[quote='wrobelson' pid='1271658' dateline='1503076796']
No i betony zrobily "remontade" powtorka z rozrywki z Wroclawia. Tam betony tez z wks do przerwy przegrywali 0:2, a zaraz na poczatku 2 polowy zrobilo sie 2:2 :sleepy:
[/quote]
No teraz to już pełna powtórka wydarzeń z Wrocławia ;)
I niech tak zostanie :)
-
-
2017/18 Pozostałe mecze kolejki nr 6
to Dudzic i Sandecja mogą świętować :)
Arka słabo
..70min a 0:3!
Dwa karne i samobój.Tragedia.
No to "awansowaliśmy" na 15 miejsce. To już jest chyba lekko "niestabilne" i "nieodpowiedzialne społecznie".
- Edytowany
[quote='Leesior' pid='1272210' dateline='1503155814']
No to "awansowaliśmy" na 15 miejsce. To już jest chyba lekko "niestabilne" i "nieodpowiedzialne społecznie".
[/quote]
przypomnij sobie gdzie rok temu były takie tuzy jak cwks,Lech czy sąsiadka...
Ile postow wiescilo spadek gts ....
Wiec spoko:)
No widzę, że niektórzy koledzy świeżo po kursie zaklinania rzeczywistości :D
- Edytowany
Piast 2:0 (ale Górnik też po 70 min. prowadził 2 bramkami.
a wynik dobry (strata do "8" się nie zwiększa ;))
ale jak myśmy mogli z taką badziewną Koroną przegrać - to nie wiem
a najśmieszniejsze: strzały 9:16
posiadanie: 39: 61
słupki, poprzeczki 0:2
a wynik 2:0
Piast w 67 min.prowadzi już z Koroną 2: 0 i mamy realne "szanse" być ostatnią drużyną w tabeli. Obym był złym prorokiem, ale skąd my to znamy.
Nasz garbaty los !
Rymaniakowi właśnie skończył się najlepszy okres w karierze :P
- Edytowany
czemu rzeźnik Madej nie dostał czerwonej - to pozostanie tajemnicą "sedziego". Wyprostowaną celowo uniesioną nogą w kolano Cernycha. Piłka była zupełnie gdzie indziej
Robak na odrobaczenie. Z nami nie zagra. I dobrze
Robak 4 żółtko, odpocznie z nami.
- Edytowany
no proszę. [b]identyczna[/b] sytuacja jak wczoraj. Grzyb i Sheridan na spalonym
Sędzia?
[b]gwiżdze[/b], znawcy :P
Jaga 2 słupki, kontra malinioków i 1:1
Bramka Maka identyczna jak wczoraj Zenjova. Chrapek kontuzja, ale raczej lekka
[quote='tomex' pid='1272263' dateline='1503172313']
no proszę. [b]identyczna[/b] sytuacja jak wczoraj. Grzyb i Sheridan na spalonym
Sędzia?
[b]gwiżdze[/b], znawcy :P
Jaga 2 słupki, kontra malinioków i 1:1
Bramka Maka identyczna jak wczoraj Zenjova. Chrapek kontuzja, ale raczej lekka
[/quote]
Sytuacja z Grzybem nie identyczna. W momencie strzału Angulo drugi zawodnik (Wolsztyński) nie jest na spalonym. W przypadku strzału Grzyba to Sheridan jest na nim.
[img]https://zapodaj.net/images/ae56924704551.png[/img]
Bramka Maka już nie taka identyczne bo dostał piłkę na skrzydle i minął zawodnika, wbiegł w pole karne i uderzył. Zenjov musiał tylko dobrze wbiec choć strzał oddał lepszy niż Mak bo ten uderzył tuż obok nogi bramkarza a nie przy słupku.
Stefański albo się zesrał ze strachu,albo nie chciał legiuni skrzywdzić...Ewidentna ręka w 90 min,a gwizdek milczy.
ile razy trzeba powtarzać aby do zakutych pał dotarło. Może duże litery zobaczycie
[b][size=xx-large]SPALONY NIE BYŁ W MOMENCIE STRZAŁU.
