Potwierdzam. Dalej te fatalne wyniki w szkole odbijają się czkawką
-
-
Sylwester Lusiusz .... powodzenia
Jakby Kanach był rzeczywiście taki dobry, to by grał gdzieś wyżej niż Sandecja, zwłaszcza, że jest młodzieżowcem.
Jakby Probierz rzeczywiście chciał go udupić, to by grał w rezerwach.
Myślę , że Kanach wrócił do Sandecji bo chciał grać na wyższym poziomie niż liga IV .A nasz MP jak na kogoś parol zagnie to ten ma przechlapane - przykłady mamy jak na patelni .
Trzeba pochwalić, bez względu na wynik, pracuj ciężko i będą z ciebie ludzie
Trzeba przyznać, że z każdym meczem widać poprawę, pewność. Umie nawet rzucić fają długą piłkę. Tez uważam, ze za dzisiaj należy się pochwała pomimo porażki.
[quote='hank' pid='1393971' dateline='1565783857']
Myślę , że Kanach wrócił do Sandecji bo chciał grać na wyższym poziomie niż liga IV .A nasz MP jak na kogoś parol zagnie to ten ma przechlapane - przykłady mamy jak na patelni .
[/quote]
Skąd wiesz że MP zagiął parol na Kanacha? Może to taki sam talent jak Lusjusz? Kawał grajka, talent czystej krwi ale jak go wpuszczą na boisko to jakoś czar pryska.
[quote='Arena' pid='1393859' dateline='1565708200']
Jakby Kanach był rzeczywiście taki dobry, to by grał gdzieś wyżej niż Sandecja, zwłaszcza, że jest młodzieżowcem.
Jakby Probierz rzeczywiście chciał go udupić, to by grał w rezerwach.
[/quote]
Panowie Kanach jest odstrzelony tak samo jak był Strózik na wiosnę tylko za to że nie chcieli grać za grosze i proszę za uwarzyć że każdy młody który upomni się o swoje zostaje odsunięty od grania .Niech mi ktoś wytłumaczy jedną rzecz chłopak w sezonie 2018 /2019 jesień wchodzi w każdym meczu a i nawet zdarzyło się wyjść w pierwszym składzie i jak zaczyna czuć granie i robić postępy to sadza się go na ławie i wprowadza zawodników ściągniętych bo oni muszą grać bo ich ściągnięto a młody z juniorów nie może się wykazać bo może być że zagra lepiej niż ten zakontraktowany przez MP. Tak samo Pik miał bardzo fajne wejścia z ławki i czemu nie był wpuszczany na boisko sami sobie odpowiedzcie . Pan MP zawsze wspomina ilu młodych zawodników wypromował ale niech powie ilu zniszczył niech powie jak twierdził że Pestka nie jest gotowy na grę w reprezentacji u 21 tylko uparcie trenera Michniewicza dała mu możliwość grania na mistrzostwach . Ja może nie grałem tak wysoko w lidze jak Pan MP ale wiem jedno jeżeli da się szansę tym młodym chłopakom i nie zmieni im się na siłę pozycji grania na których grali całą juniorską karierę to miała by Cracovia pociechę z tych chłopaków i jeszcze jedno żeby Pan MP nie darł się na nich za próbę dryblingu czy zagrania innego niż on im nakazuje na treningu bo ci chłopcy naprawdę potrafią grać tylko trzeba im na to pozwolić ,
ale szkolenie młodzieży jest takie jak ktoś już kiedyś napisał czyli go nie ma.
- Edytowany
[quote='Sir Pablo' pid='1394576' dateline='1566068476']
[quote='hank' pid='1393971' dateline='1565783857']
[/quote]
Skąd wiesz że MP zagiął parol na Kanacha? Może to taki sam talent jak Lusjusz? Kawał grajka, talent czystej krwi ale jak go wpuszczą na boisko to jakoś czar pryska.
[/quote]
No to dlaczego Kanach nie chciał zostać s wolał wracać do Sandecja, dlaczego odszedł Budzika z nie grają Dąbrowski , Strozik ? Czy jest to przypadek ?
Nikt się temu nie dziwi ? Bo ja tak - coś jest nie tak .
Nie bardzo rozumiem z tym Dąbrowskim. Mamy dwa miejsca dla defensywnego pomocnika. Jedno zajmuje Gol a na drugie mamy trzech zawodników, w tym młodzieżowca. W LE dwa mecze zagrał Dąbrowski, potem dwa zagrał Dimun, a teraz trzy gra młodzieżowiec. Co w tym dziwnego? Jakby Dąbrowski nie był przewidziany do gry to by go nie było na ławce.
I to kibice na forum narzekali na grę trzema defensywnymi (która w końcówce zeszłego sezonu dała nam znacznie więcej punktów), a teraz pytania czemu Dąbrowski nie gra?
To Ci odpowiem gusto... Dabrowski ma kontrakt do konca sezonu... chce odejsc.. nawet teraz...
- Edytowany
Powiedz mi, czy Ty wystawiłbyś Dąbrowskiego w składzie obecnie? Jak tak to za kogo?
(przepraszam za offtop)
- Edytowany
Jako kreatywnego rozgrywajacego... bo takiego w zespole nie ma.. Pelle na skrzydlo za Wdowiaka a Dabrowskiego przed Gola i Lucka... Wdowiak lawka
Strzelac z daleka Dabrowski nie potrafi ale akcje rozegrac i rzucic prostopadla pilke jak najbardziej
Moim osobistym zdaniem widać po progresie Lucka jakim bezsensownym pomysłem była likwidacja rezerw.
Dzieki, ja wole duet Pelle+Rubio, ale przyjmuje argument.
hank - może się mylę ale Kanach pewnie wolał pograć w piłkę niż pierdzieć w ławkę. Dlatego, moim skromnym zdaniem wybrał Sandecję. Co do Dąbrowskiego to pewnie padł ofiarą projektu że musi grać młodzieżowiec. Akurat z pośród naszych ukrytych młodych talentów najlepszy jest Lucek i to jest właśnie problem Dąbrowskiego i Dimuna.
O Kanachu właśnie to pisałem , zamiast grać na piątym poziomie woli na drugim .A co do naszego ustawienia linii pomocy , troszkę nie w tym temacie ale chyba trener / podobnie jak i my kibice / nie jest ślepy i widzi , że naszej drugiej linii wiele brakuje . A przecież jest możliwość wzmocnienia jej trzecim środkowym pomocnikiem/ Dabrowski czy Dimun / , Pellego przesuwając na skrzydło - w odwodzie pozostaną na podmęczonego rywala Wdowiak i Rubio .
[quote]widać po progresie Lucka jakim bezsensownym pomysłem była likwidacja rezerw.[/quote]
Może jakiś sens to miało, ale wobec tego, że jednak wracamy z powrotem do utworzenia rezerw, to wychodzi na to że było to nieprzemyślane zwyczajnie. Działanie na zasadzie coś trzeba zmienić, bo jestem nowy. :(
Likwidacja rezerw miała miejsce gdy junior starszy był o rok starszy. Nie mówię że miała sens, ale warunki były mimo wszystko nieco inne.
Tak czy inaczej to była czysta głupota Probierza, której Ksieciunio z Toudim oczywiście ochoczo przyklasnęli.
Gdyby likwidacja rezerw była pomysłem dobrym nigdy by nie podjęto decyzji o ich reaktywacji .
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)