KARNY JAK CHUJ
-
-
Legia - Cracovia 1:0, 17 września (niedziela) godz. 18:00
To się w piździe nie mieści
Nie no mam dość...
Spalony był
Przed faulem, byl spalony ... ale to nie usprawiedliwia, ze od takich rzeczy jest ten yebany VAR :sleepy:
Siplak podjal decyzje, ktora uznal za bezpieczniejsza. Aut nie oznacza bramki. Za Stawowego wszyscy narzekali ze nie wybijaja byle dalej bo sie to konczylo stratami.
Karny jak karny ..ale jak Deja ( profesjonalny pilkarz) z 5 m nie trafia w bramke .. to nie mamy o czym mowic :)
Mamy pilkarzy na 1 lige .. mam nadzieje ze spadnie Bruk bet i Piast ale my wcale nie jestesmy od nich lepsi !
[quote='byQuKSC' pid='1278892' dateline='1505670806']
Spalony był
[/quote]
Dokładnie. Wdowiak i jeszcze jeden przy podaniu Zenjova byki na spalonym....
Jest poprawa w grze , będzie jak znalazł w I lidze !
3lvis można mieć do tego meczu do piłkarzy i trenera o kilka kwestii pretensje, ale to co Ty napisałeś to jakiś żart i tyle w temacie.
Elvis,ujebales sie na siplaka,a to nie odpuacil krycie,mogl sie zachowac lepiej,zastawic sie I mabic pilke,ale on tego nie zjebal tylko koledzy ktorzy odpuacili krycie.koniec I kropka.jak nie kumasz to zbaczy a nie grales w, pilke
[quote='3lvis' pid='1278905' dateline='1505671042']
[quote='k0la' pid='1278890' dateline='1505670738']
[quote='3lvis' pid='1278873' dateline='1505670123']
[quote='k0la' pid='1278869' dateline='1505669865']
[quote='PrzemoWZG' pid='1278855' dateline='1505669502']
Siplak spierdolil po całości kur.wa
[/quote]
[quote='3lvis' pid='1278864' dateline='1505669717']
O co mi chodzi? Człowieku ślepy jesteś? Po raz kolejny gramy nieźle, stwarzamy te sytuacje, nie pozwalamy rywalom na zbyt wiele i zamiast prowadzić, tracimy głupią, frajerską bramkę na własne życzenie a w konsekwencji punkty. Nasi piłkarze są frajerami. Po prostu.
[/quote]
jasne, że są frajerami, ale wina Siplaka przy tej bramce jest taka sama jak Peskovica...
[/quote]
Siplak właściwie nie atakowany, piłkarz cwelki dreptał sobie za nim, mając dobre kilka sekund na podjęcie decyzji i Sandomierskiego świetnie ustawionego i gotowego na przyjęcie podania oddaje gospodarzom piłkę za darmo na wysokości pola karnego kopiąc sobie w aut. Aut, po którym sekundy później padł gol. Czyste frajerstwo Siplaka.
[/quote]
Śmiechłem... Jakie frajerstwo? Właściwie to był atakowany. Nie był pewien jak daleko ma od siebie rywala i nie chciał ryzykować. Wybił bezpiecznie w aut. Mógł zagrać do bramkarza, ale tego nie zrobił. Nie oznacza to, że popełnił błąd. Skoro nie czuł pewności czy może zagrać do Grześka (bał się, że popełni błąd) wybił na aut.
[/quote]
Pewnie. Brońmy ich dalej, tłumaczmy ich dalej a obudzimy się w 1 lidze. Miał czas, miał miejsce, widział Sandomierskiego, który pokazywał mu gdzie ma podać. Prostego podania po ziemi boi się wykonać to co on robi w ekstraklasie?
[/quote]
Weź pod uwagę, że Sandomierski nie gra dobrze nogami, muraw była mokra i w pierwszej połowie Grzesiek dostał właśnie taką piłkę i podał prosto pod nogi legioniście
[url=http://cracovia.krakow.pl/member.php?action=profile&uid=15835]@Pavlopc[/url] skoro masz w chooju przepisy i kolejność wydarzeń na boisku to nie ma sensu z Toba dyskutować i tracić czas na bzdety które piszesz...
Widocznie dostał informacje ze nie ma karnego bo faul był po spalonym....
[quote='3lvis' pid='1278905' dateline='1505671042']
[quote='k0la' pid='1278890' dateline='1505670738']
[quote='3lvis' pid='1278873' dateline='1505670123']
[quote='k0la' pid='1278869' dateline='1505669865']
[quote='PrzemoWZG' pid='1278855' dateline='1505669502']
Siplak spierdolil po całości kur.wa
[/quote]
[quote='3lvis' pid='1278864' dateline='1505669717']
O co mi chodzi? Człowieku ślepy jesteś? Po raz kolejny gramy nieźle, stwarzamy te sytuacje, nie pozwalamy rywalom na zbyt wiele i zamiast prowadzić, tracimy głupią, frajerską bramkę na własne życzenie a w konsekwencji punkty. Nasi piłkarze są frajerami. Po prostu.
[/quote]
jasne, że są frajerami, ale wina Siplaka przy tej bramce jest taka sama jak Peskovica...
[/quote]
Siplak właściwie nie atakowany, piłkarz cwelki dreptał sobie za nim, mając dobre kilka sekund na podjęcie decyzji i Sandomierskiego świetnie ustawionego i gotowego na przyjęcie podania oddaje gospodarzom piłkę za darmo na wysokości pola karnego kopiąc sobie w aut. Aut, po którym sekundy później padł gol. Czyste frajerstwo Siplaka.
