Dopóki nie zaryglujemy lewej obrony będziemy tracić kolejne gole. Ostatnie cztery stracone bramki, które kosztowały nas 5 punktów, padły po identycznych akcjach - dośrodkowaniach z naszej lewej strony. Może powinniśmy spróbować grę na trzech stoperów. Jest wartościowa trójka: Helik, Malarczyk, Detatev i szkoda każdego z nich sadzać na ławce. Na bokach, na wahadle, spokojnie może grać z lewej Fink, a z prawej Siplak, Wójciki, czy Deleu. W środku Deja, Drewniak a przed nimi trójka Hernandez, Piątek i Szczepaniak, albo Zeniov. Coś trzeba robić, bo jest baaardzo źle.
-
-
CRACOVIA - Lechia Gdańsk 24.11.2017 (piątek), godz. 18:00
Nominalnie Fink, Wójcicki i Deleu grają z prawej, a Siplak z lewej.
Koncepcja ciekawa, ale to nie tylko chodzi o wystawienie 3 stoperów i grać. To zmiana taktyczna, do której się trzeba trochę przygotować.
A co Was to awruk interesuje kto? Swoim życiem się zajmijcie a Kruszyna odpuść sobie wypisywanie takich głupot. Widziałeś to powiedz kolegom na osiedlu i zostaw temat. Może do gazety trzeba było od razu lecieć bo ktoś autem jechał w nocy. Ja pierdole co za ludzie
Cracovia – Lechia Gdańsk, 24.11 (pt), 18:00, Piotr Lasyk (Bytom)
za https://www.laczynaspilka.pl/federacja/sedziowie/obsada-sedziowska/obsada-sedziowska-17-kolejki-lotto-ekstraklasy1
[quote='leszeczek' pid='1291306' dateline='1511443224']
Nominalnie Fink, Wójcicki i Deleu grają z prawej, a Siplak z lewej.
Koncepcja ciekawa, ale to nie tylko chodzi o wystawienie 3 stoperów i grać. To zmiana taktyczna, do której się trzeba trochę przygotować.
[/quote]
Układanka mi prawie wyszła, z jednym wyjątkiem - brak kandydata na lewe wahadło .
Obejrzałem sobie konferencję prasową i powiem jedno - Ufam Trenerowi i ocenię wszystko po pierwszych meczach po zimowej przerwie! ;]
Tabisz i Bałdys WON z CRACOVII!
[quote='KruszynaKSC' pid='1291244' dateline='1511414598']
Dziś o 4.20 jeden z naszych kopaczy buja się po mieście swoim wypasionym niemieckim samochodzikiem z dupeczka niczego sobie.... ... no ...no... dzień przed meczem...tyle dobrze ze kierował to był trzeźwy.... chyba....
[/quote]
Wielkie halo !!!
Chłopak chciał zdążyć na poranne śniadanko u Pana Michała a tu taka wielka aferka się zrobiła :)
[quote='SaNtO' pid='1291308' dateline='1511444207']
A co Was to awruk interesuje kto? Swoim życiem się zajmijcie a Kruszyna odpuść sobie wypisywanie takich głupot. Widziałeś to powiedz kolegom na osiedlu i zostaw temat. Może do gazety trzeba było od razu lecieć bo ktoś autem jechał w nocy. Ja pierdole co za ludzie
[/quote]
A może to z Jego dupą jechał i taki zazdrosny ? :)
Na piękną grę i piękny wynik nie liczę ale obowiązkowo trzeba wesprzeć ukochaną Cracovię i jej barwy dwie.
To tak dla rozluźnienia przed spotkaniem - bo na stadion się idzie nie tylko na mecz: http://goudastore.pl/index.php?id_product=146&controller=product# ;]
[quote='paluch' pid='1291362' dateline='1511471810']
Na piękną grę i piękny wynik nie liczę ale obowiązkowo trzeba wesprzeć ukochaną Cracovię i jej barwy dwie.
[/quote]
Niestety, kolejny mecz kiedy będę w pracy . Serdeczna prośba do Kolegów o króciutkie info na forum , przynajmniej będę w temacie , bo dostęp mam tylko do forum .
Z góry dziękuję . :)
Sandomierski
Malarczyk-Dytiatiev-Helik
Fink- Pestka(Sowah)
Drewniak
Wójcicki Javi Zenjov
Piątek
[quote='rozrabiaka' pid='1291409' dateline='1511519373']
Sandomierski
Malarczyk-Dytiatiev-Helik
Fink- Pestka(Sowah)
Drewniak
Wójcicki Javi Zenjov
Piątek
[/quote]
Koncepcja spoko ale zbyt ofensywna. Do Drewniaka Deja i wtedy albo na dwie dziesiątki wolne elektrony tylko nie ma nikogo drugiego tak kreatywnego jak Javi. Byłby Mihalik idealny do tego. W takim wypadku na jedną dziesiątkę i dwóch napastników
[quote='piotrek67' pid='1291326' dateline='1511453450']
[quote='SaNtO' pid='1291308' dateline='1511444207']
[/quote]
A może to z Jego ***** jechał i taki zazdrosny ? :)
[/quote]
Dokładnie tak jak piszesz....twój ulubieniec też jakby się potrafił nawet z takimi lafiryndami obchodzić to by po pysku we Franticu nie dostał....
Dżien dobry, panowie.
Wygramy dzisiaj?
[quote='Vlad_Cracovia16' pid='1291438' dateline='1511534744']
Dżien dobry, panowie.
Wygramy dzisiaj?
[/quote]
W rogach na pewno.
- Edytowany
Zagramy jak nigdy przegramy jak zawsze,,,,tfuuuu
Niech sie moje slowo pisane w goooowno obroci a nie prawde.... tfuuuuuu
Ale Piatek bramke strzeli na pewno ...:)
Dobra ... komu w droge temu aviomarin :)
0:1 dzisiaj
- Edytowany
Ławka rezerwowych dziś masakra... całe pół zawodnika do ofensywy...jeśli wejdą Wdowiak z Szczepaniakiem....dno i 3 metry mulu...
Źle wróży... wysiadam z auta a tu Dont Cry Guns&Roses leci.....
- Edytowany
Ja jeszcze wypije herbatę i ruszam zasiąść na tym pełnym ludzi stadionie :D
Edit: upatruję szansy w smogu - ci z Gdańska po 30 minutach powinni mieć problem z oddychaniem! :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)