Patologia futbolu.
-
-
Cracovia - Wisła Płock, 25 września 2017 (poniedziałek) godz. 18:00
Panie Tabisz
Nie masz Pan pojęcia o prowadzeniu klubu piłkarskiego.
Zrezygnuj dla dobra Cracovii.
PS. Niniejszy post ma charakter humorystyczny i został napisany wyłącznie w celu wywołania śmiechu wśród zarządzających Cracovią (oczywiście jeżeli go przeczytają w co wątpię).
Ch.uj z wynikami. Interesy i uklady grup na Cracovii z zarzadem najważniejsze. Lizcie po jajach pilkarzy i tabisza. Byle się hajs zgadzal.
- Edytowany
TRAGEDIA, Zenjov paralityk, Michalika nie ma, Covilo po kontuzji to nie jest Covilo, jak się nie strzela takich setek jak miał Piątek to tak się kończy
Jak można było doprowadź do takiej sytuacji nasz ukochany klub. Jesteśmy w większej dupie niż za Ulatowskiego i Pasieki razem wziętych.
Dramat na dramacie i dramatem pogania... Nie wiem jak to można w ogóle opisać słowami. Mamy chyba autostradę do I ligi powoli - albo uratuje nas zmiana systemu rozgrywek :|
Wyp........ pseudokopacze z Cracovii ! [emoji48]
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Jestem zdruzgotany poziomem prezentowanym przez kopaczy , brak czegokolwiek ,pomysłu na grę ,umiejętności technicznych sprytu cwaniactwa boiskowego. Trzy tygodnie temu napisałem że Probierz ze swoimi panienkami powinien wybrać się na mecz Hokeistów aby zobaczył jak wygląda zaangażowanie i oddanie grze klubowi .Niektórzy zripostowali mój post złośliwościami że piłkarze walczą że chcą I tylko kwestią czasu jest że będzie dobrze tymczasem jest do dupy. Przegrywamy 1-3 ze średniakiem ligi , u siebie i jest to najniższy wymiar kary. Leżymy pod każdym względem, słaba drużyna bez charakteru , nieodpowiedzialny prezes , niezły trener tyle że bez wyniku i te puste trybuny! ogólnie żenada .
14 lat i nadal to piłkarze i trenerzy sa źli. Ryba psuje sie od głowy, pytanie tylko czy głowa jest sam Tabisz czy tez Don grande i stawiam raczej to drugie. Z tym właścicielem nic nie ugramy.
"417 użytkowników aktywnych w ciągu ostatnich 15 minut: 125 zarejestrowanych (w tym 17 ukryty) oraz 288 gości. " Lepiej jak po meczu pucharowym z Zaglebiem :D , czyli jakis pozytyw z dzisiaj jest.
Panowie spokojnie, jeszcze 81 punktów do zdobycia ;)
Wszystkie sparingi przed sezonem, oraz w sezonie wszyscy grali po 45 min - efekt widać
zenjov to jest mega szrot a nie pilkarz!!!! jak mozna sciagnac takiego pilkarskiego debila!!!
Będziemy najbardziej postępową drużyną, która spadnie z ligi w całej historii polskiej piłki nożnej.
Mamy postępy w zarządzaniu, w trenowaniu, w kopaniu, w dopingowaniu. Jesteśmy postępowi jak Związek Zdradziecki i skończymy tak jak on.
Ja jestem jak RFN, połączmy się ze Sandecją i grajmy w Niecieczy
- Edytowany
Ja tam złośliwy nie jestem, ale nie widzę komentarzy zatwardziałych zwolenników MP... Pewnie mają problem z zasięgiem i internet się wiesza... A tak serio powrót po meczu jest smutny... my k.u.r.w.a nie mamy zespołu...
Potrzebne jest coś w rodzaju dawnej Grupy 100, ale oczywiście w innej formule. Powinna powstać grupa ludzi, którzy mogą coś zdziałać, ściągnąć sponsorów i załatwić z Filipiakiem przekazanie im (odsprzedanie?) Cracovii.
Gts stracił Cupiała, który o wiele bardziej o nich dbał niż Filipiak o Cracovię, ma prezesa kobietę, rozsądnego dyrektora sportowego i wygląda na teraz o wiele lepiej od Cracovii. A zmian było tam więcej i nikt nie szukał trenerów z charyzmą, tylko odpowiednich ludzi na wszystkich stanowiskach.
Mozna gts nie lubić, ale trzeba przyznać, ze rozwiązali swój problem o wiele lepiej.
W zasadzie to już jesteśmy bliscy rozwiązania naszym wszystkich problemów.
Brakuje nam już tylko 100 mln i zgody generała na sprzedaż udziałów.
Ten mecz to były 3 policzki - 3 wymierzone nam, kibicom Cracovii przez zawodników, sztab trenerski i zarząd. Panowie na boisku (celowo unikam stwierdzenia "drużyna" bądź "piłkarze") nie potrafili wykazać się gramem piłkarskiego rzemiosła ani jakąkolwiek wolą walki. Sztab trenerski dokonał sabotażu nie zdejmując w przerwie cienkich jak barszcz Michalika i Zenjova. Zarząd to już od jakiegoś czasu wymierza nam policzki mamiąc bajkami o spodziewanych sukcesach, budżecie nie z tej ziemi, byciu siłą tej ligi... Tak dalej być nie może. W następny piątek potrzebna jest DRUŻYNA! Panie trenerze, nie ma czasu na "przemyślenia" tylko na przygotowana do walki pełnej zaangażowania w najbliższy Piątek. Powiedział trener, że "wciąż wierzy w ten zespół" - kibicom tej wiary brakuje od jakiegoś czasu. Oczekujemy zupełnie innego meczu w Gdyni.
Brak słów po tym meczu. Szczerze to odechciewa się chodzić na stadion. Nie wiem czy nie pora sobie odpocząć na dłuższy czas, jak tak to ma wyglądać, to karnetu w przyszłym sezonie nie kupię, żałuję, że zrobiłem to w tym sezonie. Nie wiem co można napisać? To jest totalne dno i nie ma żadnych elementów, które można by ocenić pozytywnie. W najczarniejszych scenariuszach nie wyobrażałem sobie przed rozgrywkami, że to będzie tak wyglądać jak wygląda. Wiązałem nadzieje z Probierzem, ale na dzień dzisiejszy nie ma żadnych argumentów na jego obronę. Nie chcę pisać, że powinien odjeść, bo moim zdaniem to nic nie da, ale nie widzę żadnego promyka nadziei żeby coś się miało polepszyć. Po prostu jakiś koszmar... Nie ma obrony, nie ma pomocy, a w napadzie drewniany Piątek. Tak źle to chyba nawet za Pasieki to nie wyglądało.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)