Coś brakuje mi komentarzy zwolenników bezkrytycznego czekania na mającą nadejść super formę Cracovii...
-
-
[1/8 PP] CRACOVIA - Zagłębie Lubin (21.09.2017, 20:45)
Ja myślę, że najlepszy okres mamy za sobą:)
To jest wstyd. Nie widziałem takiej formy, a raczej jej braku od kilkunastu lat. Czas przebudowy chyba się przeciąga.Nie widać ani grama postępu a twierdzenie, że jest inaczej zwiastuje chorobę psychiczną albo robienie sobie jaj z Cracovii i nas wszystkich. Za kolejne napisanie, że są pozytywy dać bana bo to już jest k.u.r.w.a przesada.
Jakies prze chu*e u nas graja .... 0:3 do przerwy :@ to jest [b]DEKLASACJA[/b] DNO DNA.
Tęsknie za Zielińskim
Mowilem curva ustalic wynik w pierwszej polowie... ale mialem na mysli na nasza korzysc...
Ale Havi to mimo wszystko jest mega piłkarz
Skupić się trzeba na tym, co zrobić żeby wyjść z tego bagna bo za 2,3 mecze będzie już za późno. Można wdepnąć w gówno ale nie wolno w nim brodzić.
Qrwa ale jaja
Pisalem juz wczesniej,że mecz z Gtsem był naszym najlepszym meczem pierwszym i zarazem ostatnim.Po nim nastąpił koniec...świata tzn Cracovii by najmniej dla mnie.Profesorze Dziękuję!!!
[quote='octop' pid='1280003' dateline='1506022223']
[/quote]
Nie pij już więcej.
Jest pozytyw nie ma 0-4
co oni wyprawiają... F niech dalej na wypłatach oszczędza to będziemy grać cały czas takimi kopaczami...
Panie trenerze Jacku Z. przepraszam, że uważałem poprzedni sezon za maksymalnie zje.bany. Teraz dopiero MP ewidentnie prowadzi Cracovię do spadku z ESA :(
To jest kurwa patologia co sie dzieje na boisku... Zamrozic patalacha pensje bo nawet na najnizsza krajowa nie zasluguja
- Edytowany
Niech juz nie wychodza na 2 polowe i mecz oddadza walkowerem. Lepsze 0:3 niz 0:5 [b]WSTYD KUR*A, CO ZA LAMAGI[/b] juz Ruch Zdzieszowice dzisiaj lepiej zagrali ...
Co to do c h u j a jest?!
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
[quote='szaleniec' pid='1280007' dateline='1506022350']
[quote='octop' pid='1280003' dateline='1506022223']
[/quote]
Nie pij już więcej.
[/quote]
Ja rozumiem wkurwienie wynikiem i te sprawy, ale widać, że coś wiele potrafi i gra naprawdę dobrze, to że gramy pizzdę w obronie to nie jest jego wina, trochę obiektywizmu.
Panowie trzeba na już 2,3 graczy solidnych ligowców.Żaden trener ceniony się w lidze za huuja do nas nie przyjdzie mamy rozjeebaną drużynę, nie mamy drugiej drużyny.
Moze to bedzie przelom... bo chyba gorzej sie grac juz nie da....
[quote='Pasiak0102' pid='1280009' dateline='1506022416']
co oni wyprawiają... F niech dalej na wypłatach oszczędza to będziemy grać cały czas takimi kopaczami...
[/quote]
nie obrażając oczywiście strzelca trzeciej bramki Kopacza :P
Tak się gra na zwolnienie trenera ...
DEGRENGOLADA
To jest po prostu obciach to są kpiny a ta sytuacja przy 0-3 totalna kompromitacja !!!
[quote='RobertoBaggio' pid='1280006' dateline='1506022329']
Pisalem juz wczesniej,że mecz z Gtsem był naszym najlepszym meczem pierwszym i zarazem ostatnim.Po nim nastąpił koniec...świata tzn Cracovii by najmniej dla mnie.Profesorze Dziękuję!!!
