ale sciema z tym var. No ale dzięki temu 1:0
-
-
Cracovia - Pogoń Szczecin, 16 października 2017 (poniedziałek) godz. 18:00
VAR zastąpił Grześka ;)
Może Tomex choć raz pochwali varjota :D
Cabaj 2.0
oni sie sami prosza o bramke ...
Scenariusz sprawdza się narazie w 100%.
nie zasługujemy nawet na remis, nie wiem czy ta drużyna by się w 1 lidze utrzymała... filipiak WON !!!
A powie ktos co var powiedzil? Na trybunch ciagle zdiwko
[quote='Diabel' pid='1284909' dateline='1508172122']
A powie ktos co var powiedzil? Na trybunch ciagle zdiwko
[/quote]
Spalony zawodnika Pogoni.
Chuja gracie, wpierdol macie! Gdyby nie dziki fart to sromotny wpierdol w tej połowie by był. Dramat dramat dramat nic się nie zmienia, gra to dno i 1000000m mułu i miliard przerw na reprezentacje nie pomoze. Michał "długa na Piątka" Probierz idź pan w chuj.
Co nie zmienia faktu, że nasz bramkarz to .....
[quote='Zibiland' pid='1284896' dateline='1508171488']
[quote='Churchill' pid='1284895' dateline='1508171232']
1/4 meczu za nami, nic się w Cracovii nie zmieniło. To nie znaczy, że im się nie chce - brak umiejętności + złe przygotowanie do sezonu.
Pogoń na razie prezentuję wyższą kulturę piłkarska od Cracovii. Oby dowieżli to co jest!!!
[/quote]
Co ma przygotowanie do sezonu w 20minucie? Oni pl prostu sa slabymi grajkami i grana na swoim 1 ligowym poziomie :(
[/quote]
Czy Ty się na pewno znasz na piłce? jeżeli nie, to zamilcz!
Churchill chyba piszą o Tobie na weszlo;)
http://weszlo.com/2017/10/05/czwartek-leszek-milewski-40/
[quote='Vola1906' pid='1284912' dateline='1508172543']
***** gracie, wpierdol macie! Gdyby nie dziki fart to sromotny wpierdol w tej połowie by był. Dramat dramat dramat nic się nie zmienia, gra to dno i 1000000m mułu i miliard przerw na reprezentacje nie pomoze. Michał "długa na Piątka" Probierz idź pan w *****.
[/quote]
Strzelamy szybko bramke w 1 polowie, potem to samo robimy w 2 polowie ... czego chciec wiecej ? :cool: . I najwazniejsze, ze na 0 z tylu.
Remis biorę w ciemno :)
Uważam, że zagraliśmy bardzo dobry mecz. Fart przy nieuznanej bramce, ale gdyby to wpadło, to z winy Sandomierskiego, który ostatnio odwala jakieś cabajady.
3 pkt i tyle albo az tyle ....o grze sie nie bede wypowiadal bo to same niecenzuralne slowa.
Ha a nie mowilem 3-0:)
[img]https://www.wikipasy.pl/images/thumb/9/99/Ojcze-swiety-pozdrawia-cie-twoja-cracovia.jpg/600px-Ojcze-swiety-pozdrawia-cie-twoja-cracovia.jpg[/img]
Dziś czułem jego obecność na stadionie - dziękuję !!!
Jest 3:0
Zero z tyłu.
3 punkty
2_3 akcje
Myślę że wszystkie plusy tego meczu wymieniłem. Oby to teraz ruszyło do przodu i tych plusów było jak najwięcej:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)