Pomijając wszystko inne, meczy Cracovii na dziś nie da się oglądać niestety.
-
-
Arka Gdynia - Cracovia, 29 września 2017 (piątek) godz. 20:30
[quote='3lvis' pid='1282421' dateline='1506716583']
JEEEEEEST!!! Wyszarpany 1 Punkt. Brawo chłopcy, jesteśmy z was dumni!
[/quote]
Bardzo dumni ....zapomniałeś..BARDZO ;)
Od meczu z Chorzowem w lutym, przez ostatnie 7 miesięcy w lidze wygraliśmy na wyjezdzie tylko raz, reszta (15 spotkań) to remisy i porażki. To jest dopiero statystyka godna mistrzów. Śmiech. w spotkaniach w Krakowie niewiele lepiej.
Wybieranie gracza meczu z zespołu Cracovii to jak wybory Miss domu starców.
- Edytowany
[quote='Zibiland' pid='1282423' dateline='1506716689']
[quote='3lvis' pid='1282421' dateline='1506716583']
JEEEEEEST!!! Wyszarpany 1 Punkt. Brawo chłopcy, jesteśmy z was dumni!
[/quote]
Bardzo dumni ....zapomniałeś..BARDZO ;)
[/quote]
MP Einsteinem nie jesteś i nie będziesz...
Ja tam dumny nie jestem, bo gra chujnią zalatywała...:(
[quote='Merol' pid='1282425' dateline='1506716722']
[/quote]
A w Arce to może grali lepiej?
Szkoda 2 pktow, drewniana Arka naprzeciw drewnianej Cracovii, ale jakas czerwien dla Arki powinna byc musowo, oni nie graja w pilke, tylko wychodza kopac przecwinika, taka rodzima mysl szkoleniowa. Odnosnie naszej bramki, pamietam jak w podstawowce na WF-ie mielismy takie wlasnie sporty,ze trzeba bylo zapierdalac z dupskiem po sali i w ten sposob gralismy w pilke. Jak widac w przypadku Helika, przydalo sie i jest z tego punkt. Na pewno nie mozna chlopakom odmowic ambicji, podobalo mi sie,ze zaczynamy wytrzymywac mecz fizycznie, zwlaszcza z typowymi fizolami Ojrzynskiego. Przydaloby sie jeszcze do tego dolozyc 2,3 technicznych fizoli po naszej stronie i wtedy jedziemy z kazdym w tej lidze. Szkoda,ze nie ma 3 pktow, bo na pewno daloby to jeszcze wieksza motywacje do pracy w przerwie na kadre.
[quote='octop' pid='1282428' dateline='1506716892']
[quote='Merol' pid='1282425' dateline='1506716722']
[/quote]
A w Arce to może grali lepiej?
[/quote]
..to nie jest "moja" drużyna więc nie oceniam.
Mecz tragedia , wynik w miarę . Oby poszli do przodu , bo widać że im się chce . Siplak fajnie na obronie .
dac takiemu Ojrzynskiemu kadre 40 w polu i brac, rznac rowno w kazdym meczu tak 10 zoltych kartek, nikt takiego reżimu nie wytrzyma, mistrz jak w banku, jakby co copyrigtha mam na to :D
W wywiadzie w NC+ to już nie jest Michał Probierz, tylko Misiek P.
nie da się tego oglądać niestety
Bójcie się chamy do europejskich pucharów wracamy !
mecz walki, tak grają drużyny Ojrzyńskiego, i taką walkę trzeba było przeciwstawić. Taka była, nawet gol dla nas jest wręcz wywalczony, dlatego chwała chłopakom za ten punkt. Jak Was poczytałem, to można by było pomyśleć, ze przegraliśmy ze trzy do ucha. Tu nie styl był ważny, bo Arka styl ma walczyć i ciąć równo.
Najlepszy u nas Hernandez, widać że poprawił grę, niezły technicznie, dużo widzi, poprawił też wrzutki ze stałych fragmentów gry.
Covilo, dużo walczył, ale kask powoduje, że nie jest sobą , zwłaszcza przy stałych fragmentach gry.
Jestem zadowolony z remisu, przegrywaliśmy tam dość regularnie.
A co do Helika to mimo iż popełnia czasem błędy to dzięki niemu mamy aktualnie 7 pktów, ani 3 (gol z betonami, karny z żabolami i gol dzisiaj). Swoją drogą to czy on czasem nie ma najwięcej goli z gry z całej naszej zbieraniny?
[quote='Vola1906' pid='1282399' dateline='1506715103']
Helik następny mecz w napadzie :D
[/quote]
dokładnie. On z przodu jest lepszy niż z tyłu. Bramka na 1:0 dla Arki Mira (ni[size=small]e wyskoczył) i Helika (stał [b]za[/b] Marciniakiem i tylko patrzył[/size]
A ja ten remis szanuję. Była walka... Teraz popracować ostro te dwa tygodnie.
Dla niezadowolonych dodam że GTS tam przegrał 3:1:)
Stabilizujemy grę i pozycję w tabeli... Nadal wymienienie 3 podań w jednej akcji to science fiction...
P.S. Jeszcze Zenjov ma dwa gole z gry.
Czy my przez 90 minut przeprowadziliśmy choć jedną przemyślaną akcję wychodząc z piłką od obrony do ataku?
Strasznie nam brakuje jakości. Tym stanem osobowym to czarno to widzę.
Walka może była, ale remisami nic nie zwojujemy.
[quote='garbus' pid='1282458' dateline='1506719131']
Czy my przez 90 minut przeprowadziliśmy choć jedną przemyślaną akcję wychodząc z piłką od obrony do ataku?
Strasznie nam brakuje jakości. Tym stanem osobowym to czarno to widzę.
Walka może była, ale remisami nic nie zwojujemy.
[/quote]
To prawda. Ale w ostatnich 8 dniach graliśmy trzy mecze a jesteśmy delikatnie pisząc nieprzygotowani fizycznie - było to widać przy akcji Siemaszki gdzie drużyna nie miała już sił.
Brawa za ten remis - sąsiadce się nie udało zremisować zw Gdyni.
Poziom sędziowania - no cóż...
Teraz przerwa - znów delikatnie podciągnąć kondychę, doleczyć Finka i Drewniaka i powinno być lepiej.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)