piekna radosc po gwizdku konczacym mecz
[/quote]
Wystarczylo popatrzeć kto wychodził na pozycje. Napastnik nr 3 w Płocku, skoro jedynka to inwalida Kante, to o wykończenie akcji było do przewidzenia
[/quote]
Ja tam Bilinskiego lubię jeszcze bardziej po dzisiejszym :) notowania rosną
mecz słaby ? a jaki miał być w tym arktycznym powietrzu ? Liczą się tylko 3 punkty, liczy się świetne przygotowanie fizyczne, liczy się zapierdzielanie na boisku i nieustanne dopingowanie zawodników przez Probierza słynnym słowem "bliżej !"
Nie wiem co dadzą te dzisiejsze punkty, bo Sandecja nie dała rady i wciąż strata do 8 miejsca jest spora. Jednak można napisać, że budowa drużyny pod przyszły sezon idzie prawidłowo.
3 punkty kluczowe styl nieważny
Szacun za zapieprzabie przy tej pogodzie jak ktoś chce mędrkować to zapraszam jutro rano na bieganie od razu doceni wysiłek włożony przez grajków w ten mecz
Płock Płockiem, ale jak tam Aconcagua?
[quote='sterby' pid='1306119' dateline='1519767066']
[/quote]
Doping
https://www.youtube.com/watch?v=Y6XAMWEnm3k
[quote='sterby' pid='1306119' dateline='1519767066']
[/quote]
Brakło ok. 450 metrów opowiem przy okazji
Mecz można by uznać za rozegrany idealnie gdyby nie ostatnia akcja Płocka, to była stara Cracovia. Doliczony czas gry, wszyscy wiedza że Płock się spieszy, zamiast stanąć całą drużyną przed szestnastką...Obrona się rozbiega i Płock ma najlepszą sytuacje w całym meczu. Tyle nam brakuje do drużyny klasowej...
Dla mnie zawodnikiem meczu - Kamil Pestka. Nareszcie znaleźliśmy parę środkowych stabilnych obrońców...
My mamy taką mentalność że jak grali dobrze dla oka nie było punktów - chu..., co to za skład, co to za zawodnicy itd. .
Nie grają dobrze dla oka, ale robią punkty - kopanina, co to za piłkarze itd.
:D
Najważniejsze 3 punkty i to na wyjeździe.Gratulacje !
Podobno 4 kontuzje,ktoś w szpitalu.Wiecie coś więcej ?
[quote='Bruno' pid='1306165' dateline='1519805628']
Podobno 4 kontuzje,ktoś w szpitalu.Wiecie coś więcej ?
[/quote]
Z tego co mi się wydaje to Diego jest w tej 4.
Jakże miło rozpocząć dzień po wygranej na wyjeździe, nawet w tak mroźny dzień!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)