SPALONY BYŁ I ANGULO I WOLSZTYŃSKI W MOMENCIE PODANIA DO ANGULO.sekundę wcześniej[/size][/b]
życzę ci panie "jeszcze jeden" aby wam cwks strzelił identyczną bramkę, najlepiej taką decydującą o mistrzostwie. Ciekawe co wtedy będziesz gadać :D
a o to będzie łatwo bo (żeby wrócić do tematu) tak nachalnego ciągnięcia cwks jak pod koniec meczu z rzeką Płock to dawno nie widziałem
(chociaż dla nas to dobry wynik, bo strata do "8" jest nadal 2 pkt, a mogła być 3 przy zwycięstwie Płocka ;)
[quote='tomex' pid='1272385' dateline='1503243031']
ile razy trzeba powtarzać aby do zakutych pał dotarło. Może duże litery zobaczycie
[b][size=xx-large]SPALONY NIE BYŁ W MOMENCIE STRZAŁU.
SPALONY BYŁ I ANGULO I WOLSZTYŃSKI W MOMENCIE PODANIA DO ANGULO.sekundę wcześniej[/size][/b]
życzę ci panie "jeszcze jeden" aby wam cwks strzelił identyczną bramkę, najlepiej taką decydującą o mistrzostwie. Ciekawe co wtedy będziesz gadać :D
a o to będzie łatwo bo (żeby wrócić do tematu) tak nachalnego ciągnięcia cwks jak pod koniec meczu z rzeką Płock to dawno nie widziałem
(chociaż dla nas to dobry wynik, bo strata do "8" jest nadal 2 pkt, a mogła być 3 przy zwycięstwie Płocka ;)
[/quote]
Napisałem o tej sytuacji, o której myślałeś czy o jakiejś innej? Co tam sędzia odgwizdał w tej co ja pokazałem? Możliwe, że Angulo był na spalonym w meczu z Cracovia gdy piłka była do niego podawana ale to ciężko ustalić bo nie ma dobrej powtórki, którą ja bym widział a pokazuje to różnorodność zdań wielu forumowiczów.
Legia już w zeszłym sezonie strzeliła bramkę Lechowi z ewidentnego spalonego w 90 minucie i strzelił ją dodatkowo Hamalainen, Poza tym akurat nie mam problemu do przyznania czy strzeliliśmy/straciliśmy bramkę po faulu, którego nie było a po takiej sytuacji od razu nie twierdzę, że ten sędzia sprzedał mecz i nie wyzywam go od nie wiadomo kogo jak Ty i nie węszę wszędzie spisku. Skoro zawodnik nie potrafi trafić w piłkę mając sytuację na pustą bramkę bo się myli to sędzia może zrobić to samo i trzeba mu udowodnić, że zrobił to celowo a nie obrzucać błotem jak pojęcia nie masz. Człowiek jest tylko człowiekiem. Po takiej sytuacji będę się wkurzał i na pewno będę zdenerwowany ale internet to internet i wylewanie tu frustracji jest żenujące.
Przestań się w ten sposób do mnie i kogokolwiek innego odzywać.
Odnośnie nachalnego ciągnięcia Legii w meczu z Wisłą Płock. Jakby sędzia chciał ich ciągnąć to dałby karnego (nie widziałem powtórek czy byłby słuszny) za faul na Kucharczyku
Jeszcze jedna bramka Lecha i wracamy na nasze ulubione 14 miejsce.........
- Edytowany
Tomexie drogi mijasz się z prawdą lub słownictwem, którym operujesz. Przyznaje że powtórek nie widziałem, ale piłka poszła do Angulo i tylko on mógł być na spalonym, tzn. Wolsztyński też mógłby być gdyby wykonał kilka czynności (których nie wykonał). Zatem ten drugi był na pozycji spalonej. Pewnie dla przeciętnego zjadacza chleba to jedno i to samo, ale w świetle przepisów a te zapewne znasz już tak nie jest. Piszę to tylko dlatego że jak już chcesz operować takimi czcionkami to zalecam pisać prawdę, tylko prawdę i samą prawdę ;).
Jutro liczę na przetasowania u góry tabeli.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)