[/quote]
Śmiechłem... Jakie frajerstwo? Właściwie to był atakowany. Nie był pewien jak daleko ma od siebie rywala i nie chciał ryzykować. Wybił bezpiecznie w aut. Mógł zagrać do bramkarza, ale tego nie zrobił. Nie oznacza to, że popełnił błąd. Skoro nie czuł pewności czy może zagrać do Grześka (bał się, że popełni błąd) wybił na aut.
[/quote]
Pewnie. Brońmy ich dalej, tłumaczmy ich dalej a obudzimy się w 1 lidze. Miał czas, miał miejsce, widział Sandomierskiego, który pokazywał mu gdzie ma podać. Prostego podania po ziemi boi się wykonać to co on robi w ekstraklasie?
[/quote]
Nie brońmy i nie tłumaczmy kiedy popełniają faktycznie błędy jak np. złamanie linii spalonego, podanie do przeciwnika itd. Obwinianie Siplaka o tą bramkę przypomina ostatni lament na forum, że Piątek słabo strzela karne, a jak na razie wszystkie "jedenastki" w lidze strzelił (tego z pucharu nie liczę).
Mógł podać - nie podał, ale to nie oznacza, że popełnił błąd wybijając w aut. Pewnie nie podjął ryzyka, bo bał się, że skończy się rożnym dla cweli. Jak dla mnie to rożny jest groźniejszy od autu. Doskonale rozumiem jego decyzję.
[quote='Pavlopc' pid='1278904' dateline='1505671021']
***** mnie czy był spalony czy nie. Mam to w *****, decyzja tego kalibru niesprawdzona na VAR to jest już kryminał i jeżeli klub nie podejmie kroków w celu usunięcia tej łysej pały z naszych meczów to mnie przy Kałuży w tym roku już nie będzie. Z tych wszystkich karnetów i biletów które kupiłem zebrałoby się na protesty po każdym meczu w tym sezonie, a protestu nie było żadnego. Jeden ***** ruch marketingowy, jakaś presja na czarnych - nic ***** mać. Może i był bezbłędny, nieważne, niech zrobią presję i za to zapłacą. Stać cię Tabisz, korposzczurze.
[/quote]
Marciniak ani boczny nie widzieli spalonego, konsultowali wszystko z ludźmi z wozu i oni im powiedzieli że faul by ale wczeniej spalony. Decyzja sędziego słuszna.
Pisemko do PZPN powinno być wysłane ale powinno być to zrobione po meczu z Jagą, teraz gdy sędziowie sędziowali normalnie takie coś jest bez sensu. Zarząd przespał (jak zwykle) , jedyne co możemy zrobić to transparent/pismo do zarządu/PZPN jako STCM i tyle. Bądźmy realistami.
- Edytowany
Zrzucanie winy na Siplaka, np. Elvis, to jakieś totalna głupota. Widziałem najlepszych obrońców, którzy w taki sposób wybijali piłkę. To ABSOLUTNIE NIE jest błąd! Chodzi o to, gdzie byli pozostali nasi piłkarze? Jak można było tak zaspać?
A ja widzę same pozytywy ( no oprócz 0 punktów -.- ). Drużyna gra dużo lepiej. Widać, że coś a la mecz z lechią.
Dodatkowo sytuacja co cała drużyna szła "nakopać" "sędziemu" - chciałbym przypomnieć zachowanie, tak chwalonego teraz na forum, Budzika po nieuznanej bramce na K1 w meczu z Arką/.
Hernandez ( przepraszam za ewentualne literówki ) duży plus - co chyba Potterowi nie jest po myśli.
Obrona - przecież oni wybronili z dobrych 3-5 sytuacji co bramka była na 10000%.
Teraz wpadło, ale na 2 mecze co wszyscy mówili, że dostaniemy po DUPIE to 2x przyzwoita, dobra gra i 1 punkt
Jeśli chcecie zwolnienia :Probierza - głupie pytanie- kto za niego. Tylko on może dokończyć coś co już widać, że się "rozpogadza".
Deja, Dimun - przecież przed meczami wszyscy twierdzili, że jak zdarzy się im 1 błąd to będzie sukces - a teraz jak Deja nie trafił z 5 m to wieszacie psy - na opinie przed meczem i wasze płacze to zagrał rewelacyjnie - przypominam - na wasze opinie przed meczem. Tak to zagrał dobrze.
- Edytowany
[quote='Pavlopc' pid='1278904' dateline='1505671021']
***** mnie czy był spalony czy nie. Mam to w *****, decyzja tego kalibru niesprawdzona na VAR to jest już kryminał i jeżeli klub nie podejmie kroków w celu usunięcia tej łysej pały z naszych meczów to mnie przy Kałuży w tym roku już nie będzie.
[/quote]
jak pisałem o tym [b]przed meczem[/b] to mnie geniusze, znawcy przepisów i obrońcy wołowej d.py zjeść chcieli ...
ech - znowu
Sugestia z mojej strony do wszystkich kolegow po szalu,odpuscie sobie pisanie dzis,jutro na chlodno mozna oceniac.nerwy nie sa dobrym doradca,jamusze teraz zone przepraszac,bo jej powiedzialem zeby sie pierdolila bo wydarla na mnie ryja,ze sam sie wydzieram I obudze dziecko.miala racje,druga corka slucha jak przeklinam I sie zachowuje I to sa wlasnie powody dla ktorych czasem mam ochote nie ogladac meczu. Gdyby dowiezlli remis to naprawde byloby za cochwalic bo nie bylo tak zle.
Jak obrona zaczyna dobrze grać, to atak znowu nawala. Szkoda mi trochę Probierza.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)