[quote='MakuKSC' pid='1294103' dateline='1512936357']
Farciarz, pisz wiecej takich tekstow, wydrukuje sobie i bede tym edukowal moje dzieci, lepiej tego nie dalo sie ujac.
[/quote]
Wydrukować i poprzyklejać na mieście.. Nie wszyscy znają historie tego ubeckiego klubiku..
-
-
CRACOVIA - UB-eccy zdrajcy Ojczyzny 13.12.2017 (środa), godz..20:30
[b]13 grudnia - Oni stoją tam gdzie ZOMO, my jak zawsze biało-czerwoni![/b]
Jest dobrze. mam pracownika u siebie, psa, zawsze buńczuczny, pewny siebie, dziś posrany jak nieboskie stworzenie :)
Płacz u nich już przed meczem, że ich zgnieciemy samą ambicją, żądzą zwycięstwa a u nich nikt nie rozumie nie tylko co to derby, ale nawet po polsku.
[quote='konserwa' pid='1294566' dateline='1513177169']
[b]13 grudnia - Oni stoją tam gdzie ZOMO, my jak zawsze biało-czerwoni![/b]
Jest dobrze. mam pracownika u siebie, psa, zawsze buńczuczny, pewny siebie, dziś posrany jak nieboskie stworzenie :)
Płacz u nich już przed meczem, że ich zgnieciemy samą ambicją, żądzą zwycięstwa a u nich nikt nie rozumie nie tylko co to derby, ale nawet po polsku.
[/quote]
Też się dziś ze znajomym burkiem spotkałem wdaliśmy się w krótką wymianę zdań zaczął mówić że wygrają bo mają Wasyla i Carlitosa , uciąłem rozmowę mówiąc że się nie dogadamy i że wigilia jest za nieco ponad tydzień to wtedy może go zrozumie!
szczerze ? To sportowo boję się tych derbów. Chciałem, by Ramirez ich pociągnął do tego meczu, a tak trener Sobolewski, Małecki, Brożek, Głowacki, Sadlok, Wasilewski, to nie są ogórki.
Oczywiście, serce krzyczy, rozpieprzymy ich, ale rozum mówi halo - ostrożnie.
[quote='ian thorpe' pid='1294577' dateline='1513181023']
szczerze ? To sportowo boję się tych derbów. Chciałem, by Ramirez ich pociągnął do tego meczu, a tak trener Sobolewski, Małecki, Brożek, Głowacki, Sadlok, Wasilewski, to nie są ogórki.
[/quote]
Ja mam tak samo. A jak sobie przypomnę co my potrafimy zrobić w obronie to mi się włosy jeżą ...
[quote='ian thorpe' pid='1294577' dateline='1513181023']
[/quote]
I tutaj się musze zgodzić z Kolegą lepiej jakby ich prowadził Kiko a tak to dzisiaj pójdą na noże bo ich nakręci Sobol i dużo będzie zależeć od sędziego.
Pierwsze minuty beda kluczowe ... zobaczymy jak sie mecz ulozy :rolleyes:
- Edytowany
DO BOJU MOJA KOCHANA CRACOVIO!!!
WALCZYC JAK SPARTA!!CRACOVIA JEST TEGO WARTA!!!
Co sie dzis nie stanie....CRACOVIA PANY!!!
Czas sie zbierac :)
[size=x-large][color=#ff3333][font=Arial Black]NIECH BEDZI DZIS POCHWALONA BOSKA CRACOVIA!!!![/font][/color][/size]
Duzo radosci panowie i panie dzis po meczu!!!Oby!!!
Ale mam stresa masakra.
- Edytowany
Dla ciekawskich :
Kibice gts już wyruszyli spod swojego stadionu na drugą stronę Błoń
podaj współrzędne, to się coś wystrzeli :P
Spod swojej budy...
Czerwiński znowu na przedzie pochodu kochających Ojczyznę inaczej?
Kiedy się przełamać jak nie dziś!!!!!!
Panie Probierz wygraj w wielkim stylu a wszystko Ci będzie wybaczone!!!!
WOJNAAAAAAA!
Cholernie żałuje że mnie nie ma dziś na Kałuży ale jaram się jak dziecko, odwołałem spotkanie byleby tylko być w domu na meczu. Nie wiem dlaczego, ale czuje po kościach że dziś będzie zajebiście
[img]https://pbs.twimg.com/media/DQ8k_kVXUAEDX7b.jpg[/img]
Nie rozumiem Probierza. Cały czas stawia na Sandomierskiego i nagle w najważniejszym meczu sezonu do bramki wpuszcza Wilka.
Bardzo ryzykowna zamiana w bramce w meczu o tak dużą stawkę.
Jakże słaba zomosuka. Opony łyse, silnik zatarty. No ale my jak dzieci we mgle, niezdolni, żeby to wykorzystać.
K... mać jak zawsze
Ja pier....... dole
Co oni robią!!!!!!!!!!!!
- Edytowany
Jeb.ana mać...czy na tych skr.wysynów juz nie ma rady? Jest, ale nie w tej drużynie, niepoukładanej
macie kur.. tego swoje wilka wychowanka.. w pizdu
Tylko taki pojebus, moze taki skład ustalić
żegnamy trenera po meczu
Żegnam Michale ogrodniku.
[quote='del_piero' pid='1294623' dateline='1513196475']
żegnamy trenera po meczu
[/quote]
Ty z kolegami żegnasz?
Ciekawe ... Wilk winny? ?
wzruszyła mnie ta historia. Dobrze ze na ławce mamy trenerskiego geniusza.
Ciekawe ile osób po tym meczu się obudzi.
Wstyd i żenada show na konferencjach żenada na boisku.
Probierz spierdalajjjj!!!
Strach się bać.
ian torphe będzie i tak go usprawiedliwiał jak zawsze. Znawcy jeb.ana mać
Zieliński be Probierz be przyjdzie nowy trener kilka miesięcy będzie be
[quote='kasior' pid='1294634' dateline='1513197051']
Zieliński be Probierz be przyjdzie nowy trener kilka miesięcy będzie be
[/quote]
Pierd.olisz - Zieliński na 4 mecze z psami miał 2 zwyciestwa i 2 remisy.
ja wysiadam
Hehehe ale jaja, to już się robi parodia.
Załamka
Żadna Cracovia, ani ta Stawowego, ani ta Szatałowa, Lenczyka, Zielińskiego, ani nawet Ulatowskiego nie pokazałaby takiej żenady. To jest mentalno taktyczne dno, do którego doszliśmy po kilkunastu latach. Dziesięć lat temu przegrywaliśmy u siebie derby jedną bramką w sytuacji kiedy suka miała trzykrotną przewagę w budżecie. Nie wyobrażam sobie, żeby po czymś takim nie doszło do wypierd. trenera i połowy składu. Suka jest słabsza niż kiedykolwiek. To my gramy na poziomie 4 ligi.
Dramat!Na całej linii...szkoda czasu i nerwów! 4 strzały i 3 bramki...
Ciekawe na ile zamknął nam stadion
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)