[/quote]
bynajmniej NIE dla mnie
przynajmniej dla mnie
:exclamation:
tak sie zastanawiam gdzie sa Ci co wypierdalaja trenerow co rok wierzac ze to sprawi ze bedziemy na szczycie ?
[quote='Pasiak64' pid='1279979' dateline='1506021468']
Probierz to jednak "doskonały" trener. Mocny w gębie i pajacowaniu przy linii bocznej. Wyszło mu, że stoper będzie najlepszym lewym obrońcą, a Deja, który się nie łapał do 18 meczowej dzisiaj ma być liderem pomocy.
[/quote]
Siplak na Słowacji grał i stopera i lewego obrońcę. Ciekaw jestem kogo Ty byś wystawił w pomocy. Pewnie Dąbrowskiego.
[quote='ian thorpe' pid='1280020' dateline='1506022649']
[/quote]
sugerujesz,że już im się Probierz znudził?
rozumiem że pan F i T zamknęli buzie tymi karnetami że zero nap@#$%#%ania nich ?
Hm.. no tak.. co by tu mądrego napisać..
Podziwiam wszystkich którzy to oglądają na żywo.
Jesteście pierdolnieci od lat ;-)
Probierza wyjebia grajki , przyjdzie rumaczek i bedzie znow to samo hahaha zenujace to jest juz maksymalnie
[quote='YbL-' pid='1280017' dateline='1506022597']
Moze to bedzie przelom... bo chyba gorzej sie grac juz nie da....
[/quote]
Naprawdę wierzysz w to co napisałeś???
[/quote]
Tak się gra jak trener nie potrafi drużyny przygotować do sezonu. Ale za to umiejętnie potrafil rozpierdzielic drużynę.
W tym momencie nawet Majewski z lapkiem byłby prze zemnie mile widziany:)
dobra muza w przerwie zmieniłbym tylko ludzie na piłkarze i śpiewamy:
piłkarze są i nie będą nigdy lepsi...
"didżej" daje radę.
Pilkarzyki - pajacyki. Oni nawet honoru nie posiadaja :sleepy: przy 0:3 ukrainiec jak slup soli, 0 czegokolwiek. Zreszta [b]kazda[/b] stracona bramka, to jedna wielka zenada.
Świetna pierwsza część meczu w naszym wykonaniu. Gramy jak nigdy, ale jak zwykle sędziowie nas przekręcają. No wszyscy się na nas uwzięli. 100% poparcia dla wspaniałego trenera MP oraz 3 muszkieterów: JF+JT+TB. Obrona potwierdza w tym meczu słowa ekspertów z forum, że z każdym meczem jest coraz szczelniej a solidnością i pewnością gry dają spokój w tyłach. W środku Deja z Lusjuszem mieli wszystko pod kontrolą ale niestety "młody" nie znalazł uznania w oczach trenera jeszcze przed zakończeniem tej części gry. Na szczęście zmiennik Zenjov trzyma jego poziom. No i z przodu co akcja to realne zagrożenie bramki Polaczka. A bramki są tylko kwestią czasu. Cały rozemocjonowany czekam na drugą odsłonę tego arcydobrego meczu!
PS. Jak ktoś w końcu nie przy.je.bie ludziom w zarządzie to nasz kierunek w tym sezonie jest tylko jeden...
[quote='Liptoon.' pid='1280032' dateline='1506022797']
Podziwiam wszystkich którzy to oglądają na żywo.
Jesteście pierdolnieci od lat ;-)
[/quote]
nie ku.r.wa
milionerów se oglądaj
[quote='lambadia' pid='1280037' dateline='1506022842']
[/quote]
Tak się gra jak trener nie potrafi drużyny przygotować do sezonu. Ale za to umiejętnie potrafil rozpierdzielic drużynę.
[/quote]
Sorry, ale oni nie grają na zwolnienie trenera, to jest ich normalna - nieudolna gra... Lambadia ma 100% racji...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)